JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
181583
View
2483
Reply

ALL ABOUT FOUNDER PRODUK

   Close [Copy link]

Author: aina_shaira       Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2018 01:11 PM | Show all posts
iols tgk muka carl pun dh nyampah

BA mmg tgk dlm pic super gojes

kwn iols pakai jubah BA, iols tgk mcm bj pontianak..kembang pelik.nasib ada kaler2
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 01:06 PM
dia buat apa je u? sorry kalau i tertinggal train pasal ni...

dia x apprciate agent/dropship dia masa tu, bila nk kluarkan product SB (sugarbelle) yg baru, dia mintak duit dri agent2 utk suruh preorder barang cpt2, product tak produce lagi time tu, tp sibuk suruh preorder, alasan sbb dia x ckup modal utk produce brg baru, masa tu dia tgh tunggu pending kakak dia buat loan bank utk SB. kwn i pening lah mana nak rolling duit brg tak terjual, mana nak bgi duit utk modal preorder brg lagi, last2 kwn i stop je terus.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:21 PM | Show all posts
nura88 replied at 20-2-2018 01:18 PM
dia x apprciate agent/dropship dia masa tu, bila nk kluarkan product SB (sugarbelle) yg baru, dia  ...

Eee bullshitnya! Benda takde lagi tetiba minta duit plak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:22 PM | Show all posts
kun_tum replied at 20-2-2018 01:11 PM
iols tgk muka carl pun dh nyampah

BA mmg tgk dlm pic super gojes

Kalau rendang, memang kelakar la kalau pakai... macam penguin!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:23 PM | Show all posts
nura88 replied at 20-2-2018 05:18 AM
dia x apprciate agent/dropship dia masa tu, bila nk kluarkan product SB (sugarbelle) yg baru, dia  ...

kawan u meniaga BA online full time ke? memang masyuk sangat ke...

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:23 PM | Show all posts
Carlos dulu penah kot up cerita dia suka membaca... sejak dari itu, dia rasa bila dia dah baca 1 buku, ilmu sudah penuh didada....
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:24 PM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 05:21 AM
Eee bullshitnya! Benda takde lagi tetiba minta duit plak...

you kawan lepak carl kan dulu masa UTM...mesti bff kan ngan dia...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:27 PM | Show all posts
ainashahirah replied at 20-2-2018 01:24 PM
you kawan lepak carl kan dulu masa UTM...mesti bff kan ngan dia...hahaha

Bff la sangat... hahaha! Yana je ngaku carlos tu bff dia... tetapi status bff terhapus bila belle hadir dalam hidup carlos. Seakan jaki yana terhadap belle itu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 01:21 PM
Eee bullshitnya! Benda takde lagi tetiba minta duit plak...

tu lah, i ingt diorg byk duit la nk buat modal, rupanya kerah duit agent plak. mmg huru hara SB bila ika dh kluar, last2 diorg dah x produce brg dkt korea sbb modal mhl kan, produce dkt msia saja dan quality of coz la hauk hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ainashahirah replied at 20-2-2018 01:23 PM
kawan u meniaga BA online full time ke? memang masyuk sangat ke...

a'a fulltime, dia jdi topagent masyuk lah, sbb bwh2 dia ada beratus2 agent&dropship yg dia recruit, dia skrg jd topagent tokalif lgi bgus katanya, tokalif x kedekut bgi reward and tips katanya hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
DyBBora2 replied at 20-2-2018 12:17 PM
Errr... xtau nk mula kat mn. i x kenal carl nih tp tetiba kenal bila geng2 hartanah dok perli2 psl s ...

dia ckp rumah skrg tu sewa, ada dlm igstory masa tu dia bagi tips utk bbnu yg nk buat bsns, tp kalau pikir logik, x kan la renovate teruk2 tu dia sewa kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 01:58 PM | Show all posts
bella ammara dah bungkus ke?? ketinggalan nye iols
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 02:12 PM | Show all posts
nura88 replied at 20-2-2018 01:45 PM
dia ckp rumah skrg tu sewa, ada dlm igstory masa tu dia bagi tips utk bbnu yg nk buat bsns, tp kal ...

