Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
236107
View
2545
Reply

** 2019** sharnaz & nabila bergolak. * "perang" IGs from Lofa clan bermula? - post 2196 onwards

   Close [Copy link]

Author: alexandria_iz       Show all posts   Read mode

Post time 2-3-2018 06:38 AM | Show all posts
alah takde apa lah
hormon bunting tu biasalah
sama mcm sarah-samsol  ari  tu
si sarah tu tak abih asik merempan mcm kena tinggal dgn laki
bila dah beranak helokkk takde menda pun
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk cm kecewa sbb dia yg slama ni dominan, x lg dipeduli butir percakapan dia. Confirm dia x stuju bt kt zouk tu. Msti dh ckp, dh tgur bg pdpt, tp ditolak mentah2 oleh the wife's family. Lalu dia pn berlalu sepi... Haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bg aku padan muka jelah. Biar dia rasakan bila dia play no role in tht fmly dn seolah2 x wujud
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
yang paling pelik si nabila kot. biasanya dia la antara lantang juga meroyan kalau ada kes apa2. kalini kes lopazouk aman2 jer. mungkin sbb sheols preggy dan taknk apa2 negativity kot. semlm ig story sharnaaz tu mmg ada tanda tanya sangatlah. tpi iols rasa gaduh2 manja aje tu. sbb duaorg ni mmg cinta mati.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
yuhuu replied at 1-3-2018 03:17 PM
Chuols ni bukak gossip, terus berdesup iols pegi ig nanas tau. Nampak macam sesuatu, tapi nanas inni ...

#real / #period?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 07:22 AM | Show all posts
dia dh insaf la tu
memndangkn x lma lg nk dpt baby
pangai dh brubah lbh baik..aaminnn
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 1-3-2018 04:05 PM
ko tunggu Brain akan keluar juga Sharnaaz ni rasa dia hanya biawak dlm keluarga bangla budu.

amboi diknah.. mengata diri sendiri biawak na.. bawk bersabar na.. tu isteri hang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
i rase couple ni bukan nanas yg dominan,but nabila..tapi walau i tak suka pun this couple,i tetap taknak tgk la theyols pisah ke apa.jangan la jd benda2 tak elok,nk dpt baby dah tu..aisshh
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh gaduh manja tu .. biasalah...laki bini...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
suka couple ni
compliment each other
gaduh manja je la
xyah la cerai berai
dulu sharnaz penah kata kalau gado dia unfolo balik bininya
tapi skrg still folo menfolo masih ok la rasnya
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun iols tak suka this couple tapi harap aman2 je yah.. pembawakan budak la tu.. sensitip lebih
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
cahayamataku replied at 2-3-2018 02:34 AM
Iols rasa Sharnaaz macam kecewa kot sbb event tu buat kat Zouk. Maybe dia dah tegur Nabila tayah ...

Aku bayangkan nanaih pakai kopiah dok berteleku kst sejadah ja... Rupanya nabilah ngandung.. Bleh plak bwk pi tmpt gitu.. Kejadah weiii
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 08:03 AM | Show all posts
Thanatus replied at 2-3-2018 12:29 AM
Memandangkan aku menyampah dgn karipuley ni, so no kesian.

Selayaknyalah.

sama lah dengan aku...minta izin ya awak kita copy paste ayat awak


Memandangkan aku menyampah dgn karipuley ni, so no kesian.

Selayaknyalah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully xde pape la. Gaduh gaduh manja je kot.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 1-3-2018 11:17 PM
Yup. Me too. Apart from her mouth - I think she's really good, talented, knowledgeable & not a spo ...

Kalau uols carik kat youtube kiffy nona interview 3 beradik ni (lofa bella lmk), bella mmg mengaku dia takde tahap kesabaran mcm lofa (well to me i dont call it as kesabaran la i take it as ignorant) bila banyak haters2 mengkomen2 tu. Sebab tu dia byk kali post kalau membekap adik dia tu dengan bahasa yg kasar pada kita. Sbb lopa pulak jenis cunning kan. Bella lebih real i think.
As much as i hate their family issuesss, aku pun cam ada love hate relationship dengan bella ni sbb aku suka style dia simple. Tak show off more to kerja belakang tabir. Bila dia melahar is more to mempertahankan ahli keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 1-3-2018 09:18 PM
OMG I gotta go



Bongek lahh uols....iols baca uols menceceh apapn x paham
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 08:28 AM | Show all posts
stalker jgk td. last post  psl bini dia 8hb2 ari tu. past tu insta story cm perli nabila je. mybe nabila lbh utama kan kerja kot. majuk plak dah abg long kwsn ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 08:30 AM | Show all posts
sebelom nikoh pn berjuta kali gaduhnya

ujung2 nikoh juge

sama kes letewww
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 2-3-2018 07:54 AM
suka couple ni
compliment each other
gaduh manja je la

Dia still follow tu dgn harapan kembali bertaut  bakal ada zuriat kan tu.. kn beralah la gamaknye
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 08:36 AM | Show all posts
shanaz1.jpg

Agak2 Shanaz pernah jumpa apak Mohd Noor tak?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087953s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list