JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
30100
View
2270
Reply

BORAK KOSONG, CHAT, GOSIP, LUAHAN DAN BERSANTAI DI BOD PERUBATAN

[Copy link]

Author: ipes2       Show all posts   Read mode

Post time 23-11-2018 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Lamaa tak jenguk sini.
. Nampak ada cerita pasal etok.
Sedapnya etok makan dengan nasi kerabu atau nasi belauk.
Mahal dah la ni etok. Zaman dulu satu kelongsong tu baru 10 sen. Isi penuh.
Sekarang, kelongsong yang sama, etok boleh bilang berapa ketul, rm2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2018 01:30 AM | Show all posts
keypochino replied at 20-11-2018 12:31 AM
Hahaha yg nk pi cium misai dia buat apa.. haha tapi archie tu jeles tak kalau doc gurau2 dgn wifey ...

tak dia tak jeles tapi dia suka attention
if org ramai dtg kat umah, nnt dia jln ke tgh ruang tamu dan baring dan golek2 mcm ulat ke kiri kekanan gitu
nnt ade la org gosok dia usik dia
dia suka la
kat muzzle dia tu, kan ada mcm pipi kan, tempat whsikers dia keluar
i ade allergy to that area
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2018 01:35 AM | Show all posts

ARR corner bp2 tu apa
bnadr puteri?
batu pahat?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2018 01:36 AM | Show all posts
keypochino replied at 20-11-2018 05:05 PM
Hahaha tau pulak doc gegar vaganza.. hihi layan jugak ke? Tula.. duk baring saje.. mana la lemak x ...

entah.. ada depa dok salu sebut dlm group itu group ini
buat la exrcise tu
tgk tak gegar vaganza ari tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2018 01:38 AM | Show all posts
anissa_kyra replied at 21-11-2018 05:11 PM
yg fanatik tu depa panggil ARMY, fanatik sangat. ada film BTS baru keluar dekat cinema, siap ARMY  ...

isteri sy gi tgk movie tu la
kat dublin ni
ramai org gi rupa nya
kat germany pon ramai pengikut depa

dah jadi mcm bollywood ke

ah jepun mmg mahal kata org
abg n kak ipar sy penah belajar di jepun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2018 01:40 AM | Show all posts
Ipo replied at 23-11-2018 09:28 AM
Lamaa tak jenguk sini.
. Nampak ada cerita pasal etok.
Sedapnya etok makan dengan nasi kerabu a ...

ya sy balik mesia cuti, gi pasir mas august dan october ari tu..best etok kat pasar malam di pasir mas
best jugak
mungkin sbb mmg dah suka etok
salaiana dia rasa best pulak
..cuma sikit je bilangan etok nye

tak cuti ke kelantan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 07:04 AM | Show all posts
ipes2 replied at 24-11-2018 01:40 AM
ya sy balik mesia cuti, gi pasir mas august dan october ari tu..best etok kat pasar malam di pasir ...

Balik jugak bulan August dulu.
Betul tu etok salai paling sedap. Ada rasa serai.
Wah! Tahniah doc jadi mod kat bod buku
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 24-11-2018 01:30 AM
tak dia tak jeles tapi dia suka attention
if org ramai dtg kat umah, nnt dia jln ke tgh ruang tam ...

Oo mmg attention seeker ni kalau sengaja dtg golek2 depan org ramai.. haha
Nasib baik dia memang gebu gebas.. so mmg org suka layan la..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 24-11-2018 01:35 AM
ARR corner bp2 tu apa
bnadr puteri?
batu pahat?

Bandar putera 2 la doc..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 24-11-2018 01:36 AM
entah.. ada depa dok salu sebut dlm group itu group ini
buat la exrcise tu
tgk tak gegar vaganza ...

Haha mesti la tgk.. tp dah final dah last week.. byk betul kontroversy nya this season..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 23-11-2018 09:28 AM
Lamaa tak jenguk sini.
. Nampak ada cerita pasal etok.
Sedapnya etok makan dengan nasi kerabu a ...

