Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
236109
View
2545
Reply

** 2019** sharnaz & nabila bergolak. * "perang" IGs from Lofa clan bermula? - post 2196 onwards

   Close [Copy link]

Author: alexandria_iz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-3-2018 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Merajuk2 manja je tu
Takpun mmg nanas bz shooting
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 10:43 PM | Show all posts
mak hayam sharnaz dah dimakhayamkan oleh keluarga mak hayam lofa ke nyah...mak pasti mak ayam fattah tengah menadah tangan kesyukuran berdoa mengimamkan mak hayam fazura sebab tidak terjebak lagi dengan kemakhayaman keluarga mak hayam lofa...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 1-3-2018 09:42 PM
Ini cerita betul ke rekaan je ni?

Mungkin ia sekadar royanan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
terus nak stalk ig nanas
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 1-3-2018 09:53 PM
Bau ikan kan IGs dia tu.

Gigih aku bukak thread. Hahahahhaha

Sama...even fmly ni hauk,i pun suka nabila..klu dia bcuti,ig dia knowledgeable..ada info instead of melaram sajo..remember blk ms dia pergi honeymoon.no wonder la NH ni nabila mastermindnya..jah tu ibarat model upahan saja.dan i xpuas ht yg permohonan maaf neelofar hijab tu put under nama nabila saja as ceo.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Pembawakan budak kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 10:52 PM | Show all posts
Orix replied at 1-3-2018 01:10 PM
I pn pelik fonen ni tak berkutik psal zouk lopak dan kepoh psal dia bakalan jd ayah... tp haritu bda ...

Telor fonen dah tersorok dek loopub yg mencapap
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih pulak aku tengok his recent ig/igs....banyak pasal being a father.....tapi aku nyampah kalo mulut hangsuang dia keluar.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 10:54 PM | Show all posts
HannahMontana replied at 1-3-2018 01:16 PM
Nabil dgn sharnaaz bergaduh besar kes dia usik katek fasal perkahwinan bang Fattah dgn  Fazura sekal ...

Ohhhemmjahhhloopub
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Shanaz ni bz shooting ? Aik bukan kata dia dah takde job ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:01 PM | Show all posts
epalsearch replied at 1-3-2018 10:17 PM
Diknah cerita chu ols ni fakta ka auta..

Fakta  okeh .
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:03 PM | Show all posts

Ohhemmjahhloopub lagi sekali
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
I dah perasan nanaz n bella n sesuatu way before bella announce dia pregnant. 1st sekali i perasan nanaz igs 'to you i am the failed one'. Pastu recently dia post pasal tanggungjawab lelaki kat ibu, ayah baru wife.

Tapi i pelik kenapa takde org bukak thread sini i really hope ni cuma pembawakan budak jela. Sian baby kalau dia lahir ayah takde.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:07 PM | Show all posts
patchipink replied at 1-3-2018 11:03 PM
Ohhemmjahhloopub lagi sekali

fakta okeh lagi sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols ni bukak gossip, terus berdesup iols pegi ig nanas tau. Nampak macam sesuatu, tapi nanas innih sejenis lelaki emo noks. Hari nih OK, besok tak OK. Mungkin ig heols ikut mood macam heols juge.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2018 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 1-3-2018 10:47 PM
Sama...even fmly ni hauk,i pun suka nabila..klu dia bcuti,ig dia knowledgeable..ada info instead o ...

Yup. Me too. Apart from her mouth - I think she's really good, talented, knowledgeable & not a spoiled brat like LMK. Nmpak very grounded, despite being rich. Takde laa keje nak flaunt their money je keje nyer.

If xde org usik dia / family dia - dia nie ok je rasanyer.  Tapi she's always failed big time when it comes to replying to netizens/ haters criticism. Actually not only her - her whole family memang mulut puaka gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:20 PM | Show all posts

Ohh pincangnya lahai family paki-kelly ni Jap gesel2 tek celah kgkg laki, jap mroyan marah org sane sini, jap jadi putri solehah, jap masuk pub, jap pakai tudung then tanggal menyeksi tak hengat, jap tunjuk pusat, jap kutuk skola krajaan, jap tadah tgn doa pjg lebor kat ig, jap taranum, jap gesel tek kat hero sparring, hadoiii semaklaaa pemili jahloopup pencapap c*pap ni, sewel dah ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sindiran kah? Adakh kluarga murmak diabaikan?
Screenshot_2018-03-01-23-20-11.png
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebagaimana iolls tak suke pasangan ni






iolls tetap tak suke...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu je nk ckp, senang je nk tau, cmner nk tau, nnt uolls akan tngok status perli perlian by kaum kerabat family lopah utk si nanas.....kekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085055s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list