JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
182086
View
2483
Reply

ALL ABOUT FOUNDER PRODUK

   Close [Copy link]

Author: aina_shaira    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-2-2018 12:09 PM | Show all posts
carl laki bini ni duk umah sewa ke?

biar betul

aritu bkn ke reno umah dia kemain lawa

pinggan mangkuk pun beli kat Turki
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
megan_pox replied at 19-2-2018 09:58 AM
TIPS 2 - BEZA FAKTA DAN PENDAPAT
( Amaran - Jangan baca kalau anda mahu terus kena tipu )
.

status fb ni x ada org tag carlos ke? nk tgok sket dia balas apa, masa dia canang2 kan hrga rumah turun pun dia dh kena hentam kaw2 dgn geng hartanah haha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
outcast replied at 19-2-2018 11:59 AM
please laa , nk tunggu property burst ??
dah berzmana  tunggu ... skang BLR naik 0.25%  since e ...

biasa la carlos, cakap pun mcm kucing boleh terbang, dlu kan masa awal2 dia penah ckp nk beli jubah BA x boleh pakai crdit card, even debit pun dia x mau, riba katanya, skrg semua dia accept cc and debit, benda yg dia ckp dulu tu terkena dia balik, pelupa kot mamat poyo ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 12:46 PM | Show all posts
nura88 replied at 19-2-2018 12:33 PM
biasa la carlos, cakap pun mcm kucing boleh terbang, dlu kan masa awal2 dia penah ckp nk beli juba ...

Part CC tu mmg membongak la. xkan selama di pi travel oveersea tu dia langsung x standby CC. Shopping sakan, duduk hotel, sewa kereta mewah tu semua pakai CC kawan ke? Dia punya sembang pasal riba tu mengalahkan ulamak pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 19-2-2018 12:46 PM
Part CC tu mmg membongak la. xkan selama di pi travel oveersea tu dia langsung x standby CC. Shopp ...

haha penah ada porumer cerita
dlu, kwn dia ke sedara dia (lupa dah), join talk carlos dan penah ty soalan mcm ni dkt carlos kalau pegi jln ke, booking hotel ke, x guna cc mcm susah kan, pastu carlos ckp dia guna cc kakak dia....hahahaha sengal kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gummygummy replied at 18-2-2018 11:03 PM
i tak folo so tak tahu sgt.

laki dia awat gelak sinis. 1st gmbr i tgk impression i da tak like  ...

Betul tu 1 impression pun dah nampak semacam je,carl tu...macam mulut manyak manis pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 19-2-2018 01:06 PM
haha penah ada porumer cerita
dlu, kwn dia ke sedara dia (lupa dah), join talk carlos dan penah t ...

Haha..apesal tak ceramahkan hakak dia pasal cc dan riba...memang poyo
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
BA plan exit bisnes baju cam zawara kot. That's y depa venture into cosmetics & spa. Kalau kat explore IG tu berlambak2 posting Seri Bella. Tahla iols rasa cam depa dah level desperate punya marketing. Video tu video ni..terlalu mencuba.
Iols dulu agak terinspired dgn owner Vocket. Sekali dia & Carl p yatchting kat NZ & dia cam mengagumi Carl & kelihatan (based from his writings) macam dah arrogant. So bye2 je lah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
megan_pox replied at 19-2-2018 09:58 AM
TIPS 2 - BEZA FAKTA DAN PENDAPAT
( Amaran - Jangan baca kalau anda mahu terus kena tipu )
.

