Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9765
View
127
Reply

Kali Ini Giliran Adek Kesayangan Sajat Disekolahkan

[Copy link]

Author: ReginaGeorge       Show all posts   Read mode

Post time 4-2-2018 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 3-2-2018 10:50 PM
Pasal chew and glow tu

I nak suruh lopak reply balik suruh dr pida ni makan supplement tu... kot2 dr pida tu boleh glowing walhal sheols nmpak mcm pesakit kanser n unhealthy punya org../
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
eyelineronfleek replied at 3-2-2018 11:01 PM
Lol you answered that very well. Pakar jantung Melayu , single and available, ade moderate social  ...

Tak silap dr beni ni pernah depress kan? Lantaran itu rumah tangga dia berantakan. Eh ke doc lain eh? I baca diagnosis tu lama dah. Rmai sgat doc. Tk igt dh doc mne yg depress smpi rumahtangga berantakan. Rasa mcm dr beni
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
PongKang replied at 4-2-2018 12:13 AM
kt forum ni pun ramai doc hensem mcm @ipes dgn @addamnor

Dan juga dokter gigi,  @dodolgemuk
Dan doktor ambulan @axl_bach
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-2-2018 07:06 AM
Dan juga dokter gigi,  @dodolgemuk
Dan doktor ambulan @axl_bach

Dodol dr gigi ke? Bahasa boleh tahan kdng2. Tgh cuba imagine bahasa dia dgn pt mcmane
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 09:27 AM | Show all posts
Orix replied at 4-2-2018 01:22 AM
Tak silap dr beni ni pernah depress kan? Lantaran itu rumah tangga dia berantakan. Eh ke doc lain  ...

Tak sure la. I follow beni ni gitu2 je. Novel dia pun i tak pernah baca. Cuma i rasa dia ade pulling power because of all the points yg i mention tu ler.. Boleh buat rancangan the bachelor.. eheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 09:38 AM | Show all posts
Orix replied at 4-2-2018 01:14 AM
I nak suruh lopak reply balik suruh dr pida ni makan supplement tu... kot2 dr pida tu boleh glowin ...

Alaaa...maybe dr pida tu nampak mcm tu sebab dia tak minat pakai mekap . I mean , honestly , berapa ramai je orang yg nampak "glowing" tanpa mekap ? Except ibu mengandung, nada! Jarang jumpa. I sebenarnya tak caya sgt dgn org yg claim pasal makan supplement ni boleh nampak glowing sbb kulit org berbeza2. Abis tu org kulit hitam takde chance nak glowing keeee sbb kulit dia dah gelap.. To me , baik lah jaga internal organs dari ade kulit " glowing" tapi dalam dah barai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 09:45 AM | Show all posts
terus terngiang ngiang suara coach yin nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 01:08 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 3-2-2018 10:58 PM
Sebab dia tweet femes,single, pakar jantung,tweet kelakar  dan sedikit rupawan

rupawan ke?2016 I jumpa Dr Ben I rasa dia charming, 2017 I jumpa dia I rasa dia getting older.
2018 - I takde plan lagi nak jumpa dia

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 01:15 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 3-2-2018 11:06 PM
Yasssss ada buku. Pakai bmw pulak

uish Dr Ben dah tukar kereta ke?Setahu I dia pakai Mazda6

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 01:18 PM | Show all posts

Ubat deman & antibiotik pun tak leh bagi sembarang kat budak kecik,
Apatah lagi benda-benda mcm ni.Agak-agak lah Jah

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2018 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols hanya see beauty in dr pida..  Beauty with brain.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lotionmilo at 4-2-2018 04:05 PM
YPM_Addora replied at 4-2-2018 01:08 PM
rupawan ke?2016 I jumpa Dr Ben I rasa dia charming, 2017 I jumpa dia I rasa dia getting older.
20 ...


Tatau lah you. I tak pernah jumpa depan depan. Ikut avatar twitter dia tu. Nampak elok lah. Hitam manis gitu

U selalu ke ijn kah?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
YPM_Addora replied at 4-2-2018 01:15 PM
uish Dr Ben dah tukar kereta ke?Setahu I dia pakai Mazda6

Ni pon i baca kat twitter. Macam ada orang reply kat dia pasal kereta bmw dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
eyelineronfleek replied at 4-2-2018 09:38 AM
Alaaa...maybe dr pida tu nampak mcm tu sebab dia tak minat pakai mekap . I mean , honestly , berap ...

