JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
180587
View
2483
Reply

ALL ABOUT FOUNDER PRODUK

   Close [Copy link]

Author: aina_shaira       Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2018 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ayorsuam replied at 19-2-2018 01:48 PM
BA plan exit bisnes baju cam zawara kot. That's y depa venture into cosmetics & spa. Kalau kat explo ...

Bye bye to who? All this while I mcm tak pernah nak tahu sapa owner vocket tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Plannerism replied at 19-2-2018 06:13 PM
Another forumer has more juicy details about this couple. I tahu sikit je. Hahaha. But baguslah se ...

i baru tgok cikepal buat product, siap buat marketing menari2 ala2 style marketing tokvida/tokalif, jauh tertinggal terus cheap marketing product carlos yg cuma tonyoh2 sabun tu hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
lililen replied at 19-2-2018 06:11 PM
Baju n jubah BA ni pd aku hanya nmpk cantik kat dlm gmbr n bella yg pakai. Bile pegi kedai tgk n peg ...

I pun pernah beli telekung BA ni. Dalam gambar of course cantik, bila dah sampai jahitan pun macam pakai kaki. Lepas tu pendek dan panas pula even though solat dalam aircond. Entah kat mana dah I campak telekung tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
YPM_Addora replied at 20-2-2018 02:28 AM
Bye bye to who? All this while I mcm tak pernah nak tahu sapa owner vocket tu

Iols bye2 kat owner Vocket...unfollow owner & tak baca vocket terus. Owner Vocket anak murid Puan Ainon. So dari situ iols start baca postings dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg kualiti bju dia hauk. dlm gambar bukn main nmpk exclusive. dpt je terkejut. mmg kain murahan, jarang tak setimpal dgn harga. since that mmg pangkah brand ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2018 07:42 AM | Show all posts
ayorsuam replied at 20-2-2018 07:27 AM
Iols bye2 kat owner Vocket...unfollow owner & tak baca vocket terus. Owner Vocket anak murid Puan  ...

SAPe name owner the vocket?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2018 07:45 AM | Show all posts
melinda_kerr replied at 20-2-2018 07:29 AM
mmg kualiti bju dia hauk. dlm gambar bukn main nmpk exclusive. dpt je terkejut. mmg kain murahan, ja ...

Rata rata kat sini tak suka BA tapi tetap laku sampai Boleh buka butik banyak2...

I dont think so meniaga sekejap saja Boleh terus berjaya

Empayar Rome tak dibina dalam sehari uolss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2018 07:47 AM | Show all posts
Calling calling for @tzerya untuk berkongsi cerita
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 07:59 AM | Show all posts
aina_shaira replied at 20-2-2018 07:47 AM
Calling calling for @tzerya untuk berkongsi cerita

Hahaha amboi banyak OT nampak.... mari sini iols mencemar duli!
Rasanya carl tu kalau tak jadi social climber masa zaman blogging dulu, ok je dia tu... gigih nempel kat hamis jalikha!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 08:16 AM | Show all posts
baju2 kualiti hauk, tp harga mahal sungguh.. xberbaloi beli.. sembang kencang je carl tu konon xnk riba lh..tp harga jubah2 dia semua harga riba
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 08:51 AM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 07:59 AM
Hahaha amboi banyak OT nampak.... mari sini iols mencemar duli!
Rasanya carl tu kalau tak jadi so ...

hanis la, fatin liyana la. LOL
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:31 AM | Show all posts
mawaria replied at 20-2-2018 08:51 AM
hanis la, fatin liyana la. LOL

Hak ah la si honeykoyuki tu kan. Jadi model photoshoot lagi... dulu dia suka sangat shoot pompuan2... not sure belle tu jeles ke tak... tengok gaya tak jeles sebab percaya alkisahnyaa....
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:33 AM | Show all posts
ana replied at 20-2-2018 08:16 AM
baju2 kualiti hauk, tp harga mahal sungguh.. xberbaloi beli.. sembang kencang je carl tu konon xnk r ...

Telekung dia pun jahanam gak kualiti dia... mak iols beli pastu boleh eh tali pengikat tu sebelah panjang sebelah pendek??? nak ikat pun tak sampai yihhh last2 mak iols alter sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:35 AM | Show all posts
yes finally thank youuuu for the thread!

iolls nak check in je dulu ye, nak kena marking paper jap. sila bagi stori mori yang best yach!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:36 AM | Show all posts
zu_nia replied at 18-2-2018 07:12 PM
Ha ah ada kawan iols buat treatment skin kat spa bella kat bangi nie. Dia cakap murah sikit.