Menarik.2-3 kali duk haca kasi hadam
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 02:48 PM | Show all posts
nura88 replied at 19-2-2018 12:33 PM
biasa la carlos, cakap pun mcm kucing boleh terbang, dlu kan masa awal2 dia penah ckp nk beli juba ...

kucing boleh terbang  ? oink oink pun leh bertanduk mcm tuh
i really have bad vibes towards org yg suka guna2kan agama..
esp this fella ada aura kebongkakan tu kt dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 03:18 PM | Show all posts
yang aku tau carl ni ada buat carl academy untuk ajar ilmu business. yuran berapa tau? RM1000. matilahnak !
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 05:11 PM | Show all posts
shahirakay replied at 19-2-2018 03:18 PM
yang aku tau carl ni ada buat carl academy untuk ajar ilmu business. yuran berapa tau? RM1000. matil ...

wah, pasni dh kaya jd guru business bolehla upgrade material BA tu. Kedai jubah kampung aku lagi cantik jahitan and kain dia.Dah tu, aku suka la tudung si Bella ni pakai, beli la 1, tak muat muka kau.memang dia buat untuk Bella sorang ja pakai ke cane?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 05:24 PM | Show all posts
nura88 replied at 19-2-2018 01:06 PM
haha penah ada porumer cerita
dlu, kwn dia ke sedara dia (lupa dah), join talk carlos dan penah t ...

Hi peminat Carlos! Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Plannerism replied at 19-2-2018 05:24 PM
Hi peminat Carlos! Hihi

hahaha hai hai hai, selamat dtg, kita kan slalu muncul bila nama carlos di i seru, x sangka ada org buat benang khas utk carlos
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju n jubah BA ni pd aku hanya nmpk cantik kat dlm gmbr n bella yg pakai. Bile pegi kedai tgk n pegang material, turn off nak beli. Kualiti hauk. Telekung lace yg diorg mula2 jual dulu pun hampeh jahitannye. Ofismate aku beli tuk hantaran kawin. Mmg x cantik la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 19-2-2018 05:57 PM
hahaha hai hai hai, selamat dtg, kita kan slalu muncul bila nama carlos di i seru, x sa ...

Another forumer has more juicy details about this couple. I tahu sikit je. Hahaha. But baguslah sebab orang dah nampak kepoyoan couple ni. Cakap tak serupa bikin.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 19-2-2018 03:18 PM
yang aku tau carl ni ada buat carl academy untuk ajar ilmu business. yuran berapa tau? RM1000. matil ...

Easy money. Jual air liur. Dia kan guru 100 business. Mana taknya, every year ada new business diorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Plannerism replied at 19-2-2018 06:13 PM
Another forumer has more juicy details about this couple. I tahu sikit je. Hahaha. But baguslah se ...

Ooooohh details apekah itu? *kepoh mode on*

Hihihi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
klutzyklutz replied at 19-2-2018 06:22 PM
Ooooohh details apekah itu? *kepoh mode on*

Hihihi.

Alamak. Not my story to share. Dalam benang bloggers instafamous ada. I tak nak upkan semula that scandal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sungaiseram replied at 18-2-2018 05:28 PM
Teringat daku, dorang ada buat pencarian model ganti jannah kismih tu bersyarat kene beli baju dan ...

Kualiti jubah die mmg hauk. I dh pnh terkena...pnh order basic jubah die pun, lmbt gile smpai, siap out of stock lg. Kemain amek order bnyk2 rupenya xde stock
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2018 08:33 PM | Show all posts
Plannerism replied at 19-2-2018 06:13 PM
Another forumer has more juicy details about this couple. I tahu sikit je. Hahaha. But baguslah se ...

ape nick forumer tue? nak calling calling nie
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
BA ni model die semue isteri..dr jubah..tudung..spa...cosmetik...lipstik...sabun... semue bella yg jd model....betol2 cut cost..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
I penah beli tudung dia, bela pakai cantik teletak elok iolss pkai dh mcm makcik siam jual somtam.. 1 tudung rm58, gigih la i beli 4 chissss sunguh, pendek kata tudung Ba ni d cipta utk org yg mmg sedia cantik,klu muka kemik mcm i ni pkai je bawal penguin,sedar diri
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 19-2-2018 10:20 PM
BA ni model die semue isteri..dr jubah..tudung..spa...cosmetik...lipstik...sabun... semue bella yg j ...

Rasa macam perah habis-habisan isteri tu. Dalam pada post islamic quotes tapi tayang kecantikan isteri. Hurm, hypo much?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 19-2-2018 08:33 PM
ape nick forumer tue? nak calling calling nie

Tzerya kalau tak silap I.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109797s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list