Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
334167
View
2483
Reply

ALL ABOUT FOUNDER PRODUK

   Close [Copy link]

Author: aina_shaira       Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2018 09:52 AM | Show all posts
pitera replied at 20-2-2018 09:49 AM
hahaha tu la confuse gak kadang belle kadang bella.
tp mmg betul pun, mcm belle/bella tu lembut  ...

Tapi kalau ikutkan sebenarnya carlos tu banyak ikut belle.... macam mem besar gituh... sebab tu belle tenang2 aja... pasal skandal tu hal sebelum dia ketemu dengan belle... macam 1-2 years prior...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 09:39 AM
Sewa la uols... kat the saffron apartment tu ha... not sure la kalau dah pindah ye dak

lahh duduk saffron sentul, ingt landed, dah tu rumah landed yg slalu dia upload tu umah mak dia kot?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:00 AM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 09:52 AM
Tapi kalau ikutkan sebenarnya carlos tu banyak ikut belle.... macam mem besar gituh... sebab tu be ...

scandal mana ni you? dengan yana cq, hamis jalikha atau honeykoyuki?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:11 AM | Show all posts
pitera replied at 20-2-2018 10:00 AM
scandal mana ni you? dengan yana cq, hamis jalikha atau honeykoyuki?

yana la... dengan hamis??? ingat hamis pandang ke?? muahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:12 AM | Show all posts
nura88 replied at 20-2-2018 09:53 AM
lahh duduk saffron sentul, ingt landed, dah tu rumah landed yg slalu dia upload tu umah mak dia ko ...

tak tau la iols kalau dia dah pindah sejak ada nabila tu kan... iols suka tengok ig belle time dia baru kahwin je... la ni keluar kat explore memanjang macam semak plak so secara tak langsung ter-tahu plak dia duduk landed sebab tertengok pic dia dengan nabila tu mandi mini pool tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:13 AM | Show all posts
pitera replied at 20-2-2018 10:00 AM
scandal mana ni you? dengan yana cq, hamis jalikha atau honeykoyuki?

honeykoyuki tu rempit-rempit lagi dulu2... sekarang je tone down lepas jadi wife anuar fazal eh nama husband dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:14 AM | Show all posts
sungaiseram replied at 18-2-2018 05:28 PM
Teringat daku, dorang ada buat pencarian model ganti jannah kismih tu bersyarat kene beli baju dan ...

yes, sampai skrang i tak faham kenapa org minat sangat bella ammara.

kualiti hauk teruk kot. material murahan sgt. tapi harga taknak kalah.

baik beli jovian rtw. wayyyyy better.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:18 AM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 10:13 AM
honeykoyuki tu rempit-rempit lagi dulu2... sekarang je tone down lepas jadi wife anuar fazal eh na ...

kahkah hamis tak pandang derrrr

honeykoyuki ok la, rempit dulu pn dgrnya dari dulu lg jaga solat kalo ikut posting blog dia. biarpun boyfie time tu ya ampunnn, rambut kaler pacak-pacak level wechat sangatttt biarpun time tu wecaht tak wujud lagi hihi.

tp tulah dah tone down after married, anwar fazal cousin syamsul yusof kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 10:12 AM
tak tau la iols kalau dia dah pindah sejak ada nabila tu kan... iols suka tengok ig belle time dia ...

duduk landed tp dia masih bangga sewa sampai skrg, katanya nnt hrga rumah turun dr 400k ke 80k hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:35 AM | Show all posts
baru lepas tengok website dia.. haiyooo design outdated.. kasihan.. tak pernah suka BA ni dan tak pernah ada satu pon..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
malificient2016 replied at 19-2-2018 11:35 AM
dier still pakai kenari and swift je kan carl ngan bella ni.... rumah pon menyewa lagi... so humbl ...

Lahh ye ke.. iols matik2 igt si carl ni ada kete sport
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:37 AM | Show all posts
nura88 replied at 20-2-2018 10:26 AM
duduk landed tp dia masih bangga sewa sampai skrg, katanya nnt hrga rumah turun dr 400k ke 80k hah ...

