Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
152205
View
754
Reply

Edisi terpisah jua: Jill Liyana & Ainah De Waal split n move on. Ainah dah kawen n preggy. Jill masih songsang??

  [Copy link]

Author: katibism    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-8-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
missflamingo replied at 1-8-2019 01:45 AM
Cuols haritu i saje je search video jill kat youtube. Terkeluar video jill bersalin ceasaren i  ...

Memang sebelum nikah dia tomboy-ish. Mungkin nak kawin sebab nak anak je. Lepas dah dapat balik ke diri yang asal semula.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
punchdrunkbebeh replied at 1-8-2019 11:56 PM
Memang sebelum nikah dia tomboy-ish. Mungkin nak kawin sebab nak anak je. Lepas dah dapat balik ke ...

Laaa. Yekee. I baru jugak kenal dia tu pun sbb baca forum ni.

I tengok muka dia time operation tu pun tak la nampak girly/mcm typical perempuan. Nampak la jugak perbezaan tu. Ngehngeh
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Try hard sangat la si Emil niy nak menjadi sexy..
Sakan nunjuk dada xketahuan punca..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
scary la tengok mike
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Emille tu kalau google nama dia kenapa yg kluar lain nauu nauuu muka yg dulu tu?? Buat muka kah? Tahi lalat di pinggir bibir je yg sama..yg lain bezanyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 08:20 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ladyzens replied at 9-8-2019 02:43 PM
Emille tu kalau google nama dia kenapa yg kluar lain nauu nauuu muka yg dulu tu?? Buat muka kah? Tah ...

Beza sgt kan muka Emmil dulu dan skrg. Mekap pun agak tebal.

Anyway, Ainah dh selamat lahirkan her baby girl. Semoga menjadi anak yang solehah. Seronok tgk Ainah happy sekarang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
klutzyklutz replied at 12-8-2019 10:43 AM
Beza sgt kan muka Emmil dulu dan skrg. Mekap pun agak tebal.

Anyway, Ainah dh selamat lahirkan  ...

Alhamdulillah..
Happy for Ainah & hubby..
Dapat baby gal..
Tengok bibir baby pun dah rasa kiuutttt..

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:28 PM | Show all posts
klutzyklutz replied at 12-8-2019 10:43 AM
Beza sgt kan muka Emmil dulu dan skrg. Mekap pun agak tebal.

Anyway, Ainah dh selamat lahirkan  ...

sorry..... anak ainah ni cukup 9 bulan ke or 8 bulan dah lahir ???    sebab dia kahwin bukan ke bulan Disember last year
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 14-8-2019 03:28 PM
sorry..... anak ainah ni cukup 9 bulan ke or 8 bulan dah lahir ???    sebab dia kahwin bukan ke bu ...

Dia kan kawin early December, 7 or 8 hb gitu. So kalau last period dia 2 minggu sebelum kawin, sekarang dia 38/39 weeks pregnant. Kan kita kira due date dari tarikh last period. 36 weeks pun dah boleh deliver pun kan. My last period was 12 Nov 2018, sekarang tengah tunggu nak meletup. Ainah beranak dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
vee replied at 14-8-2019 06:25 PM
Dia kan kawin early December, 7 or 8 hb gitu. So kalau last period dia 2 minggu sebelum kawin, sek ...

Bunting pelamin..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
klutzyklutz replied at 12-8-2019 10:43 AM
Beza sgt kan muka Emmil dulu dan skrg. Mekap pun agak tebal.

Anyway, Ainah dh selamat lahirkan  ...

Tula..dulu punya muka kalau pun budak sekolah, macam lain sgt2 pulak..ade pernah dgr dulu cerita emmil muka bengkak2..side effect kah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Family caca marba....
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cik_ainol at 20-8-2019 10:01 AM

Majalah wanita ni pun..support lgbt.cover muka dpn lg.selindung mcm kawan baik tapi nampak sgt kelesbiannya di video & ig.
20190820_094932.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:50 PM | Show all posts
cik_ainol replied at 20-8-2019 09:52 AM
Majalah wanita ni pun..support lgbt.cover muka dpn lg.selindung mcm kawan baik tapi nampak sgt keles ...

ada swipe up tgk jgk. dia pnya soalan pn npk lessynya ehhee.

lps tu lately tgk si emmil ni mcm mken x lawa pn ada jgk. npk sgt dia lawa kalau mekap with lens & bulu mata je.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080272s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list