Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9763
View
127
Reply

Kali Ini Giliran Adek Kesayangan Sajat Disekolahkan

[Copy link]

Author: ReginaGeorge    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-2-2018 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
eyelineronfleek replied at 4-2-2018 09:11 AM
Dodol dr gigi ke? Bahasa boleh tahan kdng2. Tgh cuba imagine bahasa dia dgn pt mcmane

U doc juga kan.. rs mcm pernah baca somewhere  ke i silap org..sorry
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ciknam replied at 5-2-2018 06:18 PM
i tak rela part turning point tu..

Hahaha mana lah tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan helok get yr facts right b4 posting anythg on socmed, nak2 uols ramai followers...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 08:56 PM | Show all posts
mcm mcm hal hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 07:44 PM | Show all posts
YPM_Addora replied at 5-2-2018 01:06 PM
I pernah baca Dr Pida minum nescafe/kopi o semata takde gula.Kental

Kalau gitu , i boleh masuk list kental ni tak? =D

I minum teh without sugar, and I drink long black with no sugar. Hehehe =D
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 07:45 PM | Show all posts
keypochino replied at 5-2-2018 06:25 PM
U doc juga kan.. rs mcm pernah baca somewhere  ke i silap org..sorry

Heheh silap org kot..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 07:49 PM | Show all posts
YPM_Addora replied at 4-2-2018 01:08 PM
rupawan ke?2016 I jumpa Dr Ben I rasa dia charming, 2017 I jumpa dia I rasa dia getting older.
20 ...

Hahahahaha.  Bengong la " 2018- takde plan lagi nak jumpa dia". Ok itu lawak


Yeah , i notice muka dia mcm nampak cepat tua. Papelah , lelaki tak kisah , kan? Perempuan usually yg conscious .
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
meisapoya replied at 3-2-2018 10:50 PM
Pacik2, jejans keliling iols, kenal lopa jah sbg yg tercantik & terfemes dkt malaysia ni. Heheh ...

Jelmaan bidadari gamaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 11:54 AM | Show all posts
WajibulGhunah replied at 3-2-2018 10:11 PM
CHoii kwn i minat sngt dgn dr beni ni
Bkn sorg je plk tu
Tp mmg dia nmpk mcm minat nau neelopak

i mcm minat x minat...cumanya..hrp dia doc yg berwibawa la..bkn sekadar mencapap di fb tp kerja hauk juga...kalau btl dia minat lofake..i terus pangkah....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2018 08:49 AM | Show all posts
nor_aini.s replied at 9-2-2018 11:54 AM
i mcm minat x minat...cumanya..hrp dia doc yg berwibawa la..bkn sekadar mencapap di fb tp kerja ha ...

eheheh i paham sgt you ckp kawan2 u minat drbeni ni. I think workwise dia ok . Keje kat IJN, semi-private hospital kan.. Kalau tak OK , kena buang daa. Minat dia dgn lopak quite obvious ok . lepas dah kena bagi " talk to the hand" on Meletop pun masih nak juak . Tapi Lopak tah2 masih dgn rms kot. Nampak rms duduk depan dia masa bday dinner dia kat n97 semalam. Beni , lupakan je lah lopak. Tak sesuai buat bini.

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2018 03:57 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 3-2-2018 07:30 PM
Dr beni ni masih duda lagi ke or sudah kawen baru?
Soalan iols mmg takde kene mengena dgn isu tred ...

aku pun speku dia suka neelofa...

tapi aku rasa dia mcm couple ngan pakar o&g hsajb
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2018 04:47 PM | Show all posts
dhanishdhania replied at 10-2-2018 03:57 PM
aku pun speku dia suka neelofa...

tapi aku rasa dia mcm couple ngan pakar o&g hsajb

oohh..siapekah? Dah cerai dgn dr pun masih nak kawen dr ke...
Takde rupa org ber couple plak tu

Anyway, bosan lah tgk drbeni mcm jaja diri. Dah tak best da.. La nii die berbalas tweet dgn adik Fatiyalatiff plak , medical student. Yg tu ok kot. Jgn fatiyalatif..Gaduh besar karang
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 12:59 AM | Show all posts
PongKang replied at 4-2-2018 12:13 AM
kt forum ni pun ramai doc hensem mcm @ipes dgn @addamnor

