Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
69503
View
2476
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.6

   Close [Copy link]

Author: friedfishsoup    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-9-2017 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah bertahun2 nk g kedai floristika kt bangsar tu tp tak sampai2 juga.
Nk beli bunga baby breath tu tak juga berjaya. Dahla xtau kedai mana lg ade yg jual terutama area berdekatan umah.Takut kalo ade pun mahal nak mampus.
Nk beli on9 pun xtau ade ke kedai bunga jual on9.
Iols ni org yg suke benda2 seni, craft, sulam tgn n projek diy bagai ni. Lama dah tak buat kije2 tu sejak ade ank kecil yg melasak ni.
Rindu sgt ngn projek2 kraft.dulu iols amik tempahan jahit mende2 comel tuk org la ni nk wat tuk sendiri pun xde kesempatan..

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 11:03 AM | Show all posts
last week g sogo, cantik plak deco kt bahagian household tu. dari tmpt cutlery smpi la deco2

tgh sale pinggan mangkuk tp i muhasabah diri utk tidak membeli.

btw, i berjaya membersihkan kerak kuali i dgn gunakan lebihan lemon. satu tu tak byk sgt kerak kuali so senang nk tanggalkan tp lg 2 tu mmg kene repeat few times baru bole bersih kot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 11:51 AM | Show all posts
Suchi replied at 19-9-2017 10:35 AM
Uols berani cerita takpe.
Iols nk cerita nk kena bukak thread baru kat bod sinun tu. Tp tak suke  ...

i tak tau apa masalah u, i just boleh doakan semoga semuanya dipermudahkan .. lately i selalu baca KRT, tp baca je la tak pernah komen. i tak aktif kt fb pun kecuali kat group jual beli .. okeh back to KRT, bila baca masalah macam2 kt sana, buat i muhasabah diri. kadang rasa masalah yang ditanggung tu besar tp bila tengok masalah orang lain kat situ, lagi besar dugaan diorang rupanya ... tang pengomen mulut cam cibai tu kat mana2 pun ada you, even in real life bersepah. inikan pula dok nyorok belakang keyboard .. maybe u boleh buat satu private blog dan luahkan semua perasaan u kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 11:52 AM | Show all posts
nut.legacy replied at 19-9-2017 11:03 AM
last week g sogo, cantik plak deco kt bahagian household tu. dari tmpt cutlery smpi la deco2

tgh ...

sogo dah high class sekarang ... berubah abehh kannn
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 12:08 PM | Show all posts
daisies85 replied at 19-9-2017 03:52 AM
sogo dah high class sekarang ... berubah abehh kannn

betul you. i suka sbb dia dah upgrade level2 isetan gicheww. bagus la, harga dia pun best. tgk pinggan2 dia cantik2 seme disc pn ok.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 12:11 PM | Show all posts
oh lupa nk inform, minggu ni kt sogo gucci ada buat promotion perfume gucci. SA tu ada bgtau i beli satu perfume dapat free another bottle. tak sure which range la kene beli kan. maybe the latest gucci ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 02:43 PM | Show all posts
daisies85 replied at 19-9-2017 09:02 AM
morning uols ...

korg pakai shampoo apa ek? kepala asyik gatal je tau .. letih nak kena shampoo  ...

iols pakai good virtues co... dah kenapa kepala ko gatal dek oiiii

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 02:45 PM | Show all posts
daisies85 replied at 19-9-2017 11:52 AM
sogo dah high class sekarang ... berubah abehh kannn

dah bertahun x g sogo... hadek bwk aku g sogo pehlissssss
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 03:08 PM | Show all posts
lady_sarah83 replied at 19-9-2017 06:45 AM
dah bertahun x g sogo... hadek bwk aku g sogo pehlissssss

pergi la you, concourse dia dah best, byk store mcm kt klcc dah ada mcm innifree, BBW, Nyx ada personal counter mcm cosmetics lain.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 03:21 PM | Show all posts
iols ada beli bonds wondersuit disney king of the jungle tapi besooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo gila.. lg 2 taun plak br baby iols bleh pakai. ada sape2 nak beli x? size 6-12mths.. bole pm iols ek
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 03:23 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 19-9-2017 03:08 PM
pergi la you, concourse dia dah best, byk store mcm kt klcc dah ada mcm innifree, BBW, Nyx ada per ...

iols slalu je g kl tu tp ntah kenapa x singgah2 sogo ni. kalau x dulu tu la tmpt wajib iols skrg ni mls sungguh nakg mall.. lg gila membeli online skrg
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 04:09 PM | Show all posts
lady_sarah83 replied at 19-9-2017 02:43 PM
iols pakai good virtues co... dah kenapa kepala ko gatal dek oiiii

tak tahuuuu nape gatal ... dua dah sikat kutu ku beli, tp takde kutu pun ... kelemumur kot shampoo memacam dah pakai, good virtues tu dah penah try, jap je okey pehtu gatal balik
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 04:11 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 18-9-2017 01:26 PM
baca kat page 1 pasal PT
anak i dah 5 tahun, still berak dalam pampers
puassss i suruh berak dalam ...

aduhaiii.....kesian anak u...dulu anak ai ada masalah susah buang air besar....and ai kene beli apa tu, ubat masuk bontot tu utk dia membuang...sampai seminggu ko peram mmg ai as mom stress sampai x tido pikir pasal anak...see betapa teruk ai stress...macam2 ai usahakan...bagi prebiotik n pun x jalan..penyudahnya...ai beli buah oren sunkist, ai perah buat jus..no sugar n x tambah air pun...ai perah 3-4 biji, bagi dia minum....belikan juga mangoes, berries...mak ai ada tanam pokok beri...rajin berbuah...mak ai mmg simpan utk anak ai, buat jus or makan camtu je...alhamdulillah ada perubahan...n ai akan selalu tanya my doter nak membuang atau tak...ai kurangkan coklat, nuts, jalan etc...

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 04:11 PM | Show all posts
lady_sarah83 replied at 19-9-2017 02:45 PM
dah bertahun x g sogo... hadek bwk aku g sogo pehlissssss

mariiii ... bilaaaaaa la auntie nak jumpaaaa bambam nihhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 04:19 PM | Show all posts
daisies85 replied at 19-9-2017 04:09 PM
tak tahuuuu nape gatal ... dua dah sikat kutu ku beli, tp takde kutu pun ... kelemumur kot {:mlcry ...

hahahaha... ko try lumur lemon or limau kat kepala dek. buat la 2,3 ari sekali..

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 04:19 PM | Show all posts
daisies85 replied at 19-9-2017 04:11 PM
mariiii ... bilaaaaaa la auntie nak jumpaaaa bambam nihhhhhhh

aunty sombongggggg sgt.. hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 04:39 PM | Show all posts
uols, nak tanya, sejak ai update ig, ai cannot view instastory, mcm tersekat2 gitu...dah update banyak kali pun sama jugak....anyone can advise??
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 19-9-2017 10:47 AM
Dah bertahun2 nk g kedai floristika kt bangsar tu tp tak sampai2 juga.
Nk beli bunga baby breath tu ...

cer tgk spotlight online dulu.. situ mcm2 ada..
mr diy pun byk brg manik2 murah2. iols gi situ kalau anak i nak beli benda2 untuk kelas seni dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 19-9-2017 04:39 PM
uols, nak tanya, sejak ai update ig, ai cannot view instastory, mcm tersekat2 gitu...dah update bany ...

uninstall install balik ig dah cuba?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 19-9-2017 08:48 PM
uninstall install balik ig dah cuba?

dah buat uols....masih begini jua....ntah apa masalah hp ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107150s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list