Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
178383
View
801
Reply

Edisi terpisah jua: Jill Liyana & Ainah De Waal split n move on. Ainah dah kawen n preggy. Jill masih songsang??

  [Copy link]

Author: katibism       Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 25-9-2019 12:00 PM
jill ni kenapa kaya? dia buat apa?

Kalau tak silap sheols lawyer
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 25-9-2019 08:00 PM
jill ni kenapa kaya? dia buat apa?

Xsure la kaya sangat ker idok..
Nampak macam kaya la camtuh..hehee..
Yang tau dia niy kerja lawyer..
Pastuh dia bersedara dengan family SM Naza tuh..belah mak dia..
Heshe ada jual perfume gak ngan paste makanan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ainah dah buat majlis aqiqah untuk anak perempuan dia..
So somelss la her dotter..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Gumball replied at 1-10-2019 11:25 PM
Xsure la kaya sangat ker idok..
Nampak macam kaya la camtuh..hehee..
Yang tau dia niy kerja lawy ...

Sedap ke paste?
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 2-11-2019 10:33 AM
Sedap ke paste?

Tak taula..tak pernah try lagi..

Tapi nengok macam sold out sokmo tuh, sedap la kot...huhuhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Gumball replied at 2-11-2019 03:56 PM
Tak taula..tak pernah try lagi..

Tapi nengok macam sold out sokmo tuh, sedap la kot...huhuhuuu

Sold out tu semua penjual punya trick ja  mcam lopak dulu launch tudung zook tp orng IT kira xlogic dlam masa beberapa minit sebanyak tu terjual
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ai masuk sini sbb member wnhayati pos pasal kejayaan jill ni.rupanya jill ni adiknye.adoi. patut la muka mcm kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cloud_jade replied at 17-11-2019 01:35 PM
ai masuk sini sbb member wnhayati pos pasal kejayaan jill ni.rupanya jill ni adiknye.adoi. patut la  ...

Kejayaan apa tu? Buka gym tutup, buka restoran tutup, buka pusat kecantikan estetik pun tutup jugak. Tak tau apa yg org pandang tinggi sgt dia ni. Dgn openly show off hubungan sonsangnya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bubugaga replied at 19-11-2019 04:41 PM
Kejayaan apa tu? Buka gym tutup, buka restoran tutup, buka pusat kecantikan estetik pun tutup juga ...



wanita bisnes katanya..ontah la ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:35 PM | Show all posts
cloud_jade replied at 20-11-2019 03:02 PM
wanita bisnes katanya..ontah la ..

"berasal dr keluarga yang sederhana"

lawak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:25 PM | Show all posts
cloud_jade replied at 20-11-2019 03:02 PM
wanita bisnes katanya..ontah la ..

mak pak deyollss ni dah takde rasa malu ke anak2 dorang ni openly lesbo??agama letak kat mana weyh??

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 03:26 PM | Show all posts
aryyan replied at 20-11-2019 03:35 PM
"berasal dr keluarga yang sederhana"

lawak.

sederhana lah sgat..padahal apak sedara dia tu arwah owner NAZA kot..

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 02:42 PM | Show all posts
awat dia bole bertukar nak jadi jantan...padahal pernah beranak pun kan..confuse betull..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cloud_jade replied at 20-11-2019 03:02 PM
wanita bisnes katanya..ontah la ..

Muka masing so haussss
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bubugaga replied at 19-11-2019 04:41 PM
Kejayaan apa tu? Buka gym tutup, buka restoran tutup, buka pusat kecantikan estetik pun tutup juga ...

Tak sangka dia pernah ada bisnes kecantikan. Yang tau cuma gym dengan restoran tu je. Bisnes perfume dia tu pun masih ada lagi kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua adik beradik nak bertukar jd jantan..woww...sporting mak pak..

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
bubugaga replied at 19-11-2019 04:41 PM
Kejayaan apa tu? Buka gym tutup, buka restoran tutup, buka pusat kecantikan estetik pun tutup juga ...

U. Gym dia yg avance fitness tu ke ek? Dulu salu tgk notelo promote kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2019 05:00 PM | Show all posts
chicozinn replied at 27-11-2019 03:25 PM
mak pak deyollss ni dah takde rasa malu ke anak2 dorang ni openly lesbo??agama letak kat mana weyh ...

geli gila kdg2 video mcm sipi2 di cut part kish kish
yg lain ala2 redha aje dia menglelakikan diri

walhal ada anak

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 28-11-2019 05:00 PM
geli gila kdg2 video mcm sipi2 di cut part kish kish
yg lain ala2 redha aje dia menglelakikan dir ...

Aku pun geli giler..aku pun penah berambut pendek boyish xsuka pink girlie2 ni tapi idok ler selera nak kapel ngan cikki.. Jejaka tehtap menjadi poojaan hatiku..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:01 AM | Show all posts
chicozinn replied at 29-11-2019 12:15 AM
Aku pun geli giler..aku pun penah berambut pendek boyish xsuka pink girlie2 ni tapi idok ler seler ...

kan
openly plak ala2 gi honeymoon persis pasangan sudah berumahtangga halalan toyyiban..

tentu2 hubungan terlarang..
camna eh anak dia hadap mami and err mama?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.070374s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list