Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34221
View
364
Reply

All About Dr. Amalina Che Bakri #workhardplayharder

[Copy link]

Author: kakasotong       Show all posts   Read mode

Post time 18-12-2017 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Work it gurrllll
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 09:58 AM | Show all posts
Hahahahaha. Kengkonon nak tarbiyahkan orang, sekali diri sendiri yang kena setepek
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 10:13 AM | Show all posts
u go girl

persetankan bunyi2 orang2 yang dengki.. they dont have what u have..either brain or body...

p/s menyampah dgn orang yang posting kengkonon alim.. but the truth nan hado sajork
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 02:14 PM | Show all posts
bagus amalina ni..hi IQ.  semoga satu hari dia jadi doktor muslimah sejati. menjadi idola..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 03:46 PM | Show all posts
u go girl !!!!!

tp mmg camtula netizen malaysia ni. xyah dok caya yg canang2 bajet islamik pasal aurat ni.  sembang lebih je. pdhal lg teruk perangai
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 04:35 PM | Show all posts
i memang follow ig dia. i suka je fashion sense dia. i suka je macamana dia run her life. #workhardplayharder konsepnya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 07:21 PM | Show all posts
Edited by purpler at 18-12-2017 07:29 PM

bila tengok drama doctor x... teringat kat amalina ni. Rasanya stail doctor x(Dr Daimon) tu lebih kurang sama dgn dia...

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutsusu replied at 18-12-2017 04:35 PM
i memang follow ig dia. i suka je fashion sense dia. i suka je macamana dia run her life. #workhardp ...

Me too! I sgt suka bila dia tb pic3 lama and cerita pengalaman kat cambridge and harvard. I rasa sgt inspiring!! Ada satu post tu dia cerita pasal dinner dengan nobel laureate kat cambridge.... seronok sgt baca. Bukan senang nak dapat dine dgn nobel prize winners
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai suke je dr amalina nie, sgt inspiring and love her confidence level.Love her being herself x de hypo hypo
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2017 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Yer.. Bgs dia punya achivement
Hope dia bole jmpa perunding kecantikan untuk.voom kan penampilan.wajah dia
I means.. Dia suka mekap dan bergaya.. Cume mekap lg2 tang kening nmpk mengganggu penampilan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2017 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cc to shilalat and selebriti yg suka merempan balik to any hate comment
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2017 02:25 PM | Show all posts
dengarnya si fadil dah tutup segala sosial media beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka amalina. Although dia mcm tu tp dia nampak berjaya & betul2 passionate dgn apa dia buat skrg. Bukan senang malaysian nak jadi surgeon di london di usia muda.

Btw, bf dia italian ke? Tgk insta stori dia pegi italy baru2 ni. Siap boleh ckp italian lg amalina ni. U go girllll!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2018 11:41 AM | Show all posts
lawa nya beliau sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 11:50 AM | Show all posts
Tang kening tu die kena work on it. Pelik sgt haih. Suh die follow tutorial byk je instafamous buat. Other than that, biar la die & Allah je yg tau..

#DontJudge kekdahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2018 02:38 PM | Show all posts
orang tajam akal memang berbeza kan? kata2 dia biasa tapi berbisa..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2018 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Banananaa replied at 2-1-2018 12:47 PM
Suka amalina. Although dia mcm tu tp dia nampak berjaya & betul2 passionate dgn apa dia buat skrg. B ...

Tak silap Itu family angkat dia ... pernah ikut program pertukaran pelajar masa zaman sekolah menengah.. ada di share dalam ig nya
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2018 11:14 AM | Show all posts
kongsi tips rambut pun nak dikata rugi. mentaliti cap ayamnya terserlah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2018 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
uols apa ig dr amalina nii
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 05:34 PM | Show all posts
budak wechat sangat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078160s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list