Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9849
View
127
Reply

Kali Ini Giliran Adek Kesayangan Sajat Disekolahkan

[Copy link]

Author: ReginaGeorge    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-2-2018 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by ReginaGeorge at 3-2-2018 10:27 AM

Sapa tak kenal ngan adek keshayangan abam Sajat, iols ketuk kepala guna senduk melamin. Jangan uols berani nak mengwhoareyuskan dia tau
Pepon i tepek jua ss IG heshe incase ada yang tak kenal health coach shomel alolo ni
Menurut coach shomel, ramai yang meninggal selepas workout waktu malam.  Mungkin dia amik maklumat tu dari International Health Support. Apa pula kata Dr Handsome? Dr Handsome ni adalah seorang Cardiologist kat IJN tau.  Mungki lepas ni boleh lepak sama-sama ngan CY and Sajat?  Kot-kot bley tarbiah dua ekor cicak nih.
IMG_20180203_175837.jpg
Screenshot_2018-02-03-17-58-56-61.png
IMG_20180203_182443.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantung sentiasa active mengepam darah ya. Kalau tak active, means ko dah innalillah Yin oiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang yang acah acah pandai cenggini la jadinye.
Jadah dah jadi coachyinnursajat tuh. Milking his fame sehabis boleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin coach ni pk time tido semua organ tido gak kot..kecuali organ heols nan satu ittew, tegak berjaga utk bam sajat
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi suggestion dokte suruh tgk neelofa on meletop agak tak sesuai hahahahah
Sbb meolls rsa lgi stresssss selepas tgk dia hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 3-2-2018 07:07 PM
Tapi suggestion dokte suruh tgk neelofa on meletop agak tak sesuai hahahahah
Sbb meolls rsa lgi str ...

Setuju hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tired tu sbb ko br ngesek ngan bam sajat ke coach oi.. ?

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr beni ni masih duda lagi ke or sudah kawen baru?
Soalan iols mmg takde kene mengena dgn isu tred
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
@YPM_Addora doc ni layan meletop ke? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 3-2-2018 07:07 PM
Tapi suggestion dokte suruh tgk neelofa on meletop agak tak sesuai hahahahah
Sbb meolls rsa lgi str ...

Hahaha setuju.. mebi itu citarasa doc utk hilangkan stress
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 3-2-2018 07:30 PM
Dr beni ni masih duda lagi ke or sudah kawen baru?
Soalan iols mmg takde kene mengena dgn isu tred ...

Haah nak tahu jugak.. hehe kalau ada pic gf/wife doc sila tepek ye. Tq in advance!
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:38 PM | Show all posts
keypochino replied at 3-2-2018 07:30 PM
@YPM_Addora doc ni layan meletop ke? Hahaha

I speku dia suka Lofa.Hahahaa

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:39 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 3-2-2018 07:30 PM
Dr beni ni masih duda lagi ke or sudah kawen baru?
Soalan iols mmg takde kene mengena dgn isu tred ...

Dr Ben duda terlajak laris u.Cuba lah tackle kot2 dia terbuka hati

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 3-2-2018 07:07 PM
Tapi suggestion dokte suruh tgk neelofa on meletop agak tak sesuai hahahahah
Sbb meolls rsa lgi str ...

Iols pun tak setuju. Bertambah stress lagi ada. Menyampahssss
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 3-2-2018 07:32 PM
Hahaha setuju.. mebi itu citarasa doc utk hilangkan stress

Meolls speku dia nk try lopa hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 07:46 PM | Show all posts
coach yin acah2 dr plak

bimbo nye la hai
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt dah boleh caj phone tu dah tu..nazak dah bateri tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr beni tu duda ek. Igt teruna
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
acah gudgud je yin abamjat ni..mane ade organ pn same tidooo la yin..ni 1st time iols dgr..kalau organ same tido..meaning ko dh ke alam ghaib dan dah x kembali ke alam nyate..

teori mane ko amek ni yin..jantung dh mmg keje die ngepam aje yin..yg punce sudden death tu belom lg dgr slh 1 nye sbb ko rajen workout mlm2..abes tu kapel yg aktip ngeseks mlm2 tu acane pulak yin
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
adik ke kekasih

confused la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090429s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list