JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
116671
View
668
Reply

Edisi terpisah jua: Jill Liyana & Ainah De Waal split n move on. Ainah dah kawen n preggy. Jill masih songsang??

  [Copy link]

Author: katibism    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-9-2018 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ainah ni da dkt nk kawen..tp 3-4 hr ni igs die asik sedih2 je. Hrp xda ape2 la..hrp yg buat die sedih tu bukan tunang die la.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2018 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_galvatron replied at 30-9-2018 07:41 PM
kahwin tahun ni ka tahun depan?jadika dia nk pi nikah dgn anak tok zaini

Masa live dia ada cakap kahwin oktober ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 02:46 PM | Show all posts
bungaavee15 replied at 30-9-2018 11:26 AM
Ainah ni da dkt nk kawen..tp 3-4 hr ni igs die asik sedih2 je. Hrp xda ape2 la..hrp yg buat die sedi ...

mungkin menyesal terkenang dosa lama sheolls..gitchewww
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
insta dia private, xdptnk pi tgk
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 04:18 PM | Show all posts
Sheols macam sedih dua tiga hari nii. Tak jadi kawin kee? bridal shower dah buat
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 04:28 PM | Show all posts
masnona replied at 30-8-2018 09:50 PM
Mcm mana mak ayah ainah ni boleh bsama dlu. Sbb nmpk mcm langit dan bumi je.

Orang kokesyen ni mmg suka Melayu pun nak nak yang kulit tan macam ni..
cuba tengok mak maya karin ngn bapak dia..sama gak la..or mak diana danielle ngn mak juliana evans..semua mmg muka melayu habis..
berdasarkan pengalaman iols, orang2 muka melayu mmg disukai oleh kokesyen2 so iols tgk pun takde la pelik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama dah tuka.
Dan die tulis situ removing people.
Hmmmm
Tp gambar tunang msih ade
Ig pn masih saling follow
CYMERA_20181001_180946.jpg
CYMERA_20181001_181025.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Igs die...hope jd la kawen..hope bukan psl tunang die
Screenshot_20181001-181058_Instagram.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 01:28 AM | Show all posts
Wehhh i baru tengok ig dia. Terkejut sebab nampak igname yang tak familiar. Rupanya ainah dah tukar nama. I syak macam ada something related to her relationship jugak ni. Sebab kalau perasan, dari zaman dia bercinta dengan ex-bf dia dulu kala pun, asal ada problem or gaduh, sure nama ig akan bertukar.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 01:29 AM | Show all posts
bungaavee15 replied at 1-10-2018 06:15 PM
Nama dah tuka.
Dan die tulis situ removing people.
Hmmmm

apa nama ig tunang dia ehh?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Zariff_zaini

Ainah masih folo lg

Dan ainah dah byk buang pic. Tp pic zariff die  x buang. Mgkin related ngn bff kot. Hish.hrp bukan psl tunang die ...i suke tgok ainah y skg sjak die jupe zariff tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 1-10-2018 04:28 PM
Orang kokesyen ni mmg suka Melayu pun nak nak yang kulit tan macam ni..
cuba tengok mak maya kari ...

Bukan masalah warna kulit u. Sbb dlm ig ainah ni pernah tulis mak die ddk flat dan pemandu teksi. (Iols pernah bacapasal ni. Kalau salah maafin iols) Persoalannya mereka jumpa tang mana. Kalau kokosyen skrg jumpa melayu urban iols tak pelik sgt u. Contoh mcm lana nordin dan lakinya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 10:48 PM | Show all posts
Ainah delete gambar bachelorette party. Why meh
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 11:30 PM | Show all posts
olaoli replied at 2-10-2018 10:48 PM
Ainah delete gambar bachelorette party. Why meh

Dan semua gambar modelling dia pun dia delete
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
olaoli replied at 2-10-2018 10:48 PM
Ainah delete gambar bachelorette party. Why meh

sapa kenai pi la tanya aina jadi nikah ka dak
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 11:14 AM | Show all posts
Sheols dah delete banyak gambar sheols dgn jill kira gambar after sheols berhenti jadi crew. tinggal gambar sheols dulu2 masa jadi crew jee. What happen to her? tapi gambar tunang sheols ada lagii
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 11:49 AM | Show all posts
mebi sheollss da xnak ingat kot kisah2 songsang sheollss dulu..doakn yg baik2 jahhhh..besa la dugaan time bertunang..amin2 yarab al amin!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 12:56 PM | Show all posts
chicozinn replied at 3-10-2018 11:49 AM
mebi sheollss da xnak ingat kot kisah2 songsang sheollss dulu..doakn yg baik2 jahhhh..besa la dugaan ...

Boleh jadi tu.

ke ada yg canang cerita tak baik pasal sheols kat tunang sheols ni.


Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegi la tanya dot ig die. Korg mbawang kt sini xdpt jwpn
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 3-10-2018 10:29 PM

Jill tu bukan ke ada partner baru ke??? I dont think it is her lah.

Sometimes maybe kenalan or family tahu sejarah and inform pada bakal family suami pun ada possibility nya juga

I tengok live si aina ni lepas tunang cam sorry to say cam pompuan bimbo blur gelak gelak gelak cam hmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113681s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list