JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
52660
View
2476
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.6

   Close [Copy link]

Author: friedfishsoup    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2017 02:31 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 18-9-2017 01:26 PM
baca kat page 1 pasal PT
anak i dah 5 tahun, still berak dalam pampers
puassss i suruh berak dalam ...

toilet umah u cangkung ke duduk? kalau dia berak (pakai pampers), dia cangkung ke dia berdiri? mungkin dia tak selesa kat toilet kot you?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:32 PM | Show all posts
kekgebu replied at 18-9-2017 02:06 PM
suspek yg 7 org tu anak indon ke weih????
yu laki iols ckp, area situ kalo budak2 tak skolah ni sla ...

tp ada IC kan? ke indon kawen dengan org malaysia?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:41 PM | Show all posts
hotmak replied at 18-9-2017 02:27 PM
kat sekolah mcmana tu, ke dia tahan kalau nak membuang

kat sekolah dia tak poo pulak... langsung
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:42 PM | Show all posts
daisies85 replied at 18-9-2017 02:31 PM
toilet umah u cangkung ke duduk? kalau dia berak (pakai pampers), dia cangkung ke dia berdiri? mun ...

2-2 ada... dia poo berdiri.. tanak cangkung tanak duduk
dah try guna PT untuk budak, tak berjaya
dah jual pun benda tu

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:51 PM | Show all posts
daisies85 replied at 18-9-2017 02:32 PM
tp ada IC kan? ke indon kawen dengan org malaysia?

ye la tu. i rasa indon kawen ngn malaysia la kot.
ape2 pon, semua berbalik pada parents la. parents la kena pantau, anak2 bawah umur kuar umah malam2, pagi2 buta buat ape?
dulu tu kt johor tu da mati da berderet kena langgar kt highway sbb berbasikal pepagi buta.
now ni, tak pasal2 budak2 tahfiz plak jadi mangsa. celaka betul la.

iols cukup tak suka la mak bapak jenis gini, biar je anak2 bawah umur kuar memalam buta, tak membawa faedah langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:53 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 18-9-2017 02:42 PM
2-2 ada... dia poo berdiri.. tanak cangkung tanak duduk
dah try guna PT untuk budak, tak berjaya
...

err...ni mmg betul2 trauma sembelit ni uols.
aduiii...teringat la time iols berpantang dulu, hari ke6 baru nk membuang, mmg sembelit gila, poo2 smabil berdiri. smpai tercabut la benang bawah ni. da kena jahit kali ke2. sob2

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:55 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 18-9-2017 02:42 PM
2-2 ada... dia poo berdiri.. tanak cangkung tanak duduk
dah try guna PT untuk budak, tak berjaya
...

ooo mungkin dia geli kot ? i tak penah pakai PT tu..i penggeli ngan poop & muntah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 02:58 PM | Show all posts
kekgebu replied at 18-9-2017 02:51 PM
ye la tu. i rasa indon kawen ngn malaysia la kot.
ape2 pon, semua berbalik pada parents la. pare ...

betulllll .... arah mana pun nak salahkan orang, tetap berbalik jugak kat mak bapak..tp mak bapak suka nak salahkan cikgu. kes yg mati kat johor aritu kan dok salahkan pompuan cina tu la, salahkan cikgu la, salahkan polis la ... aduhai
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 03:02 PM | Show all posts
kekgebu replied at 18-9-2017 02:53 PM
err...ni mmg betul2 trauma sembelit ni uols.
aduiii...teringat la time iols berpantang dulu, har ...

ye dia macam trauma.... lama tau dia sembelit sampai ulang alik i refer hospital tawakal
berbulan2 tak solve
even skrang pun ada sedikit sembelit
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 03:04 PM | Show all posts
daisies85 replied at 18-9-2017 02:55 PM
ooo mungkin dia geli kot ? i tak penah pakai PT tu..i penggeli ngan poop & muntah..

patut dia geli lah dengan tahi dia
tapi dia memang penggeli pun
anak i mild ocd

i pun dulu geli poop dgn muntah gak tapi terpaksaaaaa.....

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kekgebu replied at 18-9-2017 02:53 PM
err...ni mmg betul2 trauma sembelit ni uols.
aduiii...teringat la time iols berpantang dulu, har ...

I pn sembelit tme pantang dlu..45 min dlm toilet...menangis peluh jeruk dh body i...mmg teruk sgt...kne kuarkan juga konsep nye..

Last2 blh jugak kuar lps i mmg teran..lbh ssh dr teran beranak...tme beranak pn i teran sng je...i pn berak berdiri u. Pastu luka n berdarah..myb sbb najis besar n keras...

Ni tme pregnant pn i sembelit gak..luka n darah..

Takut sgt sembelit tme pregnant..blh kne buasir..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 18-9-2017 01:26 PM
baca kat page 1 pasal PT
anak i dah 5 tahun, still berak dalam pampers
puassss i suruh berak dalam ...

