Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34222
View
364
Reply

All About Dr. Amalina Che Bakri #workhardplayharder

[Copy link]

Author: kakasotong    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-12-2017 03:38 PM | Show all posts
hahaha...setempek kene mamat tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Si amalina ni memang dari dulu mcm ni..apakah si bawang baru keluar gua? At least dia ada sumbangan dalam bidang perubatan..just hoping dia balik serve dekat sini pula. Rambut dia cantik..eyebrows dia out.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
X faham saya dgn org yg horny 24/7 ni, sendu sgt ke hidup ko asyik pikir pasal sex je... kot2 jenis mencelup x sampai 2 saat dah pancut...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 03:49 PM | Show all posts
MALu siot...kikikiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
U go girlllll
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendapat la....acah acah bagus...aku padankan je muka budak laki ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi...amboi....

Kat sini pun dgr amalina dah nk jd surgeon, ramai nya yg sukaaa....tak salah aku, tak lama dulu mcm mcm cerita pasal amalina ni...

Amalina dah bukak tudung...
Amalina nk jd mcm sofea lah....
Amalina tak pass lah....

Puas mak dia bgtau Amalina ok je....buat double degree....tapi forummer tetap hencap sbb Amalina karat kan rambut....

Skrg pusing 180 degree le pulak....

o
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha setepek !
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka... heran dgn org zaman skrg...suka sgt bz body hal org.. aku oernah bca somewhere. Yg amalina atau mak dia ke family dia yg tpksa clear all out amalina ni mcm mna.. yg dia kat obersea nun masih ok dan bukan seperti yg d khabarkn murtad dan sbagainya...

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka..bajet2 nak sekolahkan org padahal sendiri sangap...

gud reply amalina..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah senang je dia jawab takyah memaki hamun. Sedas dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Paku dulang paku serpih mengata org die yg lebih...twiter ni mmg senang ke nk tgk org tu tweet ape ke mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
rasakan gitu je cara nak ajar netizen biadap ni, sebijik kena kat batang hidung
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pakai apa kenapa org nak sibuk. Lantaklah. Sumbangan dia pada masyarakat tak terbanding ngan auditor pakaian yang tahu audit appearance. Shame on you people
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
See. Netizen yang bajet2 mulia ni, hakikatnya mcm tu la.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 16-12-2017 12:26 PM
Dedulu i suka klik ig jantan/betina bajet komen bagus2 ni, tgk profile sendri hampagas.

Gambar da ...

Yes, mcm tu la diorg. Tu belum lagi budak2 millenia yg bajet hidup zaman merdeka.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Well done doc.
Nampak sgt dua kasta org bijak vs yg buat2 bijak.
Apa nk jd dgn org gila porn mcm ni. Rosak ummah
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bukan nk sokong tp aku rasa amalina nih gadis yg bukan saja bijak tp ada prinsip dan kemahuan diri yg kuat.  Tak faham knp netizen nk kutuk dier.. From the day one she is being best student in malaysia till to the date.. Apa yg dier dah susahkn korang. Hidayah milik allah.. We never know.. Ada artis dulu2 supermodel n artis diva... Tp bila allah bg hidayah.. Kita tumpang heppi.    For me.. Her life is soo colourful...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape masalah amalina tu sampai nak kecam dia lelebih? Bkn nye dia clubbing dedab bontot ke..pinggang ke..bebikini...dia kat london pun keje jadi doktor,..bkn merompak pun...
Lahaiiiii..stay sana je amalina.,x yah la balik msia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga malu siot dek fadzli. Jgn la bangang sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098099s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list