JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
100046
View
619
Reply

Edisi terpisah jua: Jill Liyana & Ainah De Waal putus-baik-sambung? At last Enah yg move on & kawen dulu. Syukurrrrr

  [Copy link]

Author: katibism    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-11-2017 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Hey aina delwale. Keji kamu yach caras harta orang berkodi2 then blahhh gitu jaa!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ke dia remove sebab hari tu kecoh pasal depa. So tak nak letak gambar bersama. Tapi still together
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
GincuPurple replied at 26-11-2017 12:14 AM
Gambar yg dia pakai uniform emirates  tu captioned 'Was proud'. Past tense lah pulak.

yg gi dubai sesama ...yg tiar zainal makeup kan ainah tu ok jer dgn jill
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Nah..i guess this can answer some of the questions  
Screenshot_2017-11-26-01-40-10.png
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Berry suka juga stalk ig diorsng. Jill mak oiii kayanyaaa...aina cantik sangat tp tak suka la dia bleach rambut dia. Tapi janganla couple.. dah xda iman ke diorg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur berapa jill ni ye. Ingat dia jd lawyer hanez dulu mcm muda benar.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
break dah kan, selalu meroyan kat ig story, jill ni nampak sayang beno dgn si enah ni, baguslah dah putus
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm.  X puas ke x kene tusuk dek terung ori dek oii.  Baguslah da putus.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
xde gmbr ke..?? iols nie dh ler xknal..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2017 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 26-11-2017 07:06 AM
Umur berapa jill ni ye. Ingat dia jd lawyer hanez dulu mcm muda benar.

1990 atau 1991 x silap. Cer teka sape x-husband Jill ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 08:45 AM | Show all posts
Coffin69 replied at 26-11-2017 01:41 AM
Nah..i guess this can answer some of the questions

sbb ko berduit je ainah tu nak kat ko jilii......  kalau takde fulus, tapak tangan ko pun dia tak koser pandang sebelah mata
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 08:53 AM | Show all posts
sape deols ni.. sori tertinggal jet. mohon tampal gambar sekeping dua.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2017 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 26-11-2017 12:15 AM
ig dia yg baru ni ada triple L, @jillliyana , yg tu ke kena block? sbb ig ni dah x byk gmbr, follo ...

Yg tu dah x aktif..latest IG hesheols @j_liy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2017 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 26-11-2017 01:13 AM
Ke dia remove sebab hari tu kecoh pasal depa. So tak nak letak gambar bersama. Tapi still together

Aiols pun rasa mcm tu tapi nampak gayanya Jill kena dump yach
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 26-11-2017 01:13 AM
Ke dia remove sebab hari tu kecoh pasal depa. So tak nak letak gambar bersama. Tapi still together

kecoh pasal apa ya?...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Putus sudah kasih sayang
Harap anak jill tak confuse mak dia couple dengan pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 26-11-2017 12:44 AM
1990 atau 1991 x silap. Cer teka sape x-husband Jill ?

Cer bagitau saper? ><
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Coffin69 replied at 25-11-2017 05:41 PM
Nah..i guess this can answer some of the questions

Kecik sangat, tak nampak.  Mobile version ni mmg prob nak tgk image attachment eh?  Click pun dok loading memanjang, gambar keluar nan hado
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 26-11-2017 08:59 AM
Yg tu dah x aktif..latest IG hesheols @j_liy

j_liy tu mungkin utk family n close fren kot? yg tu iols pun dah kena remove tak follow lepas kes dia viral ritu haha, tp yg ig triple L ni dia baru upload 1hour ago, mungkin dia buat khas utk peminat dia hahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2017 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
GincuPurple replied at 26-11-2017 10:16 AM
Cer bagitau saper? >

Cuba follow @dzariff di IG. Yiiiiiih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2017 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
GincuPurple replied at 26-11-2017 10:18 AM
Kecik sangat, tak nampak.  Mobile version ni mmg prob nak tgk image attachment eh?  Click pun dok  ...

Tengok kt IG tripple L @jillliyana . Now claim best fren yach
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-11-2017 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 26-11-2017 10:38 AM
j_liy tu mungkin utk family n close fren kot? yg tu iols pun dah kena remove tak follow lepas kes  ...

Kes viral pasal pasangan lesbo khuenzz
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:55 PM | Show all posts
katibism replied at 26-11-2017 11:46 AM
Kes viral pasal pasangan lesbo khuenzz

viral kat mana? xpnah perasan pulak..btw y TT kene blocked?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 12:55 PM | Show all posts
katibism replied at 26-11-2017 11:46 AM
Kes viral pasal pasangan lesbo khuenzz

viral kat mana? xpnah perasan pulak..btw y TT kene blocked?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2017 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 26-11-2017 09:55 AM
kecoh pasal apa ya?...

Mereka kan pasangan abnormal. Tu yg kecoh. Masa kecoh tu, depa dah start remove gambar gambar semua.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116453s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list