JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
22422
View
327
Reply

All About Dr. Amalina Che Bakri #workhardplayharder

[Copy link]

Author: kakasotong    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-12-2017 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw, iols memang suka rambut she..Lawa amat
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha... Silap post takpeh blah
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahha...
Tu lah...nak sgt komen org..diri sendiri x nampak
Kena sedas...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha Tu le mendpt ko dik
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Peliktapibusuk replied at 16-12-2017 01:25 PM
Bila amalina nak balik serves for ou country pula....

I dont think dia akan balik. These type of people  kalau balik sini pun tak di appreciate. Benda2 gini la dia akan hadap. Better stay sana kerja sana je
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
I memang salute gila dengan dia ni. I memang follow dia kat twitter and ig. And ada this one time she listed all her achievements, memang wow sangat. She really is something. Too bad orang2 sini tak pandang. Balik2 isu tudung. Yang I suka dia ni bukan typical budak nerd yang manjang ngadap buku. Ada je nampak gambar dia enjoy party sume. Jenis works hard play harder gitu. Balance life
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bernasib baik masa zaman dia boleh ambik byk subjects and nak dapat scholarship pun agak senang.skrg memang susah sesgt.study kat Malaysia jelah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 08:39 PM | Show all posts
ramai org kita tak boleh move on image full baju sekolah lengkap dia dalam iklan stabilo tu. kalau rajin follow amalina ni dkt twitter, byk je dia throwback gambar masa dia teenager dulu. In the first place dia mmg free hair, bukan lepas pegi further sudy overseas tetiba culture shock dan bukak tudung
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol horny 24/7 lagi nak kondem perempuan punya appearance. Nyampah betul yg bajet alim ni mesti sbnrnya kaki porn
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sometimes bagus jugak reply tweet dengan cara yang macam gitu. Tapi jgn selalu la. Nama sebenar x fazli twitter tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 09:48 PM | Show all posts
armin replied at 16-12-2017 09:10 PM
Lol horny 24/7 lagi nak kondem perempuan punya appearance. Nyampah betul yg bajet alim ni mesti sbnr ...

dia patut folo lady fee kt ig..mmg untuk jantan gersang
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Org melayu ni mmg ada moto asalkn pakai tudung. Kalo engko bunuh org skali pun, tudung tu melekat kt kepala, org ckap at least dia pakai tudung terus dosa ko diampun seantero msyrkt.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
funnyTONE replied at 16-12-2017 03:14 PM
Yg ni i is setuju..ada kenalan fb iols pergh kalau perli retis ke apa mmg hebat..Psl aurat lg2..uj ...

yahh aku pnah npk kes mcm ni kat ig scha..kemain tegur aurat scha.. smpaikan awal pun terpalit x pndai didik bini.. acik2 bwg p terjah ig lelaki tu yg ms tu blm private... kantoi bini pun pakai ketat.. seluar ketat bju ketat.. smpai tersembol ninin.. tapi pakai tudung la.. acik2 bawg xkasi can terus blas maki balik.. terus tutup ig .. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BedahBedul at 16-12-2017 10:22 PM
yayaachan replied at 16-12-2017 10:08 PM
Org melayu ni mmg ada moto asalkn pakai tudung. Kalo engko bunuh org skali pun, tudung tu meleka ...


Huhu ye ke.. iols rasa kalu pakai tudung buat salah lagi kene hencap.. "nama je pakai tudung tp perangai mcm bitch" giteww..
Anyway padan muka jantan tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
perembes replied at 16-12-2017 10:21 PM
yahh aku pnah npk kes mcm ni kat ig scha..kemain tegur aurat scha.. smpaikan awal pun terpalit x p ...

Kuman seberang sungai bole nampak, bangkai gajah tepi hidung bole buat bodowww giteww
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahha...padan muka fadhil zakri... Busuk punya orang..hehehhh..  Jelez ler tu..Amalina sukses di perantauan dengan kerjaya yang bagus penampilan yang vouge..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 16-12-2017 08:13 PM
I memang salute gila dengan dia ni. I memang follow dia kat twitter and ig. And ada this one time sh ...

I rasa dia sejenis yg tahu apa dia nak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hahaha padan muke hang fadhil
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
BedahBedul replied at 16-12-2017 10:21 PM
Huhu ye ke.. iols rasa kalu pakai tudung buat salah lagi kene hencap.. "nama je pakai tudung tp  ...

Sbbkan jantan gini laaa kdg2 i menyesal lahir jadi melayu. Ngape laaa kene hadap sampah2 gini. Huhuhu. Semoga amalina mendoniaaa kt sana. Takyah balik pun takpe chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurus dah dia.dlu masa tgh pemes chubby skit.i suka sbb dia suka share psl kje n her outfit sgt classy.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117628s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list