JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
116624
View
668
Reply

Edisi terpisah jua: Jill Liyana & Ainah De Waal split n move on. Ainah dah kawen n preggy. Jill masih songsang??

  [Copy link]

Author: katibism    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-11-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 11:04 PM
Gold digger..jolly chooti sana-sini

Ainah tu mase jd stewardess patotnya bleh je mendonia hols oversea.
Takat nak beli designers bag pon mampu sgt.
Napelah kecundang dgn jill
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 03:55 PM
Mcm yer lg...ke da resign?

Gambar yg dia pakai uniform emirates  tu captioned 'Was proud'. Past tense lah pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 11:04 PM
Aiols harap Jill kembali kpd fitrah.!Or at least dpt laki baru yakni real suami. Nampak lg sisi wa ...

Or kalau dpt patah blk ke her ex hubs pon ok jua.
Dh ada anak bersama
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 11:05 PM
Tu IG BamJill ke Ainah? Aiols diblok hoccay oleh Jill

ig dia yg baru ni ada triple L, @jillliyana , yg tu ke kena block? sbb ig ni dah x byk gmbr, followers pun sikit. tengok jill ni mmg lawa, mata dia pun warna brown2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 25-11-2017 04:06 PM
Huntonglaa bamJill orka... boleh pilih awek. Dia yg rekemen Putri Aishah kt family SM Naza khuenzz

Gitu la lebih kurang tp abam pesal cm xde bawa ecah jenjalan mcm aritu. Nak lay low ke dah xde pape
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Hey aina delwale. Keji kamu yach caras harta orang berkodi2 then blahhh gitu jaa!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ke dia remove sebab hari tu kecoh pasal depa. So tak nak letak gambar bersama. Tapi still together
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
GincuPurple replied at 26-11-2017 12:14 AM
Gambar yg dia pakai uniform emirates  tu captioned 'Was proud'. Past tense lah pulak.

yg gi dubai sesama ...yg tiar zainal makeup kan ainah tu ok jer dgn jill
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Nah..i guess this can answer some of the questions  
Screenshot_2017-11-26-01-40-10.png
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Berry suka juga stalk ig diorsng. Jill mak oiii kayanyaaa...aina cantik sangat tp tak suka la dia bleach rambut dia. Tapi janganla couple.. dah xda iman ke diorg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur berapa jill ni ye. Ingat dia jd lawyer hanez dulu mcm muda benar.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
break dah kan, selalu meroyan kat ig story, jill ni nampak sayang beno dgn si enah ni, baguslah dah putus
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm.  X puas ke x kene tusuk dek terung ori dek oii.  Baguslah da putus.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
xde gmbr ke..?? iols nie dh ler xknal..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2017 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 26-11-2017 07:06 AM
Umur berapa jill ni ye. Ingat dia jd lawyer hanez dulu mcm muda benar.

1990 atau 1991 x silap. Cer teka sape x-husband Jill ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 08:45 AM | Show all posts
Coffin69 replied at 26-11-2017 01:41 AM
Nah..i guess this can answer some of the questions

sbb ko berduit je ainah tu nak kat ko jilii......  kalau takde fulus, tapak tangan ko pun dia tak koser pandang sebelah mata
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 08:53 AM | Show all posts
sape deols ni.. sori tertinggal jet. mohon tampal gambar sekeping dua.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2017 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 26-11-2017 12:15 AM
ig dia yg baru ni ada triple L, @jillliyana , yg tu ke kena block? sbb ig ni dah x byk gmbr, follo ...

Yg tu dah x aktif..latest IG hesheols @j_liy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2017 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 26-11-2017 01:13 AM
Ke dia remove sebab hari tu kecoh pasal depa. So tak nak letak gambar bersama. Tapi still together

Aiols pun rasa mcm tu tapi nampak gayanya Jill kena dump yach
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 26-11-2017 01:13 AM
Ke dia remove sebab hari tu kecoh pasal depa. So tak nak letak gambar bersama. Tapi still together

kecoh pasal apa ya?...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115262s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list