Ye ke u...dh 5 thn tu ptt dh blh ckp kn...u teman die smpi die berak la..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 05:46 PM | Show all posts
pichee replied at 18-9-2017 05:44 PM
I pn sembelit tme pantang dlu..45 min dlm toilet...menangis peluh jeruk dh body i...mmg teruk sgt. ...

ngeri kan? beranak pon tak seksa gitu.i nye due date awal bulan 11 ni. aduhh....da siap plan ni, lepas beranak, i nak telan terus ubat lactul utk lembutkn najis tu.
pastu nak standby skali enema. 2 hari tak poo2, nak kena paksa jugak kuar. serik da weih...tak sanggup la nk kena jahit blk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kekgebu replied at 18-9-2017 05:46 PM
ngeri kan? beranak pon tak seksa gitu.i nye due date awal bulan 11 ni. aduhh....da siap plan ni, l ...

I pnye insyaAllah awal dec...pn i nk amik ubat pelembut najis cpt2... 3 ari je x berak..i nk picit...mmg x la nk sembelit n luka lg oi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 18-9-2017 05:44 PM
I pn sembelit tme pantang dlu..45 min dlm toilet...menangis peluh jeruk dh body i...mmg teruk sgt. ...

u, kenapa tak mintak ubat dengan doktor, i dulu last cek up mmg doktor siap2 bagi ubat lawas, bila dah balik rumah tu baru mkn, alhamdulilah takde sembelit, ngeri klu dlm pantang sembelit
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 18-9-2017 10:31 PM
u, kenapa tak mintak ubat dengan doktor, i dulu last cek up mmg doktor siap2 bagi ubat lawas, bila ...

X tau pn blh mntk ubat...lps bc kt sn..bru i tau blh mntk ubat...at least mkn bila perlu...mmg scary sgt...smpi nk buang air kecil pn trauma..3 ari punggung pedih..dh la nk tangas lg..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak luah masalah kat porem tapi takut kena PA nnt di masa2 depan
Sesak jiwa tanggung sendirian.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 18-9-2017 11:58 PM
Nak luah masalah kat porem tapi takut kena PA nnt di masa2 depan
Sesak jiwa tanggung sendirian.

Huhu. Aku ler yg suka cte masalah sini tu khuenn. Kalau stress nk meluah bole pm meolss je kak suchi. Wpn meolss x dpt membantu..just mendoakan
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Susah nak control nafsu makan. Senaman bole lagi buat wpun slow2...tapi makan. Pehh mmg dugaan. Tapi rasa dptla kurangkan juga. Dulu meolss bole habiskan spinggan nasi arab portion besar..siap pakej aku cedok2 lak nasi laki aku. Skang cuba disiplinkan duri amik stengah portion. Badan tak rs turun pun
.tapi rs tegap2 lak. Hahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku senang je nk bg berak. Aku mmg sensitif dgn coffee ke nescafe bagai. Mmg terus muscle nak berak tu akan trigger. Hahaha. Siyes. Mmg aku pnah baca certain individu mmg akan rs nak berak bila minum coffee.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 09:02 AM | Show all posts
morning uols ...

korg pakai shampoo apa ek? kepala asyik gatal je tau .. letih nak kena shampoo setiap dua hari. macam2 shampoo dah pakai nih .. tensen betul kadang sampai rasa nak botak je
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 09:03 AM | Show all posts
Duta lover replied at 19-9-2017 08:36 AM
Aku senang je nk bg berak. Aku mmg sensitif dgn coffee ke nescafe bagai. Mmg terus muscle nak berak  ...

hahahaha ... iols jarang sembelit tp selalu cirit .. kalau seminggu sebelum period dan dua tiga ari lepas period mmg cirit birit tau ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 18-9-2017 11:06 PM
X tau pn blh mntk ubat...lps bc kt sn..bru i tau blh mntk ubat...at least mkn bila perlu...mmg sca ...

boleh, time cek up tu siap2 mintak, i dulu taktau jgk doktor yg ckp, sebab ramaikan sembelit time pantang
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
daisies85 replied at 19-9-2017 09:02 AM
morning uols ...

korg pakai shampoo apa ek? kepala asyik gatal je tau .. letih nak kena shampoo  ...

syampu marini
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 19-9-2017 08:31 AM
Huhu. Aku ler yg suka cte masalah sini tu khuenn. Kalau stress nk meluah bole pm meolss je kak suc ...

Uols berani cerita takpe.
Iols nk cerita nk kena bukak thread baru kat bod sinun tu. Tp tak suke kalo kita cite masalah pastu ade yg suke kecam2 n perlekehkn.. ala2 provok lg gitu.mcm sengaja nk wat kita lg down plak.
Taktau org yg taip tu sambil nangis2..
iols bkn tak pernah nangis dek komen2 cyber bully nih.
Iols pikir kalo luah kt org yg tak kenali kita nih lebih mudah takkan kena nilai lah tp la ni netizen mahasuci kalau tak bash org sehari mcm takleh bernapas gituh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117453s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list