Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9787
View
127
Reply

Kali Ini Giliran Adek Kesayangan Sajat Disekolahkan

[Copy link]

Author: ReginaGeorge       Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2018 07:10 PM | Show all posts
addamnor replied at 14-2-2018 07:01 PM
Lie low sudahlah dari sibuk duk berkompang kulu kilir. Kalau masyarakat salah okay jah nak betulka ...

Speaking of this, i think Dr Rafidah is still bitter pasal case Neelopak . Dr Rafidah asik upload PSA kat Twitter psal supplemet. I tink neelofa never replied to her. Dah la tu Dr Rafidah , org tak nak layan , nak buat camne. Buat bodoh je, laa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 11:52 PM | Show all posts
eyelineronfleek replied at 14-2-2018 07:10 PM
Speaking of this, i think Dr Rafidah is still bitter pasal case Neelopak . Dr Rafidah asik upload  ...

Rafidah tu yang bimbo pasal satu supplement tersilap dengan buah petai bukan? Itu lah asek nak menyembur jah tak cek content media social, kadang2 sisi bimbo pun ketara jua. Pasal buah pinggang boleh la rely on her, tapi pasal seeking truth about certain products yang dia backfire tuh, i bet sheols pun tak tahu apa satu, just hembur general jah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2018 07:09 AM | Show all posts
addamnor replied at 14-2-2018 11:52 PM
Rafidah tu yang bimbo pasal satu supplement tersilap dengan buah petai bukan? Itu lah asek nak men ...

I tak sure sgt la beb. I pun mcm baru je tau pasal dia sejak kes Neelofa ni. To me, kalau Neelofa pun dah malas nak layan , buat bodo je la and leave it to the higher authorities.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2018 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 3-2-2018 07:30 PM
Dr beni ni masih duda lagi ke or sudah kawen baru?
Soalan iols mmg takde kene mengena dgn isu tred ...

sempat
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2018 10:25 AM | Show all posts

at leastttttttt iols mewakili ummah2 porem yg lain yang juga ingin tanyakan soalan yg sama sis

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr Beni bertunang dengan siapa
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 09:08 AM | Show all posts
Ntah mana mana kau dpt info ni pastu acah-acah nak bagi tips pakai cap letter
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 03:09 PM | Show all posts
int1705 replied at 15-3-2019 08:59 PM
Dr Beni bertunang dengan siapa

nak kawen dh uolsss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071672s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list