Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
70495
View
2476
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.6

   Close [Copy link]

Author: friedfishsoup       Show all posts   Read mode

Post time 19-9-2017 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 19-9-2017 09:19 PM
dah buat uols....masih begini jua....ntah apa masalah hp ni...

cer u clean up dulu hp u utk bagi free byk2 space. then u install balik ig.. mungkin hp x hbs loading the whole app, tu maybe tersekat2
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lady_sarah83 replied at 19-9-2017 03:21 PM
iols ada beli bonds wondersuit disney king of the jungle tapi besooooooooooooooooooooooooooooooooooo ...

Saiz bonds tu tak sama ngn saiz ank org kita. Uols jgn ikut saiz tau tp ikut ukuran. Ank iols 1 tahun 4 bln baru blh nk pkai yg saiz 0(6-12m) tu pun labuh lg. Sbb ank iols tinggi dia baru 72cm camtu. Dia jenis kenit hihi.
Ikutkn tu saiz ank iols tu tp yg disney tu long sleeve kan.
Ank iols tak suke pkai yg long sleeve.
Yg ade kt umah pun ade yg masih ada tag tak pkai pun lagi.
Igt nk let go je nnt.tinggalkn yg short sleeve je.
Kalo baby nb - 6 bln sesuai ler lg nk pkai long sleeve ni. Bila dah besar n melasak bdn kuat berpeluh tambah ngn cuaca kt malaysia ni mmg kureng skit la.
Tp ok je nk pkai kalo ank ok, mcm ank iols mmg susah skit nk masukkn tgn pun duk meronta2.baju long sleeve yg dia pkai pun cuma baju kurung dipg raya huhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 10:28 AM | Show all posts
lady_sarah83 replied at 19-9-2017 07:23 AM
iols slalu je g kl tu tp ntah kenapa x singgah2 sogo ni. kalau x dulu tu la tmpt wajib  iols skr ...

HAHA sama la i cmtu gak, membeli online

aritu obses gak membeli kt shopee baju2 now dah give up skit sbb size x match perfect, ok2 je so i nk kembali kepada h&m dsb

tp perfume skang i tgh jatuh cinta dgn chanel baru tu. i spray satu jaket jumaat lepas smpi kini berbau harum. yeahhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 10:34 AM | Show all posts
mrsjones replied at 19-9-2017 10:41 PM
cer u clean up dulu hp u utk bagi free byk2 space. then u install balik ig.. mungkin hp x hbs load ...

ai dah mencuba kaedah u gitau ni, still masih begini lagi...ntah ler henpon ni...tersekat2 nak tgk igstory...

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 11:48 AM | Show all posts
Suchi replied at 19-9-2017 11:25 PM
Saiz bonds tu tak sama ngn saiz ank org kita. Uols jgn ikut saiz tau tp ikut ukuran. Ank iols 1 ta ...

hubby iols kata size tu menipu mmg panjanggggggg sesangat. baby iols br 5 bln.. skt hati plak nk tunggu lama2. kena cari size kecik sket la. tp disney tu dh sold out

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 20-9-2017 10:28 AM
HAHA sama la i cmtu gak, membeli online

aritu obses gak membeli kt shopee baju2 now dah give up ...

Chanel ape nama dia u?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
daisies85 replied at 19-9-2017 04:09 PM
tak tahuuuu nape gatal ... dua dah sikat kutu ku beli, tp takde kutu pun ... kelemumur kot {:mlcry ...