Saya tak kuasa nak mencapub macam doktor2 media sosial ini Semua. Media social isnt my platform. Sy anti dgn geng2 lantang seperti pseudoscience, medical mythbuster, the dressar and  co, abdul rahman jilat najib, sekor lagi perempuan nefrologist apa ke nama entah.. sometimes they all pun main bedal jah duk kecam orang lain yang tak sehaluan denagn mazhab perubatan yang mereka pelajari tanpa betul2 periksa content media social yang viral. I masih lagi celebrate modesty in giving advice and keep neutrality when commenting about other practises. Walau bagai manapun saya hargai jua kesumgguhan mereka memperbetulkan fakta2 yang selalui masyrakat silap faham walaupun kadang2 sounds too harsh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 12-2-2018 12:59 AM
Saya tak kuasa nak mencapub macam doktor2 media sosial ini Semua. Media social isnt my platform. S ...

owh yg nefro tu dr rafidah tu ke? yg komen pil nelofa tu.. hehe..

masuk la twtmedic...mana tau glamer mcm doc2 lain..

mcm member aku, dia pun anti dgn geng2 tu.. kekonon geng baca buku katanya.. member aku forensik katanya dia plg loser sbb kekawan lain da maju kaya raya... rejeki memasing kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
PongKang replied at 12-2-2018 01:16 AM
owh yg nefro tu dr rafidah tu ke? yg komen pil nelofa tu.. hehe..

masuk la twtmedic...mana tau ...

Tak kuasa lah nak mencapub di twtmedic itu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 08:44 AM | Show all posts
addamnor replied at 12-2-2018 12:59 AM
Saya tak kuasa nak mencapub macam doktor2 media sosial ini Semua. Media social isnt my platform. S ...

@addamnor ... Hang dr jugak ka? Doktor apa if you don't mind me asking??


I think dr2 kat medtweetmy ni ade yg elok ade yg mcm kurang skit. I suka imelda bachin, tapi ramai plak kaum2 ibu tak suka.. Terpulang pada masing2 lah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 05:32 PM | Show all posts
addamnor replied at 12-2-2018 12:59 AM
Saya tak kuasa nak mencapub macam doktor2 media sosial ini Semua. Media social isnt my platform. S ...

Kan, I lagi prefer para doktor yg boleh membezakan, keperluan utk mencari publisiti & memberi advice yg sepatutnya di media social. Bukan sepanjang masa nak mencapub je.

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 05:35 PM | Show all posts
eyelineronfleek replied at 11-2-2018 04:47 PM
oohh..siapekah? Dah cerai dgn dr pun masih nak kawen dr ke...
Takde rupa org ber couple plak tu
...

serius dulu I suka gila dgn Dr Ben (zaman dia adalah heart_kl di twitter),tapi sekarang ni, asal scroll timeline twitter, merepek je tgk dia duk reply tweet retis, bbnu & sekutu.
Kind of boring. Pastu duk bangga gila sbb unsubsribe Astro & dah 2 tahun tak tgk tv.Apakah sangat

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 07:46 PM | Show all posts
YPM_Addora replied at 13-2-2018 05:35 PM
serius dulu I suka gila dgn Dr Ben (zaman dia adalah heart_kl di twitter),tapi sekarang ni, asal s ...

Samalah.. I pun noticed that too. Too much time spent melayan all these tweets BBNU , nampak cam dah tak best daa.Trying too hard to be funny..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
YPM_Addora replied at 13-2-2018 05:32 PM
Kan, I lagi prefer para doktor yg boleh membezakan, keperluan utk mencari publisiti & memberi advi ...

Lie low sudahlah dari sibuk duk berkompang kulu kilir. Kalau masyarakat salah okay jah nak betulkan fakta, tapi kalau duk backfire orang, duk kecam orang sama jah levelnya dengan netizen yang lain. I prefer direct consultation than social media announcement since ppl can misinterprete us
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078491s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list