JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
237819
View
2483
Reply

ALL ABOUT FOUNDER PRODUK

   Close [Copy link]

Author: aina_shaira    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-7-2018 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 3-7-2018 07:56 PM
kemain lagi carlos seronok betul nama dah tak kena sekat dkt imigrsn, kerajaan baru kan dah release  ...

Seronok sakannnn. Iolls bukak ig business nampak lalu lalang gambar dorang kat wall. Dah tunjuk2 dah kereta, dengan belle mekap tebal yakmat. Orang kata kalo tepuk pipi tu berjerebu la KL
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 4-7-2018 06:32 AM
I ada kenal sorg graphic designer merangkap photografer satu butik tudung ni..dia xckp berapa gaji ...

Butik tudung sebenarnya boleh dapat untung banyak, sebab margin untung satu tudung boleh sampai 200% 300%. Pendek kata 2 atau 3 kali ganda harga sebenar. Tu pun kira murah dah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 9-7-2018 10:34 PM
Seronok sakannnn. Iolls bukak ig business nampak lalu lalang gambar dorang kat wall. Dah tunjuk2 d ...

berjerebu kl haha ayat u lawak la hahaha, lepas u ckp baru i jenguk ig bello, lepas bersalin makeup dia bertambah tebal lah, obvious plak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 9-7-2018 10:30 PM
Padahal dulu belle dengan carl pun lambat dapat anak. Siap kene perli lagi dgn yana calaqisya yg d ...

Weh yana perli diorang pasal anak ke? Cakap camne
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg trend sekarang founder2 baru nk up pakai velfire ke? Latest syafiqah aina pulakk
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 9-7-2018 10:28 PM
Iols nampak dik capikah aina dengan laki dia up gambar kete baru. Alphard ke vellfire. Hebatttt, cas ...

i rasa, stokis agent & dropship dia yg byk borong stock dia, contoh nya kalau dh letak target sorg stokis kena beli 100k botol, mungkin dia punya untung bersih 10k sorg, kalau 5 stokis dah 50k bulan2, pastu stokis kan kena maintain setiap bulan utk dpt hrga borong in bulk, plg sakit org bwh2 dia, pening nk hbs kan stock.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 11:56 AM | Show all posts
arriana replied at 9-7-2018 09:54 PM
Datin lyanaz ka? Mana ia skrg kt fb tak ada rasanya

Yep dia tu.. datin kah lol

Fb dia hilang dari radar sbb kes tipu org.. jual preloved handbeg ori katanya,tapi jual dgn harga yg murah.. beli RM22k tapi jual RM200 je.. lepas tu org complain kat ida, dia tak mengaku sampai sudah,dia kata PA dia yg tukar beg tu bagi yg tak ori..


Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 11:59 AM | Show all posts
QasehOrked replied at 9-7-2018 10:28 PM
Dah diam kan dia? Dulu kemain tunjuk gambar kereta dia

Diam kat fb je,kat ig meroyan hahaha siap ada gambar quran bagai.. dasar suka gunakan agama..


Mulut dia ya rabbi.. maki org no 1.. tittle nak panjang.. datin hajjah ......

Korang boleh follow kes dia dekat fb khairul yoi.. dasar penipu,umor pun nak tipu ke kahkahhh


Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 9-7-2018 10:34 PM
Seronok sakannnn. Iolls bukak ig business nampak lalu lalang gambar dorang kat wall. Dah tunjuk2 d ...

Die mmg sejenis kuat makeup...sejenis tak yakin dengan muka sendiri walaupon ade jual product muluskan muka...ade spa bagai...pil bagai...pernah jumpe die tgh2 panas buta dgn family mmg tebal makeup die
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 10-7-2018 11:56 AM
Yep dia tu.. datin kah lol

Fb dia hilang dari radar sbb kes tipu org.. jual preloved handbeg or ...

pemurah nya kalau bag ori hrga 22k pastu preloved nk jual 220ringgit? hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 01:57 PM | Show all posts
nura88 replied at 10-7-2018 01:53 PM
pemurah nya kalau bag ori hrga 22k pastu preloved nk jual 220ringgit? hahaha