Uolss, Dr Pida tu mmg selekeh dan tak pndai grooming. Even sheols mekap pn kulit sheols nmpak dull... uols pegi tgok fb sheols ada je gmbar sheols bermake up, tp 1 thing for sure acik cleaner ofis I lg cantik bila make up.. Dr Pida ni dh mcm taraf2 bibik dh penampilan dia.. Ning baizura, nabila huda, dayang tu pun kulit gelap uols, tp kulit deyols glowing jah bila I jmpa diluar even diorg make up simple2 je... India2 kt Malaysia ni pun ramai je kulit yg glowing walau berkulit gelap... Kawan iols doc juga, tp kt dapur dia berderet supplement.. anak2 dia pn ada supplement masing2... busy katanya life as a doc tk sempat sediakan sepinggan lengkap makanan utk every meal buat diri sendiri dan anak2.... sheols pn terpaksa ambil supplement... tp sheols sgat cantik ya, jauh beza sari dr Pida ni.. kulit dia pun tak cerah tak gelap... So I rasa supplement ni perlu cuma kena jadi bijak... beli yg well establish punya brand mcm GNC, Kordels etc.. just like skincare dan make up... jgan sebab 1 produk kosmetik ada merkuri, habis doktor2 ni banned semua produk skincare dan kosmetik.. walhal doc tu sendiri gigih bermekap segala bagai
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 05:22 PM | Show all posts
Orix replied at 4-2-2018 04:59 PM
Uolss, Dr Pida tu mmg selekeh dan tak pndai grooming. Even sheols mekap pn kulit sheols nmpak dull ...

Hehehe.. ok lah i tak tau sgt pasal dr pida ni , takdelah sampai tilik gmbr dia kat fb . Mungkin dia jenis malas mekap / bersiap kot.. Bersangka baik please, dia kan consultant nephro , busy gile kot kat tmpt keje, takde masa untuk siapkan diri. Besides, she doesn't make money based on how she looks ( thank god for that) unlike lopak. I mean , that's why Lopak can get away with saying dumb shit , because her equally dumb superfans don't see past her beauty .
And also  the fact that dia balik Malaysia ( I baru cek dia grad Edinburgh , one of the top medical schools) untuk berkhidmat untuk rakyat dah cukup bagus dah. Lebih baik benda ni yg glowing daripada kulit dia  glowing tapi tak membawa makna kat orang lain . Hehehe.

* Kempen mari meraikan doktor kat hospital kerajaan yg balik dan berkhidmat untuk rakyat Malaysia, dan tak stay kat UK/AUS untuk mengkayakan diri sendiri*


Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 05:25 PM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 4-2-2018 03:56 PM
Iols hanya see beauty in dr pida..  Beauty with brain.

Me too . We need more ppl like dr pida who doesn't care what ppl think about how she looks because beauty in skin  deep, and less of Lopak , who seems to try very hard to get everything she wears/ endorsed noticed.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 3-2-2018 07:30 PM
Dr beni ni masih duda lagi ke or sudah kawen baru?
Soalan iols mmg takde kene mengena dgn isu tred ...

Kalau bagi jawapan dapat apa?
Dr. ni satu matriks dengan i dulu..

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 4-2-2018 05:50 PM
Kalau bagi jawapan dapat apa?
Dr. ni satu matriks dengan i dulu..

Satu matrik sama batch ke? Kalau ye aiyoh kertu nya uols hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
eyelineronfleek replied at 4-2-2018 05:22 PM
Hehehe.. ok lah i tak tau sgt pasal dr pida ni , takdelah sampai tilik gmbr dia kat fb . Mungkin d ...


Yes, ilmu dan kepakaran dia mmg tk boleh disangkal lah... But still appearance pd I penting, since u carry imej as a Muslim takkan nak nmpak selekeh2 dan skrg dr pida ni menjadi public figure dgan ramai followers... mcm mana doc nak influence org kalau diri sendiri nmpak cengkung dan unhealthy mcm org sakit...ibarat doktor yg obes suruh rakyat Malaysia ni jaga berat badan.. ironi sgat..cuba tgok doc kt UK dll mcm Dr Amalina Bakri tu pn gigih grooming walau muka sheols pd pndgan rakyat Malaysia biasa2, tp di sana muka exotic mcm sheols menjd dambaan rakyat kokesen... Mmg glowing tak penting, brain lg penting... tak dilupakan juga kulit juga merupakan salah 1 organ... buah pinggang pun organ... so why not sama2 jaga kesihatan kedua2 organ instead of buah pinggang je...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2018 06:33 PM | Show all posts
Orix replied at 4-2-2018 06:04 PM
Yes, ilmu dan kepakaran dia mmg tk boleh disangkal lah... But still appearance pd I penting, sin ...

Hehehe. oklah , I nak ajak dr pida join i beli the Ordinary lah. Share shipping dari UK , murah skit ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087839s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list