iye ke? xtau la pulok...tp i yaqinnnn penah terbaca psl heols bgtau sbb bisnes la dia dpt beli umah tu cash tapi tapi tapi gosip di klgn geng2 estate kata dia menyewa...so, xtau yg mn betoi...he3

geng2 hartanah ckp..asal nk kuar produk baru jer...heols mula la meroyan psl rega umah akan turun thn sekian sekian sekian supaya duit yg ada tu x jadik downpayment umah tp leh jd modal wat bisnes bwh BA...bijak bijak bijak
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 02:21 PM | Show all posts
nura88 replied at 20-2-2018 01:18 PM
dia x apprciate agent/dropship dia masa tu, bila nk kluarkan product SB (sugarbelle) yg baru, dia  ...

lahanatnya pangai carl ni

style founder tetap syarat cth nak amik stok min 1000 pcs brg pun iols rs jahat gila

ini kan pula mntk duit dl utk produce brg

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 02:23 PM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 01:22 PM
Kalau rendang, memang kelakar la kalau pakai... macam penguin!

a ah u..mmg mcm penguin

dgn bust dia kecik, tiba2 bawah kembang setaman.pelik gila jubah dia

skrg kan trend jubah dh flop, padan la dgn muka carl tu

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nura88 replied at 20-2-2018 02:42 AM
i baru tgok cikepal buat product, siap buat marketing menari2 ala2 style marketing tokvida/tokalif ...

I nk muntah tgk si jo tu mcm sakai menari2 gitu. Hampun. Ade ek org nk beli air rm120 tu. Tak ku sangka
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 02:33 PM | Show all posts
x penah bli pn brand BA ni. best sgt ke? sbb design dia x berkenan lg kt mata iols. tp si Bella ni mmg comel je tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
DyBBora2 replied at 20-2-2018 02:12 PM
iye ke? xtau la pulok...tp i yaqinnnn penah terbaca psl heols bgtau sbb bisnes la dia dpt beli uma ...

few years back pun dia dh cari pasal dgn geng hartanah ni kan? x silap masa awal2 nama dia tengah naik tu, time tu geng2 hartanah semua kecam dia balik haha. pastu dgn sengaja cari pasal lgi utk tahun ni, cheap marketing sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
za8da replied at 20-2-2018 02:29 PM
I nk muntah tgk si jo tu mcm sakai menari2 gitu. Hampun. Ade ek org nk beli air rm120 tu. Tak ku s ...

ooo air ke dia jual? haha tp dia punya marketing ala2 tokvida/tokalif tu lah menari2, dr u tgok marketing carlos lagi laa boleh muntah hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 03:07 PM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 05:27 AM
Bff la sangat... hahaha! Yana je ngaku carlos tu bff dia... tetapi status bff terhapus bila belle  ...

si carl ni asalnya orang biasa je kan?

uols x bangga ke dulu pernah lepak ngn carl..skrang tetiba dia dah jadi somebody gakla kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 03:36 PM | Show all posts
ainashahirah replied at 20-2-2018 03:07 PM
si carl ni asalnya orang biasa je kan?

uols x bangga ke dulu pernah lepak ngn carl..skrang teti ...

Nak bangga apa nya... takde benda nak dibanggakan... lain la kalau dia tu angkasawan macam sheikh muszaphar tu layak la jugak iols menumpang secebis bangga disitu wakaka!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 03:36 PM | Show all posts
kun_tum replied at 20-2-2018 02:23 PM
a ah u..mmg mcm penguin

dgn bust dia kecik, tiba2 bawah kembang setaman.pelik gila jubah dia

Tapi mira filzah pakai masa drama cinta si wedding planner tu nampak lawa... jubah ombre a la elie saab tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 03:38 PM | Show all posts
mizruncing replied at 20-2-2018 02:33 PM
x penah bli pn brand BA ni. best sgt ke? sbb design dia x berkenan lg kt mata iols. tp si Bella ni m ...

Belle tu ada iras cinta laura kiehl sikit masa free hair dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 03:40 PM | Show all posts
finally bukak pun benang ni haha si carlos la kan konon dah jadi mentor kpd tahfiz maahad
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2018 03:44 PM | Show all posts
tzerya replied at 20-2-2018 03:36 PM
Tapi mira filzah pakai masa drama cinta si wedding planner tu nampak lawa... jubah ombre a la elie ...

dulu kan MF model brand PUDORE.selalu dgn Belle..puak2 model muslimah

MF pakai sah2 la lawa mcm belle pakai

kwn iols beli hat ombre tu lah..serius x lawa

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.127113s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list