Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34142
View
364
Reply

All About Dr. Amalina Che Bakri #workhardplayharder

[Copy link]

Author: kakasotong    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-12-2017 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nooriesz at 16-12-2017 11:24 PM

hahhahhahahahha
niat nk malukann org tp da tersingkap kemaluan sendiri.. sib baik sempat mintak maap sblm deavtive acc
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
X paham orang yg suka tegur org macam kita tau dosa dia banyak mana and kita macam tau2 dia murtad. Yea menegur itu bagus tapi ada adab dalam menegur.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2017 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sememangnya doc amalina ni tidaklah maksum utk disanjung2 but you slayed it gurlll !!
Bab aurat tu serah pada doc utk fikir sbb she just proved that she is intelligent..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 12:12 AM | Show all posts
amalina adalah bukti kebijaksanaan boleh buat seseorang tu nampak cantik...

kadang kala muka cantik persis ratu dunia sekalipun kalau perangai bimbo terus nampak hodoh
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Pdn muka laki tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
hahaaa terkena balik ko
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Guccibamboo replied at 16-12-2017 12:44 PM
Netizen yg acah2 bagus....sorry to saylah...lelaki melayu mmg byk mcmni...konon tegur perempuan lain ...

I second that.. byk laki acah2 alim ni pom pang suruh wanita bertudung tp dia sendiri kaki zina,kaki porn. I bangga dgn Amalina. Soal aurat ke apa biar dia jawab sendiri dgn tuhan. Kita bukan tuhan utk menghukum.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
padan muka...nak malukan org sgt sekali diri sendiri yg kena...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 16-12-2017 01:03 PM
Suka amalina ni sbb sgt positive.cumanya fashion sense dia kelaut sket esp her eyebrow..hahaha

Meols pn nk tergelak nengok pesen bju2 n eyebrow sheols.Takde la org makeup smpai gitu.Huduh giler.pnh la gmbr sheols kuar kt ig explore so meols klik  tgok gmbr2 lain hazab jgk yach pesen 2 tp sheols suka selpie ootd haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
beautifulliar replied at 17-12-2017 09:15 AM
Meols pn nk tergelak nengok pesen bju2 n eyebrow sheols.Takde la org makeup smpai gitu.Huduh giler ...

Dia pernah kata sana mmg trend eyebrow cenggitu..rasanya kalau dia dress biasa2 je dan mekap lite lite mesti nmpk manis. Tp dia jenis mmg x melatah kalau kena hentam..lek lek je
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 17-12-2017 09:27 AM
Dia pernah kata sana mmg trend eyebrow cenggitu..rasanya kalau dia dress biasa2 je dan mekap lite  ...

Oh ye ke haha tp trend apa gitu mcm sheols sorg je kening gitu..cmpur makeup mata gitu lg buat muka nmpk pelik.klo sheols mkup biasa je pn dh lw sbb kulit sheols tan.tp mls la nk hencap lbih2 nti dikata tkde kje lak at least org tu kje bgus aha
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 10:38 AM | Show all posts
ratuiphone replied at 16-12-2017 11:05 AM
Ape masalah amalina tu sampai nak kecam dia lelebih? Bkn nye dia clubbing dedab bontot ke..pinggang  ...

aku pun setuju Dr A ni tak yah balik malaysia... kang kena hencap melampau2 dgn netizen plak penampilan dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kail panjang sejengkal... Mohon adik Fadhil sambung pepatah ni. Tu pun kalau tau lah
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 11:10 AM | Show all posts
bulanbulat replied at 16-12-2017 12:26 PM
Dedulu i suka klik ig jantan/betina bajet komen bagus2 ni, tgk profile sendri hampagas.

Gambar da ...

eh sama la kite.

yg jenis komen bajet2 bagus nak mampus tu, iols pegi usha tgk. eleh, diri sendiri pun ke laut!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Looking for horny girlssss. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 01:21 PM | Show all posts
eww sangat twitter budak tu, pastu nak condemn orang
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena setepek... padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila bc thread ni..msti aku teringat forumer mh370 tu
Hehe aku syak sama species
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 06:08 PM | Show all posts
proud of amalina wpun style dia ke laut dalam. better dia terus je kerja kat UK, better for her future
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2017 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada muka ko fadhil....Muda2 dah kuat membawang

To amalina, you go girl
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074835s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list