JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14150
View
187
Reply

All About Dr. Amalina Che Bakri #workhardplayharder

[Copy link]

Author: kakasotong    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-12-2017 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah senang je dia jawab takyah memaki hamun. Sedas dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Paku dulang paku serpih mengata org die yg lebih...twiter ni mmg senang ke nk tgk org tu tweet ape ke mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
rasakan gitu je cara nak ajar netizen biadap ni, sebijik kena kat batang hidung
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pakai apa kenapa org nak sibuk. Lantaklah. Sumbangan dia pada masyarakat tak terbanding ngan auditor pakaian yang tahu audit appearance. Shame on you people
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
See. Netizen yang bajet2 mulia ni, hakikatnya mcm tu la.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 16-12-2017 12:26 PM
Dedulu i suka klik ig jantan/betina bajet komen bagus2 ni, tgk profile sendri hampagas.

Gambar da ...

Yes, mcm tu la diorg. Tu belum lagi budak2 millenia yg bajet hidup zaman merdeka.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Well done doc.
Nampak sgt dua kasta org bijak vs yg buat2 bijak.
Apa nk jd dgn org gila porn mcm ni. Rosak ummah
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bukan nk sokong tp aku rasa amalina nih gadis yg bukan saja bijak tp ada prinsip dan kemahuan diri yg kuat.  Tak faham knp netizen nk kutuk dier.. From the day one she is being best student in malaysia till to the date.. Apa yg dier dah susahkn korang. Hidayah milik allah.. We never know.. Ada artis dulu2 supermodel n artis diva... Tp bila allah bg hidayah.. Kita tumpang heppi.    For me.. Her life is soo colourful...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape masalah amalina tu sampai nak kecam dia lelebih? Bkn nye dia clubbing dedab bontot ke..pinggang ke..bebikini...dia kat london pun keje jadi doktor,..bkn merompak pun...
Lahaiiiii..stay sana je amalina.,x yah la balik msia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga malu siot dek fadzli. Jgn la bangang sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw, iols memang suka rambut she..Lawa amat
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha... Silap post takpeh blah
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahha...
Tu lah...nak sgt komen org..diri sendiri x nampak
Kena sedas...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha Tu le mendpt ko dik
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Peliktapibusuk replied at 16-12-2017 01:25 PM
Bila amalina nak balik serves for ou country pula....

I dont think dia akan balik. These type of people  kalau balik sini pun tak di appreciate. Benda2 gini la dia akan hadap. Better stay sana kerja sana je
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
I memang salute gila dengan dia ni. I memang follow dia kat twitter and ig. And ada this one time she listed all her achievements, memang wow sangat. She really is something. Too bad orang2 sini tak pandang. Balik2 isu tudung. Yang I suka dia ni bukan typical budak nerd yang manjang ngadap buku. Ada je nampak gambar dia enjoy party sume. Jenis works hard play harder gitu. Balance life
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bernasib baik masa zaman dia boleh ambik byk subjects and nak dapat scholarship pun agak senang.skrg memang susah sesgt.study kat Malaysia jelah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 08:39 PM | Show all posts
ramai org kita tak boleh move on image full baju sekolah lengkap dia dalam iklan stabilo tu. kalau rajin follow amalina ni dkt twitter, byk je dia throwback gambar masa dia teenager dulu. In the first place dia mmg free hair, bukan lepas pegi further sudy overseas tetiba culture shock dan bukak tudung
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol horny 24/7 lagi nak kondem perempuan punya appearance. Nyampah betul yg bajet alim ni mesti sbnrnya kaki porn
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sometimes bagus jugak reply tweet dengan cara yang macam gitu. Tapi jgn selalu la. Nama sebenar x fazli twitter tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 09:48 PM | Show all posts
armin replied at 16-12-2017 09:10 PM
Lol horny 24/7 lagi nak kondem perempuan punya appearance. Nyampah betul yg bajet alim ni mesti sbnr ...

dia patut folo lady fee kt ig..mmg untuk jantan gersang
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Org melayu ni mmg ada moto asalkn pakai tudung. Kalo engko bunuh org skali pun, tudung tu melekat kt kepala, org ckap at least dia pakai tudung terus dosa ko diampun seantero msyrkt.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
funnyTONE replied at 16-12-2017 03:14 PM
Yg ni i is setuju..ada kenalan fb iols pergh kalau perli retis ke apa mmg hebat..Psl aurat lg2..uj ...

yahh aku pnah npk kes mcm ni kat ig scha..kemain tegur aurat scha.. smpaikan awal pun terpalit x pndai didik bini.. acik2 bwg p terjah ig lelaki tu yg ms tu blm private... kantoi bini pun pakai ketat.. seluar ketat bju ketat.. smpai tersembol ninin.. tapi pakai tudung la.. acik2 bawg xkasi can terus blas maki balik.. terus tutup ig .. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BedahBedul at 16-12-2017 10:22 PM
yayaachan replied at 16-12-2017 10:08 PM
Org melayu ni mmg ada moto asalkn pakai tudung. Kalo engko bunuh org skali pun, tudung tu meleka ...


Huhu ye ke.. iols rasa kalu pakai tudung buat salah lagi kene hencap.. "nama je pakai tudung tp perangai mcm bitch" giteww..
Anyway padan muka jantan tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
perembes replied at 16-12-2017 10:21 PM
yahh aku pnah npk kes mcm ni kat ig scha..kemain tegur aurat scha.. smpaikan awal pun terpalit x p ...

Kuman seberang sungai bole nampak, bangkai gajah tepi hidung bole buat bodowww giteww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105280s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list