Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
236877
View
2545
Reply

** 2019** sharnaz & nabila bergolak. * "perang" IGs from Lofa clan bermula? - post 2196 onwards

   Close [Copy link]

Author: alexandria_iz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-3-2018 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by alexandria_iz at 18-2-2019 07:21 PM

I may be completely wrong here. And I don't have any source whatsoever (hanya semata2 stalk IG depa je. Tu pun kekandang je) - tapi semenjak dua menjak now, me tertanya2 - ada masalah ke between Sharnaz & Nabila?

Sejak2 Nabila kongsi berita pasal pregnancy dia- jarang (or xde langsung?) komen from Sharnaz.

And now tgh kecoh2 pasal isu Lofa - pun macam x berkutik rasanyer si sharnaz nie. Which is a bit pelik.  Dia kan pantang sikit org usik Lofa. Kemain bekap cam samseng.  

So - ada apa2 ke between them? Trouble in paradise?

Arinie bella gi scan baby. Tapi xde plak nmpak sharnaz nie hapdate apa2. Being a 1st time father - secara logiknyer, mestilaa kita akan post segala tok nenek citer kat IG. Kan?

Hanya nmpak bella, Lofa & LMK je dok post pasal scan tu. None from sharnaz.

IGs sharnaz plak macam mengundang sesuatu. Dia dok post gmbar baby & father. From birth till wedding.  Pastu caption plak ala2 sedih "I hope I have a small part of being a father"... or something like that laa. Tak ingat. Pls dont ask me to tepek gmbar2.  Aku x reti. Pi tgk kat IGs sharnaz.

So nak membawang kat sini- ada isu ke?

Hopefully everything is ok.  As much as I don't like sharnaz & his wife's family - me tetap x suka dengar citer2 x best dlm rumahtangga.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
I pn pelik fonen ni tak berkutik psal zouk lopak dan kepoh psal dia bakalan jd ayah... tp haritu bday sapa tah ade je kan dia n nabila ni together2....
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun baru lepas tengok igstory shanaz pasal i wish i have a small part tu terus cari gosip kat sini. Something fishy but hope everything is ok
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala merajuk kejap jah tu biasalah tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:16 PM | Show all posts
Nabil dgn sharnaaz bergaduh besar kes dia usik katek fasal perkahwinan bang Fattah dgn  Fazura sekali melenting...sharnaaz nak lempang  katek lepas tu berbalah dgn mak katek sekali


malam mrk ke zouk dan adik nya yg dulu bertudung sekarang tunjuk body tu mmg pakai nak ke kelab malam......, lagi 4 bulan mmg akan ada borang cerai sharnaaz -nabila...habis pancut   kena buang mamak  kuat makan kuat berak kahwin dgn minah janda lapar  seks ,now mengandung hormon mcm kinabalu kena gempa bumi ,,turun naik mcm lagu artis timor leste..sial sekor sekor keluarga mama tini janda sial beranak kerap sgt  makan jamu kuat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:18 PM | Show all posts
atau Nabila xboleh bau badan dia nak muntah  jadi nya lantas tak boleh nak memalam jumaat  jadi asyik sabunnnnnnnnn disepanjang tahap nak muntah tu maka Sharnaaz merajuk .....
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:18 PM | Show all posts
OMG I gotta go


laparrrrrrrrrrrrr uolllllssssssssss


byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahayamataku at 1-3-2018 09:20 PM

Ada pelik jugakla.

Sedangkan kes Elfira Pian putus tunang pun Sharnaaz ni twit tau ! Oh tak lupe jugak pasal filem Badang Datuk Terlajak Laris tu.

Nanaih shooting kot tu tak dapek teman Nabila scan.



Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:19 PM | Show all posts
nanas tak pergi launch tudung jah zuk ke?

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:21 PM | Show all posts
Ermmm iols counting day ajor heheh
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan ade org comment kat ig sharnaaz psl knp dia izinkan isteri dia pergi zouk. Dia ade reply something like this 'dia dah besar panjang, ada akal boleh fikir sendiri' and tag nama nabila. Maybe tgh tak okay sgt kot dorang
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tgk ig sharnaz..nampak cam sesuatu..maybe gaduh ngan nabila tu..tapi they all masih follow each other la.. gaduh2 manja mungkin?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:33 PM | Show all posts
Kapel ni sebelum menikah pun mmg suka gado gado manjah pastu ok balik. Nanti baby dah lahir ok ler tu

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
biasala tu deyol..gaduh kejap je. kalau siyes msti masing2 da maki tu..mulut sengsorang kan cam longkang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2018 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 1-3-2018 09:10 PM
I pn pelik fonen ni tak berkutik psal zouk lopak dan kepoh psal dia bakalan jd ayah... tp haritu bda ...

Kan? Selalu dia paling lantang komen2 cam samseng.  Bila senyap camnie  - pelik kan?? Sesuatu sgt.

Kalo x - dialaa pembekap paling kuat Lofa & family.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg agk pelik sbb nanaz diam jek. Tak msuk campo isu jahzouk ni. Gaduh mnja kot or hormon x stabil
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Effect pregnancy nabila kena kat sharnaaz la ni kot. Ape apepon jaga la diri okay nabila.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:40 PM | Show all posts
majlis dirahsiakan tu. wartawan di larang masuk. tak sabar nak tengok fattah nikah
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 1-3-2018 09:16 PM
Nabil dgn sharnaaz bergaduh besar kes dia usik katek fasal perkahwinan bang Fattah dgn  Fazura sekal ...

Ini cerita betul ke rekaan je ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila nak kahwin sharnaz pun aku pelik.. sharnaz ni cam samseng, bajet2 good.. kalau boleh bertahan kahwin kira bravolah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098991s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list