Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
94341
View
1208
Reply

Doktor Online FB/Ig

[Copy link]

Author: noraidil_06    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-2-2018 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
BedahBedul replied at 20-2-2018 11:16 PM
Ni anak sedara dia kan? Tapi mmg helokkk sgt kejadian.. ish ish kalu camni ropa doc rela iols pata ...

Tak pasti. Tapi adik tersebut ada akaun IG sendiri yang private. bayiarsa
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 20-2-2018 10:37 PM
Adakah i sorang jer tak gemar dia ni?

iols pun tak suka dia.. biarlah dia dilupakan, semak je!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Giovi replied at 20-2-2018 10:46 PM
Saya follow doc ni

Betullah ya ramai pakar dah lari ke luar negara. Tapi bagus juga. Mana tahu esok lusa terlibat dalam penyelidikan perubatan dan mengharumkan nama negara.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 21-2-2018 12:07 AM
Rasa-rasa kalau yang kategori pasangan, Dr. Anwar Fazal dan Dr. Fatin Liyana.

alaa ada sorang lg doc tu.. keje upm ke hapa.. hot jgk asakan poremer2 masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awanearisu at 21-2-2018 12:23 AM
mrsjones replied at 21-2-2018 12:16 AM
alaa ada sorang lg doc tu.. keje upm ke hapa.. hot jgk asakan poremer2 masa tu


Dr. Say Shazril ke





Baru tahu Dr. ni pun duta produk makanan tambahan cerahkan kulit
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 20-2-2018 07:13 PM
Someone mention her in bod kesihatan. We have borak2 thread there. Tp bod tu bersawang, x de sgt ...

dr ipes x nak seru ke kaka? yg crush tp xde heart feeling bak kata kaka tu

larikkkkkkkk

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 20-2-2018 07:13 PM
Someone mention her in bod kesihatan. We have borak2 thread there. Tp bod tu bersawang, x de sgt ...

dr ipes x nak seru ke kaka? yg crush tp xde heart feeling bak kata kaka tu

larikkkkkkkk

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Doctor ni voleyhh, kaka TT?
Screenshot_20180221-002529_1.jpg
Screenshot_20180221-002921_1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 21-2-2018 12:19 AM
Dr. Say Shazril ke



I somehow rasa geli tgk Dr. Say ni. Taktau lah kenapa, maybe sbb suka tayang body kot. Her wife however, I think is really pretty!

Tp sejak diorang jadi ambassadors product kecantikkan ni I rasa off betul. Wife dia pun skrg in the aesthetic line kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 21-2-2018 12:19 AM
Dr. Say Shazril ke



tak laa, doc tu pompuan uols.. mungkin @mokcikKSKB ingat kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr vida jangan dilupa yach!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2018 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
estrelle replied at 21-2-2018 12:40 AM
Dr vida jangan dilupa yach!

Hahahhahahahahahah.mengekek hakak gelak di dinihari inj
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2018 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
howaitotaiga replied at 21-2-2018 12:36 AM
Doctor ni voleyhh, kaka TT?

Lazuart sebegini iols redho jelah.letak la noks
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
klutzyklutz replied at 21-2-2018 12:36 AM
I somehow rasa geli tgk Dr. Say ni. Taktau lah kenapa, maybe sbb suka tayang body kot. Her wife ho ...

Badan terlalu sado agaknya
Dia ada cerita zaman dia mula-mula masuk gym zaman mula-mula nak menawan hati isteri. Mungkin sebab tu sado menjadi satu obsesi

Menurut profil IG, Dr. Azura ada klinik estetik di Publika.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 21-2-2018 12:39 AM
tak laa, doc tu pompuan uols.. mungkin @mokcikKSKB ingat kot

Maaflah tak dapat tolong. Dah lama tak jejak sini. Ketinggalan sungguh kita ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2018 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 21-2-2018 12:32 AM
dr ipes x nak seru ke kaka? yg crush tp xde heart feeling bak kata kaka tu

larikkkkkkkk

Kojaq.hahahahahah. jap2 @ipes2
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr Zubaidi. Tp iolss tak reti tepek gambo
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 01:29 AM | Show all posts
Say tu walaupun iols rasa annoyed bcs heshe suka show off muscle yg ketul2 plus kapsyen ig kekadang mengundang, hakikatnya adik iols yg sama blaja dgn heshe ckp heshe bagus yach. polite & friendly
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
doc masa zaman fb dedulu ie dr jemilah n dr ashar byk bagi nasihat share pengalaman update pertubuhan yg dorg join n masa yg sama juga ajak folower sesama beramal dgn pertubuhan dorg.. doc zaman skang mcm boring ada yg suka melenting... satu lagi doc zaman dulu yg aku suka folo doc tambi tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2018 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
17077407_185091701983080_947990249634529280_n.jpg
Dr Zubaidi.
Iols suka baca info2 perubatan n kesihatan dlm blog beliau.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
7.161866s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list