JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
100283
View
621
Reply

Edisi terpisah jua: Jill Liyana & Ainah De Waal putus-baik-sambung? At last Enah yg move on & kawen dulu. Syukurrrrr

  [Copy link]

Author: katibism    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-11-2017 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by katibism at 11-12-2018 08:17 AM

Aiols telah diblock oleh abam Jill di IG. Tup2 tengok IG Ainah macam dah solo. Dah break ke pasangan Nippon paint ni? Yiiiih

Dengar citer Jill dah bg segalanya tapi tokono juga. Habis kad kredit segala bagai.

Ini hanya spekuan yach. Mohon team CSI Cari sahkan

Nota trivia:

a) Jill Liyana ni lawyer lepasan UIA. Pernah jd lawyer Hanez Soraya. Jill ni single parent (xtau mom ke dad..lolz). Dia pernah kawen, ngandung n ada anak sendiri baby boy. Tp lps kenal abam Azalina Othman semuanya berubah.

b) Ainah De Waal - kerja stewardess. Mix bukan Coco. Real mix yach

Ainah : @msdewaal_
Jill Liyana : @j_liy
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by GincuPurple at 25-11-2017 02:33 PM

Kecundang juo

Ayam den lapeh lah ni?

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jill ni cousin faisal nasimudin tu kn?
Kakak i ckp mmg kaya giloss..ala ainah de waal tu pun leh nmpk sisi gold digger..da dpt apa nk blah la dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kati, tang mana ainah kata dah solo? oct 30th ada vid je bidio eksesais bersama2
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
takde dah gambar jill kat ainah and vice versa. gold digger tu i am not sure tapi definitely dia takkan dapat merasa all of that kalau tak ada jill
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2017 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
GincuPurple replied at 25-11-2017 10:38 PM
Kati, tang mana ainah kata dah solo? oct 30th ada vid je bidio eksesais bersama2

Throwback je tew
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar reramai kenduri kawen tu diorg masih berdiri sbelah2
Ehh tetiba sampuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2017 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 25-11-2017 10:49 PM
takde dah gambar jill kat ainah and vice versa. gold digger tu i am not sure tapi definitely dia tak ...

Aiols harap Jill kembali kpd fitrah.!Or at least dpt laki baru yakni real suami. Nampak lg sisi wanita walau acah2 abam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2017 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 25-11-2017 10:38 PM
Jill ni cousin faisal nasimudin tu kn?
Kakak i ckp mmg kaya giloss..ala ainah de waal tu pun leh nm ...

Gold digger..jolly chooti sana-sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2017 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 25-11-2017 11:03 PM
Gambar reramai kenduri kawen tu diorg masih berdiri sbelah2
Ehh tetiba sampuk

Tu IG BamJill ke Ainah? Aiols diblok hoccay oleh Jill
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 11:05 PM
Tu IG BamJill ke Ainah? Aiols diblok hoccay oleh Jill

Kat ig ainah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 11:04 PM
Aiols harap Jill kembali kpd fitrah.!Or at least dpt laki baru yakni real suami. Nampak lg sisi wa ...

macam susah je dia nak balik ke fitrah, rerakan pun set2 pengkid segala. tapi dia nampak sangat motherly dengan anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ainah tu mix mcm xberapa nak mix je muka dia .
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada satu gambar Jill yg lama pakai tudung masa kenduri rasanya. Manis dan ayu je

Moga kembali kepada fitrah. Aamiiin
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ainah tu keje lgi ke sbagai stewardess?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ainah bukak brand for kids kan dulcedewaal ke dolcedewaal. untunglahhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2017 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 25-11-2017 11:14 PM
macam susah je dia nak balik ke fitrah, rerakan pun set2 pengkid segala. tapi dia nampak sangat mo ...

Nasib dia bahasakan diri as MAMA. Ainah sblm ni Mommy! Ada nmpk Mommy happy??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2017 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
chit_ana replied at 25-11-2017 11:47 PM
Ainah tu keje lgi ke sbagai stewardess?

Mcm yer lg...ke da resign?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 03:55 PM
Mcm yer lg...ke da resign?

X silap dh resign u, sbb jill ada production house pastu nk buat business fashion kanak2 dulce de waal. Tu yg travel sana sini dgn jill. Sama2 menjayakan business gitu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2017 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 26-11-2017 12:00 AM
X silap dh resign u, sbb jill ada production house pastu nk buat business fashion kanak2 dulce de  ...

Huntonglaa bamJill orka... boleh pilih awek. Dia yg rekemen Putri Aishah kt family SM Naza khuenzz
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 11:04 PM
Gold digger..jolly chooti sana-sini

Ainah tu mase jd stewardess patotnya bleh je mendonia hols oversea.
Takat nak beli designers bag pon mampu sgt.
Napelah kecundang dgn jill
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 03:55 PM
Mcm yer lg...ke da resign?

Gambar yg dia pakai uniform emirates  tu captioned 'Was proud'. Past tense lah pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 11:04 PM
Aiols harap Jill kembali kpd fitrah.!Or at least dpt laki baru yakni real suami. Nampak lg sisi wa ...

Or kalau dpt patah blk ke her ex hubs pon ok jua.
Dh ada anak bersama
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 11:05 PM
Tu IG BamJill ke Ainah? Aiols diblok hoccay oleh Jill

ig dia yg baru ni ada triple L, @jillliyana , yg tu ke kena block? sbb ig ni dah x byk gmbr, followers pun sikit. tengok jill ni mmg lawa, mata dia pun warna brown2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 04:06 PM
Huntonglaa bamJill orka... boleh pilih awek. Dia yg rekemen Putri Aishah kt family SM Naza khuenzz

Gitu la lebih kurang tp abam pesal cm xde bawa ecah jenjalan mcm aritu. Nak lay low ke dah xde pape
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121255s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list