Lama x nmpk Ipo kat sini..bz ke..
Keypo suka mkn nasi kerabu dgn solok lada..baru mkn mlm td
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 09:16 AM | Show all posts
keypochino replied at 24-11-2018 08:35 AM
Lama x nmpk Ipo kat sini..bz ke..
Keypo suka mkn nasi kerabu dgn solok lada..baru mkn mlm td

Dah jarang masuk cari ni..
Campur dgn bz jugak
Sedapkan nasi kerabu ada solok
Kalau pandai buat sendiri solok tu, lagi sedaplah makan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 24-11-2018 09:16 AM
Dah jarang masuk cari ni..
Campur dgn bz jugak
Sedapkan nasi kerabu ada solok

Haha xpandai buat solok lada sendiri.. pandai mkn je.. pernah beli kit nasi kerabu, try msk ok juga.. tp utk lauk sampingan keypo rebus telor masin ngan daging bakar je..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2018 03:03 PM | Show all posts
keypochino replied at 24-11-2018 09:47 AM
Haha xpandai buat solok lada sendiri.. pandai mkn je.. pernah beli kit nasi kerabu, try msk ok jug ...

Ok dah tu ada telur masin dan daging bakar
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2018 11:12 AM | Show all posts
Dr @ipes2  , baru ni ada check kesihatan secara asas

yg lain semua ok kecuali check diabetes....selepas makan result dia 8.3, adakah itu tahap yg membimbangkan atau masih under control?

sepatutnya surf sendiri pun boleh, tapi nak consult dgn dr jugak, duit syiling dah penuh tabung ni, boleh byr utk consultation fee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2018 05:14 PM | Show all posts
hibernation replied at 25-11-2018 11:12 AM
Dr @ipes2  , baru ni ada check kesihatan secara asas

yg lain semua ok kecuali check diabetes....s ...

berat la kocek awak nak bawak duik skeleng tuh

ha tu kira tinggi lah
maka, buatlah OGTT utk tahu dgn tepat
jgn mkn apa2 dari tgh mlm
kol 8pgi amik blood utk check sugar
then minum glucozade sebotol
then check blood sugar lagi kol 1000pg
wat kat GP or KKM biasanya

buat la.. insyaAllah ok je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2018 05:18 PM | Show all posts
Ipo replied at 24-11-2018 07:04 AM
Balik jugak bulan August dulu.
Betul tu etok salai paling sedap. Ada rasa serai.
Wah! Tahniah  ...

ohhh etok serai!!!
ye ye, etrok serai yg sy mkn tuh
sedap!
baru perasan the difference between the 2

pasal Mod board buku tu, sy just pantau2 tgk if anybody buat hal je
or patut diberi kredit
tu aje

mmg suka baca buku sy ni, tetapi non-fiction la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2018 05:19 PM | Show all posts
keypochino replied at 24-11-2018 08:32 AM
Oo mmg attention seeker ni kalau sengaja dtg golek2 depan org ramai.. haha
Nasib baik dia memang  ...

ha suka sgt dia jika org cuit2
nnt dia golek kiri golek kanan
dia lipat paws dia supaya nmpk cam paws arnab

manja sgt sgt
keypo ade kucing ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2018 05:22 PM | Show all posts

oh ye ke!
dah google map jap satni, dekat sgt dgn tmn johan setia..situ pon ada ARR, ie ARR Corner
jugak dekat dgn Jalan Kebun, kak Noraidil kau tu salu lepak Jalan Kebun

nnt bleh minum kopi kat ARR tu keypo
sy ni org yg mkn warung kecik2 je keypo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2018 05:24 PM | Show all posts
keypochino replied at 24-11-2018 08:34 AM
Haha mesti la tgk.. tp dah final dah last week.. byk betul kontroversy nya this season..

oh
ni yg zamani masuk tu ek
sedap ke nyanyi org tu

ramai org dok tgk, kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119861s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list