JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
217035
View
2545
Reply

** 2019** sharnaz & nabila bergolak. * "perang" IGs from Lofa clan bermula? - post 2196 onwards

   Close [Copy link]

Author: alexandria_iz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-3-2018 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 1-3-2018 11:46 PM
adoi chuols pcaya sgt dgn kak nah tu ..ekeke

Itu lah bila i baca byk komen yg bertanya..baru i ols tersedar...naif nya aku... hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiada prasyarat jantina utk membawang di sini...pompuan boleh jadi laki...laki boleh jadi pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:05 AM | Show all posts
brainbiru replied at 1-3-2018 11:42 PM
Betol ke sis? Klu betol, bila kes cerai termetrai.... kena stock up garret byk2.... akan adalah dr ...

ko tunggu Brain akan keluar juga Sharnaaz ni rasa dia hanya biawak dlm keluarga bangla budu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Pttla senyap je kan nanas psl isu lopak ni..klu x tuh maunye da klua rotikaya oh bulan segala mcm blog bl nanas da bekicau..tgk ig story nanas cam sedih plak gambar2 tu...harap depa ok ok jela wluon aku x ske sgt ngn mulut2 fam lopak tu...nak2 chesu tu eeeii

P/s :nasib aku follow cpt ig nanas mntau private ig lpas wartawan dok tanya2,biasa retis camtukn ..kang da reda unfollow blk
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Memandangkan aku menyampah dgn karipuley ni, so no kesian.

Selayaknyalah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:36 AM | Show all posts
de_ikea replied at 1-3-2018 11:56 PM
Berapa banyak hayam daaaaa

Khennn kalah KFC
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 1-3-2018 10:00 PM
Dah bunting kan..dah ada penyambung keturunan
Dah smpai masa la di nyah kan biawak hidup dari famil ...

Tak kan lah tahap sperm donor jer si karipuley ni diperlakukan... sedihnya hidup ko karipuley
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala.. si nanas ni.. dia ni suke ikut mood dia.. dr dulu dgado baik gado baik.. itu adalah tnda2 nanas dah nk monopous..

Sesuai la dia masuk fmly lopak tu..mulut same2 puaka..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 1-3-2018 11:36 PM
Rajin iols menscreencap hihihi

Harap2 momod @nazadiyah tu perasan la chuolss ss kat sini. Mana tahu dapat tacang. Ching Ching
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 1-3-2018 11:36 PM

Sedih pulaks tengok igs Nanaih ni

Hmm iols rasa gaduh2 manja ni. Jak g elok lettew

Nanaih ni muke je ganas tapi dalam hati ada taman. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Panaz nii. Mari kita nantikan. Kalau ada sindiran balas dr paki clan betul la.tuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 1-3-2018 11:36 PM

Setelah aku tgk igs shanaz ni, aku rasa dia ni emo sbb nak jadik bapak jer. Pembawakan budak.

But if worse comes to worst, kalu mmg gadoh ke... tak kanlah si nabilah tu tak bagi shanaz be a part of the child's life. Ke dah ada kes kat famili paki-maki tu anak tak jumpa, tak endahkan bapak? Oppsss
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 1-3-2018 10:00 PM
Dah bunting kan..dah ada penyambung keturunan
Dah smpai masa la di nyah kan biawak hidup dari famil ...

Tapi klu dah pregnant sekali pun perlu ke dinyahkan nanaz tu.. kesian pulak deh!
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
yuhuu replied at 1-3-2018 11:17 PM
Chuols ni bukak gossip, terus berdesup iols pegi ig nanas tau. Nampak macam sesuatu, tapi nanas inni ...

Gigih meols stalk mmg sesuatu. Cam rasa emo pun ada igs dia.. hm harap2 ok jela both walaupun meols mmg tak suka family in law si nanaz ni hahah
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kdang2 aku nak tgk gak dia ni pun terkena skali.. Biar tesodar sket.. dia tak terfikir ke time maki2 tu nnt satu ari dia akan ada anak n apa yg dia maki kan org2 tu akan jd kat anak2 dia?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahayamataku at 2-3-2018 02:37 AM
iylegend replied at 2-3-2018 02:17 AM


Iols rasa Sharnaaz macam kecewa kot sbb event tu buat kat Zouk. Maybe dia dah tegur Nabila tayah pergi. Fuh festime Nanaih jawab elok2 camni. Camni la Nanaih

#donemembawang
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 05:18 AM | Show all posts

petang isnin tu
nanas ni ada gie sembang2 bisnes dgn dato2 kat mandarin oriental
lepas tu katanya nak pe gym
agaknya betul la
tu la xde kt zouk
nmpk halim hensem sorang2 jer goyang kepala mlm tu


Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak heran pun.. artis kan. Cepat je beralih arah
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap tak serius la kesian baby tu nnt tak berayah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102399s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list