Bermimpi di siang hari ke dia ni... tapi takde hal kalau nak terus menyewa sebab ada orang prefer menyewa dapat downsize n upsize bajet depa...

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 10:37 AM | Show all posts
nura88 replied at 20-2-2018 10:26 AM
duduk landed tp dia masih bangga sewa sampai skrg, katanya nnt hrga rumah turun dr 400k ke 80k hah ...

Bermimpi di siang hari ke dia ni... tapi takde hal kalau nak terus menyewa sebab ada orang prefer menyewa dapat downsize n upsize bajet depa...

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
si belle tu makan raw tomato, madu, minyak zaitun sbb tu kulit cantik, tetiba carl keluarkan product tablet seri tomato kunyah2, pon ada org nak beli the same manufacturer jugak banyak buat product2 lain termasuk la olicandy and product kak faz tinggal perisa je lain2 oops so melayu please stop kayakan mereka2 ini. beli la supplement yang betul2 certified
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 10:37 AM
Bermimpi di siang hari ke dia ni... tapi takde hal kalau nak terus menyewa sebab ada orang prefer  ...

mmg x salah utk menyewa, tp org yg sewa pun x penah plak dgr diorg ckp confident hrga rumah akn turun sampai 80k, yg tu status dia plg latest utk buat cheap marketing, nmpk sgt kepoyoan di situ.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 11:27 AM | Show all posts
nura88 replied at 20-2-2018 11:03 AM
mmg x salah utk menyewa, tp org yg sewa pun x penah plak dgr diorg ckp confident hrga rumah akn tu ...

Bila je dia tak poyo... hikhik! eh u pun rajin jugak komen pasal carlos ni kan.. budak utm ya?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 09:36 AM
Adik iols pi buat facial treatment kat spa dia memang kulit terus jadi teruk. Lepas dia buat facia ...

Yea ke. Nasib x berminat sbb tengok owner dia si bella tue.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:17 PM | Show all posts
Errr... xtau nk mula kat mn. i x kenal carl nih tp tetiba kenal bila geng2 hartanah dok perli2 psl si pembuat jubah ckp muda2 nih jgn abiskan duit utk beli rumah, baik mulakan bisnes gituuu... citer last year ke 2 thn lepas gitu.. baru2 ni timbul blk isu ni bila carl wat statement jgn beli umah muda2 nih...hmmm

So i start skodeng citer psl carl nih...klu x silap heols mmg dh beli umah semi D yg deme laki bini duduk tu...beli cash sbb xnak sangkut2 dgn riba... itu la modal heols agaknya yg nak tunjukkan dgn bisnes...leh beli umah cash.. wth???

Byk le carl nih dok kutuk2 cara geng2 hartanah nih kononnya kapitalis. Sbbkan diorg nih la hartanah x turun2 harga...yg i tau geng2 hartanah nih galakkan anak muda beli umah pertama..kecik2 pon xpe asalkan ada umah utk keselesaan kemudian hari..gitu ler kata deyols

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 11:27 AM
Bila je dia tak poyo... hikhik! eh u pun rajin jugak komen pasal carlos ni kan.. budak utm ya?

hahaha, i tau pasal carlos sbb kwn i ex top agent carlos msa zaman sugarbelle dgn ika, hari2 kawan i ngadu pasal carlos, akhirnya dia berhenti jd top agent akibat ketamakan carlos.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 12:18 PM | Show all posts
Edited by DyBBora2 at 20-2-2018 12:20 PM

Opsss...yg tips td forummer letak kat page depan2 nih...tu cedok dr FB faizul ridzuan tu...sifu hartanah FAR Capital. Adik ipor i ada ler berguru dgn heols b4 this..

Carl ada join kelas FAR ni last year klu x silap...tu yg FAR nih kebengangan sket bila carl still speculate psl hartanah rega umah akan turun sdgkan heols xde fakta...tp byk auta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079647s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list