JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
182479
View
2483
Reply

ALL ABOUT FOUNDER PRODUK

   Close [Copy link]

Author: aina_shaira    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-2-2018 11:54 AM | Show all posts |Read mode
Edited by aina_shaira at 15-3-2018 08:43 AM

Assalamualaikum
Hi!! Jom kita bincangkan pasal founder2 produk malaysian yg bak cendawan tumbuh

Adakah dengan hanya meniaga 2 tahun secara online dah boleh buka byk butik dan cover kos operasi, marketing and so on

Isu lain jom kita cikcur...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 02:51 PM | Show all posts
komen Bella je boleh?sheol nampak seperti mendengar kata dan taat pd so Carlll..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 02:56 PM | Show all posts
carl bg pendapat psl jgn beli rumah sekarangggg tak sesuaiiii.
kenapa aku rasa dia main cakap ikut suka gigi dia je?..Spreading rumours dalam bidang yang bukan dia pakar? Senduuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Carlos dan bella apa lagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah dgn hasben bella... Acah2 bagus mcm professor serba tahu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 03:54 PM | Show all posts
whossss that pokemon
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kencang lg ke business theyols?? mcm dh sendu ja meols tgk
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tahu jeeee siapa yang dapat rm100k ke apa before BA shut down tu. tu jeee
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 18-2-2018 04:31 PM
Nak tahu jeeee siapa yang dapat rm100k ke apa before BA shut down tu. tu jeee

Kan...kata nak nak bg 100k. Mana nya???
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi bella tu cantik
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat fb ramai yg bising sbb tahun lepas BA ada buat contest RM100K kan ? Tapi sampai la ni dorang tak announce pemenang lagi
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 18-2-2018 04:03 PM
kencang lg ke business theyols?? mcm dh sendu ja meols tgk

Avvy chuols tu mengingatkan iols pada nek burung hantok la
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dsccwecec.jpg
Bella comel
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
2 tahun ke diorg buat bsns? carlos ckp diorg buat bsns dh 6-7 tahun, dr awal buat buat bsns sampai skrg masih asyik canang2 ckp jgn beli rumah, hrga rumah turun, x turun2 punnn dh 6-7tahun ni buat bsns
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cahayamataku replied at 18-2-2018 05:10 PM
Avvy chuols tu mengingatkan iols pada nek burung hantok la

tgh ambik aura nek kerepot tu chuolsss
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 05:28 PM | Show all posts
cahayamataku replied at 18-2-2018 05:09 PM
Kat fb ramai yg bising sbb tahun lepas BA ada buat contest RM100K kan ? Tapi sampai la ni dorang tak ...

Teringat daku, dorang ada buat pencarian model ganti jannah kismih tu bersyarat kene beli baju dan posing pakai satu daripada koleksi dorang la.Berpusu la hijabis termasuk staff aku berposing konon2 kot rezki kan. skali tunggu2 nan hado. takda umum sapa yg terpilih ke apa, tunjuk gambar pemenang ke, tiba2 dh jumpa modelnya. gigih kau, sampai ke bangi pegi BA butik beli blouse.


Blouse tu buruk pula, tertanya2 nape org suka ye?kualiti hauk teruk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
missinpiece replied at 18-2-2018 05:11 PM
Bella comel

Ni gambar bila ye sebab Carl nampak semenggah lagi masa ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 05:50 PM | Show all posts
swayne replied at 18-2-2018 05:33 PM
Ni gambar bila ye sebab Carl nampak semenggah lagi masa ni

Tak silap i la, dia mcm ada ura2 nak jual ubat kurus, ke dh jual?? that why la semenggah sikit kot. dh kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Skang dia ada buka spa kan
Siap.ada.laser laser pelbagai
Huhu
Apakah yang meluluskan dia buat laser treatment bagai ni ek?
Ke xperlu apa apa kelulusan utk offer laser treatment ?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 06:12 PM | Show all posts
sungaiseram replied at 18-2-2018 05:50 PM
Tak silap i la, dia mcm ada ura2 nak jual ubat kurus, ke dh jual?? that why la semenggah sikit kot ...

Si carl tu bukan rajin jogging dengan cycling ke. sebab tu leh kurus. kalau dia jual ubat kurus, dan ada yg beli memang bodoh la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 06:13 PM | Show all posts
nura88 replied at 18-2-2018 05:12 PM
2 tahun ke diorg buat bsns? carlos ckp diorg buat bsns dh 6-7 tahun, dr awal buat buat bsns sampai s ...

maknanya diorang tak beli rumah ke? menyewa lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 06:15 PM | Show all posts
aku personally memang meluat dengan carl tu. ada banyak benda yg buat aku tak suka dia. sebab tu aku memang boycott jenama Bella Ammara ni. sorry la aku nak beli walau mcm mana cantik pun baju tu. aku support Calaqisya je sebab baju2 diorang boleh la buat pakai gi kerja. tapi, kalau yg design hauk, memang sehauk hauknya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 18-2-2018 05:33 PM
Ni gambar bila ye sebab Carl nampak semenggah lagi masa ni

Ceduk dari In-trend 2016
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
X minat brand ni.tgk carl lg laaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 18-2-2018 06:13 PM
maknanya diorang tak beli rumah ke? menyewa lagi?

a'a x beli sampai skrg, sbb katanya nnti hrga rumah akan turun baru dia beli, nk tengok gak lah berapa tahun lgi dia nk tunggu hrga rumah turun seperti di canangkan. dia ckp mcm kucing pun boleh terbang hahah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112224s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list