Adik iols pi buat facial treatment kat spa dia memang kulit terus jadi teruk. Lepas dia buat facial baru dia cakap dia pi buat kat narabelle tu.. sakit plak ati kite bila adik sendiri muka jadi jahanam lepas pergi spa dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:38 AM | Show all posts
sungaiseram replied at 18-2-2018 05:28 PM
Teringat daku, dorang ada buat pencarian model ganti jannah kismih tu bersyarat kene beli baju dan ...

Jannah kissmi tu lawa nyaaaa... suka tengok insta dia!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:39 AM | Show all posts
gam_gajah replied at 19-2-2018 12:09 PM
carl laki bini ni duk umah sewa ke?

biar betul

Sewa la uols... kat the saffron apartment tu ha... not sure la kalau dah pindah ye dak
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:40 AM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 09:39 AM
Sewa la uols... kat the saffron apartment tu ha... not sure la kalau dah pindah ye dak

ohh duduk apartment ke. bukan rumah landed ke yg ada video konon dia rekod 'tanpa' belle tau, cerita pasal pakai kereta lama tak tukar-tukar?

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:41 AM | Show all posts
bella tu dulu before asyik makeup cantik & comel jer....  kecil molek jer orangnyer... mmg sukaler tgk muka dia....sweet gler...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:41 AM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 09:31 AM
Hak ah la si honeykoyuki tu kan. Jadi model photoshoot lagi... dulu dia suka sangat shoot pompuan2 ...

belle pon tahu takde minah lain boleh tahan dgn laki dia tu kot hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:42 AM | Show all posts
pitera replied at 20-2-2018 09:40 AM
ohh duduk apartment ke. bukan rumah landed ke yg ada video konon dia rekod 'tanpa' belle tau, ceri ...

Eleh bullshit je semua tuh... kenari tu memang ada since belajar kat utm lagi... tu swift tu mana ada masa dia belajar dulu. poyo teruk!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:45 AM | Show all posts
mawaria replied at 20-2-2018 09:41 AM
belle pon tahu takde minah lain boleh tahan dgn laki dia tu kot hahaha

Good thing pasal belle ni dia jenis tak bukak mulut... unlike carlos kepoh macam makcik bawang! Dah la gigih guna fb bella pi serang kawan iols sebab kawan iols up status pasal tudung...time tu bella tak pakai tudung lagi... tibeh la nak sound2 tapi memang dah agak la tu carlos sebab ber'kau-aku' plak kan... bella tu mana jenis gitu kalau dengan orang dia tak rapat.... BELLA KE BELLE?? ahh janji kita cakap pasal orang yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:48 AM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 09:33 AM
Telekung dia pun jahanam gak kualiti dia... mak iols beli pastu boleh eh tali pengikat tu sebelah  ...

telekung jahanam tu mmg aku blh kompem sbb aku pun beli gak

jahitan hujung kain mcm kelim karipap jah, harga melantun2

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:49 AM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 09:45 AM
Good thing pasal belle ni dia jenis tak bukak mulut... unlike carlos kepoh macam makcik bawang! Da ...

hahaha tu la confuse gak kadang belle kadang bella.
tp mmg betul pun, mcm belle/bella tu lembut sangat, takde stress takde tension pun dapat laki macam carl kehkeh. tapi mungkin juga sbb carl ni sejenis dominant pastu bella sejenis pasrah gitu, tu yang sesuai sangat tu. carl pun kan rajin memuji bella dlm IG, kira mcm dimanja gituuu. taktau la kehidupan sebenar macamana kan, tapi betul juga kata forumer kat atas yabng sekarang dorang mana pakai model dah. asyik bella je yang model kan baju dorang
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:50 AM | Show all posts
gam_gajah replied at 20-2-2018 09:48 AM
telekung jahanam tu mmg aku blh kompem sbb aku pun beli gak

jahitan hujung kain mcm kelim karip ...

Harga pun harga firaun... bullshit je semua nih.. jual mahal2 macam kalau dipakai tu terus konfem masuk syurga puikkkk!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102016s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list