JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
216840
View
2545
Reply

** 2019** sharnaz & nabila bergolak. * "perang" IGs from Lofa clan bermula? - post 2196 onwards

   Close [Copy link]

Author: alexandria_iz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-3-2018 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Acane aku leh terlepas topic menarik ni...  Ok nak sambung membawang.... IMG_20180301_233411.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
DC7047D3-9596-4F90-A011-6BAF32F3A33F.png DC7047D3-9596-4F90-A011-6BAF32F3A33F.png DC7047D3-9596-4F90-A011-6BAF32F3A33F.png DC7047D3-9596-4F90-A011-6BAF32F3A33F.png DC7047D3-9596-4F90-A011-6BAF32F3A33F.png DC7047D3-9596-4F90-A011-6BAF32F3A33F.png
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin iols menscreencap hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 1-3-2018 11:17 PM
Yup. Me too. Apart from her mouth - I think she's really good, talented, knowledgeable & not a spo ...

And selalu nampak dia terima hadiah and mcm2 dr kawan2
Ada dia up lat igs selalu
Kiranya ramai jugak yg senang berkawan dgn dia
And dia nampak mcm ramai kawan banding lopa

Tp part mulut mmg takleh blah satu family.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:37 PM | Show all posts
mungkin sanaz terperosok lemas di dasar lautan insan insan dominan sampai macam tak de voice walaupun ketua keluarga.
mungkin juga dia moody pembawakan budak - cepat berkecil hati.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:39 PM | Show all posts
patchipink replied at 1-3-2018 11:20 PM
Ohh pincangnya lahai family paki-kelly ni Jap gesel2 tek celah kgkg laki, jap mroyan marah org san ...

Aku jujur.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 1-3-2018 09:16 PM
Nabil dgn sharnaaz bergaduh besar kes dia usik katek fasal perkahwinan bang Fattah dgn  Fazura sekal ...

Betol ke sis? Klu betol, bila kes cerai termetrai.... kena stock up garret byk2.... akan adalah drama menyindir/memaki oleh nab psl nafkah anak nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Oroi8887 replied at 1-3-2018 09:37 PM
Mmg agk pelik sbb nanaz diam jek. Tak msuk campo isu jahzouk ni. Gaduh mnja kot or hormon x stabil:l ...

Yup thats obvious..selalu dia dah melancau dan memusibatkan semua org dah demi nak kipas adik ipar tercinta
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 1-3-2018 11:42 PM
Betol ke sis? Klu betol, bila kes cerai termetrai.... kena stock up garret byk2.... akan adalah dr ...

adoi chuols pcaya sgt dgn kak nah tu ..ekeke
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaah shanaz pong.....klu gaduh pun xyah la post kat ig.bg org berprasangka jer...mcm bbnu plk..nant pasni bbaik jgk.iols sndr sbg ppuan mmg ada rs nk post nk sindir tp masih je blh kawal.nant org gelakkan jer..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin kah sbb ada kena mengena dgn parent sharnaz. Yelah. Tgk ig dia..post2 latest semua berkenaan ayah dia.
Takpun..dah kena sound dgn bini asyik dok rumah dah takde job.
First time father, of course nak tgk baby scan. Kalau ye ada shooting, boleh je buat apmt lain time tak shooting.
Konfem something wrong some where niii
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikut history zaman bercinta dulu
Time gaduh semua kuar
Bila elok blk bersayang bagai mcm tak penah gaduh
So iolss rasa ni semua merajuk2 ngada jeeee
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 1-3-2018 11:46 PM
Yup thats obvious..selalu dia dah melancau dan memusibatkan semua org dah demi nak kipas adik ipar ...

Tulahh, dia baru sedar kot yg nabila n sisters ni keras kpala. Tak bole ditegur n tak dengo cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 1-3-2018 11:42 PM
Betol ke sis? Klu betol, bila kes cerai termetrai.... kena stock up garret byk2.... akan adalah dr ...

Nah bam brain 285739EE-B370-454F-93F6-6528D98F5DA8.png
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by brainbiru at 2-3-2018 12:00 AM
alexandria_iz replied at 1-3-2018 09:53 PM
Bau ikan kan IGs dia tu.

Gigih aku bukak thread. Hahahahhaha


Bela tu dia ada split personality... teringat dia punya maki dlm ig.. mmg x syncronize dgn imej yg dia potray... aku pun suka style dia...x nampak jenis show offf.. tp bahasa dia klu ada issue apa2 pheww..n lagi satu masa dia uploadkan payslip staff dia... yg dia caption "sapa suruh pecah gelas" dlm slip tu ada deduction rm50..gaji org tu rm1k..ntah la..aku rasa mcm zalim la cara dia uploadkan slip staff tu..bende tu pnc kot..even x nmpk nama...org tu gaji 1k...mesti bukan well educated punya org...awatla kena treat org mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin terasa hati
bini & keluarga bini
tak hormat family dia kot
tak penah nmpk nabila & family sharnaz
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 1-3-2018 11:46 PM
Alaah shanaz pong.....klu gaduh pun xyah la post kat ig.bg org berprasangka jer...mcm bbnu plk..nant ...

Ok lah tu chuols. Kat ig stories je. Kalo dulu asal gaduh, unpolo. Pastu delete sumer gambar. Ini kali, kematangan tu dah ada sikitlahh. Dont expect more. Sharnaaz je pun.

Tp iols harap mendung berarak kelabu segera berlalu. Gantilah dengan matahari keriangan utk ibu mengandung dan suaminya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 1-3-2018 11:17 PM
Yup. Me too. Apart from her mouth - I think she's really good, talented, knowledgeable & not a spo ...

Nabila n athisha sama...
Lmk n neelofa sama....
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 1-3-2018 10:43 PM
mak hayam sharnaz dah dimakhayamkan oleh keluarga mak hayam lofa ke nyah...mak pasti mak ayam fattah ...

Berapa banyak hayam daaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2018 11:57 PM | Show all posts

mak hayam brainbiru tu lelaki ke nyah? ya robbana..memati mak ingat dia perempuan nyah...ke kecelaruan gender nyah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116616s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list