JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
99235
View
619
Reply

Edisi terpisah jua: Jill Liyana & Ainah De Waal putus-baik-sambung? At last Enah yg move on & kawen dulu. Syukurrrrr

  [Copy link]

Author: katibism       Show all posts   Read mode

Post time 26-12-2018 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 26-12-2018 02:35 PM
tapi i suka tgk emil tu, lawa sangat, jill ni gf nya semua lawa2

Dia memang lawa, cuma entahlah bila tgk gambar dia lama2. Rasa bosan.
Dan lagi satu, sebab dia nampak bimbo kut (imho)
Mungkin sebab I suka orang bijak atau pandai kut jadi bila I tgk dia rasa turn off
Ni cuma pandangan I la
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by knnk at 26-12-2018 06:04 PM
tapirbiru replied at 26-12-2018 09:57 AM
dia mmg bimbo pun..x skolah tinggi ..kalau u all tgk gambar lama2 dia zaman sekolah.dress up mcm b ...


Bagi I sekolah tak tinggi takpa tapi janganlah bebal sangat
Asalkan you beretika dan ada manners ( mungkin dia street smart)
Pasal pakaian dia takpalah, dia pun dah besar.
Anyhow, I rasa emil ni okay (takda pula rasa vibe yang best tapi kalau jill yes :/)
Apapun, ini pandangan I saja.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 09:49 AM | Show all posts
knnk replied at 25-12-2018 05:14 PM
Omg! Tot I was the only one yang fikir macam tu.
Emil ni tu lawa la juga tapi bila tgk dia jenis  ...

haa..tuhla..
dia lawa memangla lawa tak dinafikan cuma xder WOW Faktor jer..
folo kejap jer IG dia then unfolo semula
bab cara pakaian ker hapo ker, lantak ke deme..
nanti bila dia rasa dah puas show-off semua 'aset' dia di mata dunia, tutupla jugak tuh kan..
kang dinasihat, makin kurang plak meter kain tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 02:08 PM | Show all posts
tapirbiru replied at 26-12-2018 09:57 AM
dia mmg bimbo pun..x skolah tinggi ..kalau u all tgk gambar lama2 dia zaman sekolah.dress up mcm b ...

google je nama penuh dia..emmilyana arif kot..keluar la gambar dia zaman jelir2 lidah..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Bakpe berdedai2 nubie secara tibah2

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 01:57 PM | Show all posts
tapirbiru replied at 27-12-2018 02:08 PM
google je nama penuh dia..emmilyana arif kot..keluar la gambar dia zaman jelir2 lidah..

emmilyana tu bukan combined nama emmil dgn jilliyana kah?? ke mmg nama dia emmilyana...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 03:10 PM | Show all posts
Beautifulliar. replied at 30-12-2018 08:45 AM
Bakpe berdedai2 nubie secara tibah2

i oso konpiussss.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
emmil dgn jill ni mmg bebetul kapel less ke
sbb kemain buat ig story love sana sini kat each other mcm bebetul dirasuk angau cinta
ada caption gambo emil kata neves sbb buah hati kt sebelah jill kt sebelah ms tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2018 10:53 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 31-12-2018 09:17 PM
emmil dgn jill ni mmg bebetul kapel less ke
sbb kemain buat ig story love sana sini kat each other  ...

Udah siang lg berspotlight chuolsss

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
tapirbiru replied at 27-12-2018 02:08 PM
google je nama penuh dia..emmilyana arif kot..keluar la gambar dia zaman jelir2 lidah..

Same person ke ni? Lain betul muka now and then.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2019 09:09 AM | Show all posts
klutzyklutz replied at 1-1-2019 10:04 AM
Same person ke ni? Lain betul muka now and then.

sama la senah..dulu bdk lagi...now dh pandai mekap n pakai mcm2..rasanya emmil dh resign from MAS.. kang putus dgn pengkid tu mula la takde job..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tapirbiru replied at 2-1-2019 09:09 AM
sama la senah..dulu bdk lagi...now dh pandai mekap n pakai mcm2..rasanya emmil dh resign from MAS. ...

Emmil ni sebelum kenal jill pun mmg suka kaum sejenis ke? Or jill is her first? Kalau memang betul dia resign from MAS, that's a really stupid move. Patut si emmil ni ambik la pengajaran sikit dari case ainah tu. Tak mustahil kalau jill akan buat benda yg sama dekat dia satu hari nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 09:30 AM | Show all posts
klutzyklutz replied at 2-1-2019 04:27 PM
Emmil ni sebelum kenal jill pun mmg suka kaum sejenis ke? Or jill is her first? Kalau memang betul ...

nampak mcm si jill tu her 1st kann. and rasnye msti la si jill x cerita psl bab enah benti kerja sbb dia ke ape.sure2 dia janjikan bulan bintang dkt emmmil and emmil pn rasanye mcm fmly org2 biasa yg terkejut tetibe dapat kemewahan tiba2. ada tgk post jill yg emmil ada bw mak dia pergi australia ke ape.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2019 10:35 AM | Show all posts
yess
dulu aku rasa kesian dgn ainah ni sbb dia lawa kot
tup2 dah kawen tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ainah mcm mabuk2 je skrg nih. Adekahhhh bunting pelamin uolss?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-1-2019 09:59 AM | Show all posts
Shasharina replied at 8-1-2019 09:07 PM
Ainah mcm mabuk2 je skrg nih. Adekahhhh bunting pelamin uolss?

Kalo betol good news uols

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 03:55 PM | Show all posts
Apa Ig baru Ainah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
anrede replied at 14-1-2019 03:55 PM
Apa Ig baru Ainah?

@mrsainahdewaal
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mikachu replied at 4-1-2019 09:30 AM
nampak mcm si jill tu her 1st kann. and rasnye msti la si jill x cerita psl bab enah benti kerja s ...

si emmil tu mmg dh resign ke dr mas?
sayangnyaa la hai kalo betul dia resign.dah la.lawa cun gohjes.muka dia sgt sesuai jd FA MAS sbb kemelayuan yg super cun
penah tgk dia jd model iklan MAS
mmg cantik
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 02:15 PM | Show all posts

IG dia private
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093624s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list