JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
116625
View
668
Reply

Edisi terpisah jua: Jill Liyana & Ainah De Waal split n move on. Ainah dah kawen n preggy. Jill masih songsang??

  [Copy link]

Author: katibism    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-11-2017 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 29-11-2017 07:38 PM
Aritu mcm kacak bukan

haa, ni mcm kurang kacak lah pulak ke yg dulu tu gambar lama, mcm imej bad boy gitu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2017 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk dekat ig story enah elok je dorang workout together, dah rujuk balik kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2017 01:55 PM | Show all posts
si ainah tu mix ape weh? xnpk mix pun tapi muka dia unik and sharp. suka tgk kaki dia so runcing. kat benang mana tah baca si ainah tu katanya bdk flat je dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2017 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 26-11-2017 01:39 PM
yg ni...........

Ohh yg ni ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2017 02:22 PM | Show all posts
hotmak replied at 30-11-2017 01:28 PM
tgk dekat ig story enah elok je dorang workout together, dah rujuk balik kot

Now they are friend..cum business partner

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2017 02:44 PM | Show all posts
ni kunyit ka lengkuas
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2017 03:19 PM | Show all posts

Nippon Paint chuols...mengecat dinding

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2017 03:51 PM | Show all posts
katibism replied at 30-11-2017 03:19 PM
Nippon Paint chuols...mengecat dinding

wau ada keja kosong x?hihihihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2017 04:29 PM | Show all posts
chaotic_soul replied at 30-11-2017 03:51 PM
wau ada keja kosong x?hihihihi

Mu ni jate ko tino??

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2017 04:52 PM | Show all posts

teruna...hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2017 05:08 PM | Show all posts
katibism replied at 30-11-2017 06:22 AM
Now they are friend..cum business partner

oh betul la aritu Jill kata diorang berkawan. tp arini terus Ainah upload gambar shopping kt YSL.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2017 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Amina_Mirza replied at 26-11-2017 05:04 PM
Sama mcm abg ummi tu lah, barbie wannabe & obses dgn barbie, heshe tu jadi lelami pun hensem, jd g ...

Kannn...cuba kau stalk ig azreezalhafiz ke apekenama muka pecah jln hauk gigih brdress gigirl...katanya editor mag ape tah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2017 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Jajabeans replied at 30-11-2017 01:55 PM
si ainah tu mix ape weh? xnpk mix pun tapi muka dia unik and sharp. suka tgk kaki dia so runcing. ka ...

Flat dekat stulang uolss...dlu kje kerani sblm dpt mas,lps tu dpt emirates...ainah ni dr remaja huha gn geng ex bf dia,kki lepak kt city square gtuhhh...dah dpt emirates saham naik sket kapel gn jilly trus nmpk classy sbb pkai branded then up jd model photoshoot g travel sana sini ade designer trkenal...aritu jill dah jual merc yg ainah drivetu mse clash...tp siyes alku ank tau si enah ni brjimba gn jntan kke pegkud lain mmbuatkn jill frust
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2017 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 3-12-2017 06:07 PM
Kannn...cuba kau stalk ig azreezalhafiz ke apekenama muka pecah jln hauk gigih brdress gigirl...ka ...

Yg pakai kirt mcm scottish tu ke? Hauk kan? Dia ada bergambar dgn nazreem tu. Ya ampun camne lah heols konfiden namati pakai rupa tu siap ada bulu kaki bagai? I kenot brain lah tahap konfiden ponen2 kat msia ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2017 11:07 PM | Show all posts
Jajabeans replied at 30-11-2017 01:55 PM
si ainah tu mix ape weh? xnpk mix pun tapi muka dia unik and sharp. suka tgk kaki dia so runcing. ka ...

Mak dia melayu, bapak dia german
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2017 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 30-11-2017 03:19 PM
Nippon Paint chuols...mengecat dinding

Nape kalo lesbo uols ckp cap dinding? I is konpius
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2017 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Amina_Mirza replied at 3-12-2017 10:25 PM
Yg pakai kirt mcm scottish tu ke? Hauk kan? Dia ada bergambar dgn nazreem tu. Ya ampun camne lah h ...

Ye uolsss...nazreem tu xpela uol mmg jelita klau dressup gigirl but that jntannn...ohmyy..dah so yesterday fesyen yg dia pkai mse kt klfw...euwwww...muka mat rempit tp kepit...motifff??
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2017 10:01 AM | Show all posts
Dulu ada satu pasangan lesbo ..bertudung labuh dgn pasangan nama Zu ..sapa tahu blog dorang
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2017 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 4-12-2017 04:14 AM
Ye uolsss...nazreem tu xpela uol mmg jelita klau dressup gigirl but that jntannn...ohmyy..dah so y ...

Fashion vicitm sgt uols, berkerak sgt dgn badan sado gitu. Scary oiii. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2017 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 3-12-2017 06:25 PM
Flat dekat stulang uolss...dlu kje kerani sblm dpt mas,lps tu dpt emirates...ainah ni dr remaja hu ...

Cerita yg uols tulis ni iols penah baca ada forumer tulis. Lps couple dgn jill mmg enah mewah top to toe. Agaknya enah balik semula dgn jill sbb dah sedar skandal sheols takleh mewahkan mcm si jill beri kat sheols. Skrg dah aman2 aje workout together. Samada theyols propa broke off sbb teruk kena hentam dek fb nakharom @ mmg putus & berbaik semula sbb enah's survival.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111775s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list