I lama dulu ada masalah gatal kulit kepala jgk tp bkn kutu or dandruff. Just gatal je. I tukar pakai shampoo yg organic takde paraben, sulfates etc. Seminggu 2x sapu kulit kepala dgn jus limau nipis, urut2 bagi rata, biar 20 minit and bilas. Rambut pun jd lembut and wangi. Shampoo yg i pernah pakai Organix biotin & collagen, Petal Fresh, Hask Argan oil, to name a few.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak kat fb ada budak guna pencuci muka cethapil jadi berjerawat teruk muka, mcm susah je nak percaya sebab cethapil, mcm kesan pakai produk timbang kati
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:15 PM | Show all posts

chanel Gabrielle
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 20-9-2017 02:15 PM
chanel Gabrielle

Thanks uols. Nnt nak pegi check
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:34 PM | Show all posts
moonbug replied at 20-9-2017 06:34 AM
Thanks uols. Nnt nak pegi check

cek la chuols, mana tau berkenan bole beli.. x seme chanel fragrance i leh masuk. yg chance color hijau tu pn i suka.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 20-9-2017 02:34 PM
cek la chuols, mana tau berkenan bole beli.. x seme chanel fragrance i leh masuk. yg chance color  ...

Tu lah. I dari zaman study dulu bercita2 nak pakai Chanel No 5 konon ultimate perfume for the ladies katanya. Dahlah mahal kan. Sekali tak serasi bau dia dgn i, hancur impian nak acah2 Nicole Kidman
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:41 PM | Show all posts
moonbug replied at 20-9-2017 06:37 AM
Tu lah. I dari zaman study dulu bercita2 nak pakai Chanel No 5 konon ultimate perfume for the ladi ...

ha ah i pun cm teringin nk pakai coco chanel ke or no 5 tu tp bau dia too strong for my liking. x merasa la nk membeli. now ada floral yg lembut skit bau dia even EDP tu yg teringin nk beli.
tp budget perfume x lepas, dah beli eyeshadow palette .
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 11:40 AM | Show all posts
uols, ai nak tanya....kat mana or bole rekemen ps yg bole carikan beg brand vlieger & vandam?? ai is sukaaaaaa sgt beg ni, yg ada pistol..


VliegerVandam.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 11:46 AM | Show all posts
moonbug replied at 20-9-2017 01:01 PM
I lama dulu ada masalah gatal kulit kepala jgk tp bkn kutu or dandruff. Just gatal je. I tukar pak ...

thank you darling ... nak cuba la nnt
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 11:58 AM | Show all posts
hotmak replied at 20-9-2017 01:29 PM
nampak kat fb ada budak guna pencuci muka cethapil jadi berjerawat teruk muka, mcm susah je nak perc ...

aku pakai cetaphil yg oily skin cleanser & moisturizing lotion dia msa jerawat naik.
mmg ok tp takes time la. berbulan.
b4 cetaphil try local product; jannalawwa, sabun beras siam tp buat muka aku super kering, kaler muka jd pelik n naik jrawat miang2 gatai muka la.
last2 return to drugstore punya product sbb nak baik punya pasai.
now muka dh ok, pakai himalaya neem wash tu (tetiba aku jd pro antiparaben; smua cr free paraben)
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 12:17 PM | Show all posts
Duta lover replied at 13-9-2017 11:44 AM
Korang toilet train anak umu bapa

4 thn
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 12:24 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 20-9-2017 02:41 PM
ha ah i pun cm teringin nk pakai coco chanel ke or no 5 tu tp bau dia too strong for my liking. x  ...

nak suggest blh? olympea paco raban pun wangi.

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 01:04 PM | Show all posts
melatibiru replied at 21-9-2017 11:40 AM
uols, ai nak tanya....kat mana or bole rekemen ps yg bole carikan beg brand vlieger & vandam?? ai is ...

iols tak familiar sgt brand ni uols .. lawa gak ek i ada follow ps yg kita buleh request carikan beg but mostly i tengok dia carikan LV, dior, mek chanel bagai ... tp cuba la request kot sheols buleh - IG dia gekiyasuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 01:05 PM | Show all posts
daisies85 replied at 19-9-2017 11:52 AM
sogo dah high class sekarang ... berubah abehh kannn

dah siap ke renovate dpn tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077194s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list