Berlambak sgt katanye,sbb tu nak lelong bagi murah

Dia nie mmg penipu.. muka renovate pun tak ngaku.. bibir bengkak kata pakai lips injection ape tah dari sephora haha


Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 02:08 PM | Show all posts
Nham22 replied at 10-7-2018 12:16 PM
Die mmg sejenis kuat makeup...sejenis tak yakin dengan muka sendiri walaupon ade jual product mulu ...

ohh yeke. maybe time preggy ritu tak mekap tebal kot, pembawaan budak atau takut ada harmful chemical.

tapi seriouslah dah ada spa bagai, pil lagi jamu lagi. tu pun nak insecure. tak paham
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 02:15 PM | Show all posts
nura88 replied at 10-7-2018 10:04 AM
i rasa, stokis agent & dropship dia yg byk borong stock dia, contoh nya kalau dh letak target sorg ...

lojik jugak kat situ. tapi dengan lifestyle lavish lagi, huu mmg tak tercapai dek akal. iolls speku dorang ni sebenarnya sewa je la vellfire/alphard tu. i check kat kwikcar nye page, alphard 3.0 sebulan cheapest leh dapat less than rm3k.

to be honest, kalo u beli kete cash mmg LHDN akan cari. iolls ritu nak beli perodua pun orang kete tu dah pesan, kene ada valid money trail sbb incase kalo LHDN cari, dia akan selidik ke dasar-dasarnya. kita mmg tak bersalah, tapi its quite a hassle la nak menjawab dgn LHDN. so untuk couple yang baru setahun jagung boleh beli kereta cash ni, iolls memang agak doubtful la. unless if u have been doing business for a couple of years.

and betul jugak sape yg cakap tu, dorang makan duit company. most business during the first 3 years tak untung gegila lagi, baru boleh cover basic overhead je. untung sebenarnya bukan untuk kita makan sorang, for a good business to sustain they need to have a spare money to spend.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 02:16 PM | Show all posts
setori_mori replied at 10-7-2018 12:35 AM
Weh yana perli diorang pasal anak ke? Cakap camne

ada forumer pernah share dulu, tak ingat thread yg mana. lupa dah iolls pun dia cakap ape, tapi ingat sbb both of the couples semua grad utm master in chemist ke gitu la, so dorang dah kenal wayyyy back gitu
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 10-7-2018 02:08 PM
ohh yeke. maybe time preggy ritu tak mekap tebal kot, pembawaan budak atau takut ada harmful chemi ...

I xrasa org mekap tebal ni insecure to lebih kpd minat mcm minat mancing la bukan nk makan ikan tu sgt tp teruja nk guna alat yg dah beli mahal mahal tu. teruja nk guna tips tips yg dpt belajar tu. mcm yati sendayu  tinggi tu. dah puas mekap tebal semua teknik dah master skrg mekap nipis je lg nampak muda.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 10-7-2018 02:15 PM
lojik jugak kat situ. tapi dengan lifestyle lavish lagi, huu mmg tak tercapai dek akal. iolls spek ...

Beli as company car. So installment under company expenses gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
IMG_20180711_104002.jpg

Ni sapa punya produk...label tiru sebijik clinique
Mula2 tgk igtkn clinique dah..2x tgk..ohh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 10:52 AM | Show all posts
SayaSayangMama replied at 10-7-2018 11:54 PM
I xrasa org mekap tebal ni insecure to lebih kpd minat mcm minat mancing la bukan nk makan ikan tu ...

betul. setuju. ramai yg make up more to minat nak make up bkn insecure ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kaksal85 replied at 11-7-2018 10:04 AM
Beli as company car. So installment under company expenses gitu

Yes. Tu pun nk elak tax jugak tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 12:10 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 11-7-2018 10:43 AM
Ni sapa punya produk...label tiru sebijik clinique
Mula2 tgk igtkn clinique dah..2x tgk..ohh...

sama sangat ni!!
tolong la jgn beli local product. bkn nk mjatuhkan mlayu ke apa. tp byk lg menda yg bleh di buat bisnes dr bisnes skincare, supplement2, ubat2 yg bleh effect kesihatan & khidupan org.
tak baek tau ainaya org.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103113s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list