JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
241506
View
2483
Reply

ALL ABOUT FOUNDER PRODUK

   Close [Copy link]

Author: aina_shaira    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-2-2018 03:18 PM | Show all posts
yang aku tau carl ni ada buat carl academy untuk ajar ilmu business. yuran berapa tau? RM1000. matilahnak !
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 05:11 PM | Show all posts
shahirakay replied at 19-2-2018 03:18 PM
yang aku tau carl ni ada buat carl academy untuk ajar ilmu business. yuran berapa tau? RM1000. matil ...

wah, pasni dh kaya jd guru business bolehla upgrade material BA tu. Kedai jubah kampung aku lagi cantik jahitan and kain dia.Dah tu, aku suka la tudung si Bella ni pakai, beli la 1, tak muat muka kau.memang dia buat untuk Bella sorang ja pakai ke cane?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 05:24 PM | Show all posts
nura88 replied at 19-2-2018 01:06 PM
haha penah ada porumer cerita
dlu, kwn dia ke sedara dia (lupa dah), join talk carlos dan penah t ...

Hi peminat Carlos! Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Plannerism replied at 19-2-2018 05:24 PM
Hi peminat Carlos! Hihi

hahaha hai hai hai, selamat dtg, kita kan slalu muncul bila nama carlos di i seru, x sangka ada org buat benang khas utk carlos
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju n jubah BA ni pd aku hanya nmpk cantik kat dlm gmbr n bella yg pakai. Bile pegi kedai tgk n pegang material, turn off nak beli. Kualiti hauk. Telekung lace yg diorg mula2 jual dulu pun hampeh jahitannye. Ofismate aku beli tuk hantaran kawin. Mmg x cantik la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 19-2-2018 05:57 PM
hahaha hai hai hai, selamat dtg, kita kan slalu muncul bila nama carlos di i seru, x sa ...

Another forumer has more juicy details about this couple. I tahu sikit je. Hahaha. But baguslah sebab orang dah nampak kepoyoan couple ni. Cakap tak serupa bikin.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 19-2-2018 03:18 PM
yang aku tau carl ni ada buat carl academy untuk ajar ilmu business. yuran berapa tau? RM1000. matil ...

Easy money. Jual air liur. Dia kan guru 100 business. Mana taknya, every year ada new business diorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Plannerism replied at 19-2-2018 06:13 PM
Another forumer has more juicy details about this couple. I tahu sikit je. Hahaha. But baguslah se ...

Ooooohh details apekah itu? *kepoh mode on*

Hihihi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
klutzyklutz replied at 19-2-2018 06:22 PM
Ooooohh details apekah itu? *kepoh mode on*

Hihihi.

Alamak. Not my story to share. Dalam benang bloggers instafamous ada. I tak nak upkan semula that scandal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sungaiseram replied at 18-2-2018 05:28 PM
Teringat daku, dorang ada buat pencarian model ganti jannah kismih tu bersyarat kene beli baju dan ...

Kualiti jubah die mmg hauk. I dh pnh terkena...pnh order basic jubah die pun, lmbt gile smpai, siap out of stock lg. Kemain amek order bnyk2 rupenya xde stock
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2018 08:33 PM | Show all posts
Plannerism replied at 19-2-2018 06:13 PM
Another forumer has more juicy details about this couple. I tahu sikit je. Hahaha. But baguslah se ...

ape nick forumer tue? nak calling calling nie
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
BA ni model die semue isteri..dr jubah..tudung..spa...cosmetik...lipstik...sabun... semue bella yg jd model....betol2 cut cost..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2018 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
I penah beli tudung dia, bela pakai cantik teletak elok iolss pkai dh mcm makcik siam jual somtam.. 1 tudung rm58, gigih la i beli 4 chissss sunguh, pendek kata tudung Ba ni d cipta utk org yg mmg sedia cantik,klu muka kemik mcm i ni pkai je bawal penguin,sedar diri
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 19-2-2018 10:20 PM
BA ni model die semue isteri..dr jubah..tudung..spa...cosmetik...lipstik...sabun... semue bella yg j ...

Rasa macam perah habis-habisan isteri tu. Dalam pada post islamic quotes tapi tayang kecantikan isteri. Hurm, hypo much?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 19-2-2018 08:33 PM
ape nick forumer tue? nak calling calling nie

Tzerya kalau tak silap I.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ayorsuam replied at 19-2-2018 01:48 PM
BA plan exit bisnes baju cam zawara kot. That's y depa venture into cosmetics & spa. Kalau kat explo ...

Bye bye to who? All this while I mcm tak pernah nak tahu sapa owner vocket tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Plannerism replied at 19-2-2018 06:13 PM
Another forumer has more juicy details about this couple. I tahu sikit je. Hahaha. But baguslah se ...

i baru tgok cikepal buat product, siap buat marketing menari2 ala2 style marketing tokvida/tokalif, jauh tertinggal terus cheap marketing product carlos yg cuma tonyoh2 sabun tu hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
lililen replied at 19-2-2018 06:11 PM
Baju n jubah BA ni pd aku hanya nmpk cantik kat dlm gmbr n bella yg pakai. Bile pegi kedai tgk n peg ...

I pun pernah beli telekung BA ni. Dalam gambar of course cantik, bila dah sampai jahitan pun macam pakai kaki. Lepas tu pendek dan panas pula even though solat dalam aircond. Entah kat mana dah I campak telekung tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
YPM_Addora replied at 20-2-2018 02:28 AM
Bye bye to who? All this while I mcm tak pernah nak tahu sapa owner vocket tu

Iols bye2 kat owner Vocket...unfollow owner & tak baca vocket terus. Owner Vocket anak murid Puan Ainon. So dari situ iols start baca postings dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg kualiti bju dia hauk. dlm gambar bukn main nmpk exclusive. dpt je terkejut. mmg kain murahan, jarang tak setimpal dgn harga. since that mmg pangkah brand ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114706s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list