Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9764
View
127
Reply

Kali Ini Giliran Adek Kesayangan Sajat Disekolahkan

[Copy link]

Author: ReginaGeorge    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-2-2018 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 3-2-2018 10:44 PM
Dr beni taste kat lopak ke? Haha sudahnya jadi thread hajah lops pulek.


Pacik2, jejans keliling iols, kenal lopa jah sbg yg tercantik & terfemes dkt malaysia ni. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sejuk replied at 3-2-2018 10:49 PM
Dr rufaidah ke? Mesti pasal chew and glow dia promote kan? Ke i salah hmmm

Betullll        
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 10:53 PM | Show all posts

Mmm typical Neelopa tak buat homework , sama mcm hosting Meletop . Pegang cue card memanjang walaupun dah bertahun jadi host . Kalau pegang ala kadar takpe gak , ni tak , baca card tu mcm tak pernah baca langsung before masuk set . Choii, harap muka je cantik .

So im not surprised la dia tak cek benda2 mcm ni before dia post. Common sense kurang lopak ni .Untung ade family backup. To me, Nabilah lagi bijak. Sedih tul kalau drbeni ni end up dgn lopak .
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
eyelineronfleek replied at 3-2-2018 10:47 PM
Hahahah tak jahat wehh . I pun rasa itu flaw jugak . Takpelah , naluri manusia, nak benda yg canti ...

Tp kenapa dr beni femes sgt eh? Iolss baru2 ni je tahu pasal kefemesan heolss
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
meisapoya replied at 3-2-2018 10:50 PM
Pacik2, jejans keliling iols, kenal lopa jah sbg yg tercantik & terfemes dkt malaysia ni. Heheh ...

Xpelik pon. Makcik2 bawang pon suka. Asal bertudung kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 3-2-2018 10:55 PM
Tp kenapa dr beni femes sgt eh? Iolss baru2 ni je tahu pasal kefemesan heolss

Sebab dia tweet femes,single, pakar jantung,tweet kelakar  dan sedikit rupawan
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:01 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 3-2-2018 10:58 PM
Sebab dia tweet femes,single, pakar jantung,tweet kelakar  dan sedikit rupawan

Lol you answered that very well. Pakar jantung Melayu , single and available, ade moderate social media awareness , and ada publish novel yg apaprently dah berapa bulan dok carta #1 bestselling local publication at mPH. Malaysia kan dah ketandusan lelaki melayu yg berguna. So bila ada org mcm drbeni ni , senang la naik.Muka pun manis, so ok la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
eyelineronfleek replied at 3-2-2018 10:53 PM
Mmm typical Neelopa tak buat homework , sama mcm hosting Meletop . Pegang cue card memanjang walau ...

Baby pon nak disuruh amik
Memang tak pakai otak betul
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
eyelineronfleek replied at 3-2-2018 11:01 PM
Lol you answered that very well. Pakar jantung Melayu , single and available, ade moderate social  ...

Yasssss ada buku. Pakai bmw pulak
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
eyelineronfleek replied at 3-2-2018 09:43 PM
AHAHAH yeah i agree. Semua dr beni ckp dah cantik dah, i agreed. Tiba part tgk neelofa meletop , i ...

Hahaha. Maybe. Doc tu harapkan ihsan fans lofa yg 5.4m tlg viralkan heols
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:12 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 3-2-2018 11:06 PM
Yasssss ada buku. Pakai bmw pulak

LOL. Alangkan artis suam2 kuku pun pakai BMW skrng, apakan lagi pakar jantung kat semi private hospital cam IJN ni .. mana tak cair perempuan tgk . Legion of fans dia byk jugak dari medical students. #mcdreamy kata diorang.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:16 PM | Show all posts
separasedar replied at 3-2-2018 11:08 PM
Hahaha. Maybe. Doc tu harapkan ihsan fans lofa yg 5.4m tlg viralkan heols

Most likely lah nampaknya. I don't see this happening tho. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr beni ni org mana? Java ke?   nak cari la buku dia. Mcm best je baca review org
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 3-2-2018 11:21 PM
Dr beni ni org mana? Java ke?   nak cari la buku dia. Mcm best je baca review org

Sarawakian tak silap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2018 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh eh dah jadi tered dr handsome plak dah..lorr. anyway,  yes.. We all need more charming malay doc like him   *blushing*
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tukar thread merembes.ok ok la tidak la kacak sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 3-2-2018 11:06 PM
Yasssss ada buku. Pakai bmw pulak

Bmw skang byk yg murah2  dr thailand dan bleh dpt model rekon sis
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2018 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 3-2-2018 11:29 PM
Eh eh dah jadi tered dr handsome plak dah..lorr. anyway,  yes.. We all need more charming malay doc  ...

Kat bod bloggers yg lama2, ada yg kata heshe ni panas baran orangnya
Wallahualam sis
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 3-2-2018 10:50 PM
Pasal chew and glow tu

Babies? Dan budak2? Eh I sendiri xberani nak makan supplement macam ni sbb takut effect kemudian hari lg nak bg budak2. Agak2 ar dia ni. Kurang membaca ke apa? Supplement macam ni bukannya baik sangat, kesian kat buah pinggang utk proses dan organ dalaman badan utk kenal pasti benda tu. Its a process product lah, and surely can harm badan kita apa lg badan budak2 dan babies.

Utk x ot, inilah yg terjadi bila hanya kerana badan yg sado tp tanpa ilmu di dada sesuak hati bg kenyataan tah apa2. Utk kekasih sajat tu, silalah timba ilmu berkaitan dgn fitness ye byk kat luar tu. Kata bisnes dah makin maju, byr je la utk daftar masuk kelas. Jgn pernah malu utk belajar tp malulah kalau terbagi info yg salah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 3-2-2018 11:29 PM
Eh eh dah jadi tered dr handsome plak dah..lorr. anyway,  yes.. We all need more charming malay doc  ...

kt forum ni pun ramai doc hensem mcm @ipes dgn @addamnor
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083184s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list