JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
237828
View
2483
Reply

ALL ABOUT FOUNDER PRODUK

   Close [Copy link]

Author: aina_shaira    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-2-2018 06:13 PM | Show all posts
nura88 replied at 18-2-2018 05:12 PM
2 tahun ke diorg buat bsns? carlos ckp diorg buat bsns dh 6-7 tahun, dr awal buat buat bsns sampai s ...

maknanya diorang tak beli rumah ke? menyewa lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 06:15 PM | Show all posts
aku personally memang meluat dengan carl tu. ada banyak benda yg buat aku tak suka dia. sebab tu aku memang boycott jenama Bella Ammara ni. sorry la aku nak beli walau mcm mana cantik pun baju tu. aku support Calaqisya je sebab baju2 diorang boleh la buat pakai gi kerja. tapi, kalau yg design hauk, memang sehauk hauknya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
swayne replied at 18-2-2018 05:33 PM
Ni gambar bila ye sebab Carl nampak semenggah lagi masa ni

Ceduk dari In-trend 2016
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
X minat brand ni.tgk carl lg laaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 18-2-2018 06:13 PM
maknanya diorang tak beli rumah ke? menyewa lagi?

a'a x beli sampai skrg, sbb katanya nnti hrga rumah akan turun baru dia beli, nk tengok gak lah berapa tahun lgi dia nk tunggu hrga rumah turun seperti di canangkan. dia ckp mcm kucing pun boleh terbang hahah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sungaiseram replied at 18-2-2018 05:28 PM
Teringat daku, dorang ada buat pencarian model ganti jannah kismih tu bersyarat kene beli baju dan ...

tp skrg mcm balik2 belle je yg diperah jdi model BA kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 18-2-2018 06:07 PM
Skang dia ada buka spa kan
Siap.ada.laser laser pelbagai
Huhu

Ha ah ada kawan iols buat treatment skin kat spa bella kat bangi nie. Dia cakap murah sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
zu_nia replied at 18-2-2018 07:12 PM
Ha ah ada kawan iols buat treatment skin kat spa bella kat bangi nie. Dia cakap murah sikit.

Ye ke..
Best tak
Iols.slalu.tgk.bella.dok promot kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Overrated and overpriced je BA ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cahayamataku replied at 18-2-2018 05:10 PM
Avvy chuols tu mengingatkan iols pada nek burung hantok la

Tu la sama. Ke dia MN burung hantuk
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 18-2-2018 08:21 PM
Ye ke..
Best tak
Iols.slalu.tgk.bella.dok promot kat ig

X tau la kawan yg cakap best. Dia duk promote.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
org duk beli pun sbb bella ajekot. pakai apapun cantik. kalau ikutkan tgk kepoyoan carl tu mcm agak menyampah jugakla. semua benda la dia tau. haritu bukan main lagi kata nk tutup BA, alih2 bukak balik dgn produk kosmetik. skrang ni die buat bussienss dgn bagi talk pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2018 11:03 PM | Show all posts

i tak folo so tak tahu sgt.

laki dia awat gelak sinis. 1st gmbr i tgk impression i da tak like hahaha

bella omey
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
mesti carl bangga gitu nama dia disebut2 ummah forum.

psl y dia ckp jgn beli rumah lg nie, dh bertahun dia dk ulang. next isu plis. same goes dgn isu sibuk nk ajk semua org berniaga n mcm pndg rendah dkt org y pilih utk kerja mkn gaji. blerghh!
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols trrtunggu2 thread psl carl ni sbb iolsnak bgtau betapa tak sukanya iols pada dia.asyik2 ckp kerja keras utk bukak bisnes BA tp iols tgk klu bukan sebab bella tu takdenya org beli brg BA. So basically BA ni success sebab bella
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
baru tahu yang si carl tu founder bella ammara. dah kenape tak bagi org beli rumah.. beli jubah boleh pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Owner radiusite dh beli rumah banyak dah.  Siap kunpol emas utk saving anak2 dia..

Mmg lah dia x bg beli rmh.  Dok suh beli jubah n baju2 dia yg hauk dan mahai tu laaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Rumah lelong apa je yg harga bwk 100k skang? Flat apartment bbiasa2 dpt lah bwh 100k.  Nak ke bella n carl dok flatt.. Rumah teres 2 tingkat skang harga lelong pon atas 300k.. Kalau ada less than 300kpon meby kat cerukkk sanaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 18-2-2018 05:12 PM
2 tahun ke diorg buat bsns? carlos ckp diorg buat bsns dh 6-7 tahun, dr awal buat buat bsns sampai s ...

Bistu skrg ni masih mnyewa ke? Bodohnye kalau dh ade duit tak beli rumah? Ke target deolss nk rumah jutaan ringgit supaya boleh meriakk?? Kalau ade duit byk tu, xslh pun pegi depo rumah 50-60k. Ni kalut duk beli kereta. Bodoh nk mmpos
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 18-2-2018 07:10 PM
a'a x beli sampai skrg, sbb katanya nnti hrga rumah akan turun baru dia beli, nk tengok gak lah be ...

loh
klu duit ada beli je la sebijik dua
tunggu harga turun memang tak la
nanti ujung2 dah tua nyesal
cakap rugi dulu tak beli rumah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100177s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list