Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
236108
View
2545
Reply

** 2019** sharnaz & nabila bergolak. * "perang" IGs from Lofa clan bermula? - post 2196 onwards

   Close [Copy link]

Author: alexandria_iz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2019 04:44 PM | Show all posts
me12345 replied at 7-2-2019 03:53 PM
Oooo..patut beriya iya benor kt semua thread...sampai gangguborg berporum...mmg slalu perasan yg b ...



kenss chuolss...iols peratii je...sume benang ade mncelah klu org dok kutuk jahboobsss...sakaii btull..fanataikk xbertempat...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:48 PM | Show all posts
anishmn replied at 7-2-2019 04:42 PM
Wowww..ye ke chuolss...nama ape?? leh iols gugel...ptut rege juta jutaannn...ingt 1 umh ngn lo ...

x ingat lah nama apa. sbb berita ni dh lama. zaman nabila blom kawin. masa mula2 diaorg beli rumah.
ala, mcm rmh dato alip. besar & banyak wing
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
anishmn replied at 7-2-2019 04:42 PM
Wowww..ye ke chuolss...nama ape?? leh iols gugel...ptut rege juta jutaannn...ingt 1 umh ngn lo ...

Duta tropika area dutamas
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 3-2-2019 02:47 PM
Mostly mcm ni la keadaan nya bila bini yg 'bagi makan' kat laki. Bila bini yg jd ketua keluarga mmg  ...

Iols tak pernah pun kenal bella ni personally. Tp iols mmg sokong bab taknak kalah tu. Bab food pun tak nak kalah dan boleh jd gaduh. Tengok melodi raya tahun bila ntah. Dia lawan masa shooting tu jugak dgn si nanas pasal mknn kelantan sedap, mknn penang tak sedap. Satu malaya tengok pun sheols tak pedulik.

So klo off shooting, apatah lg kan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Igs sharnaaz tapi dia dah delete
89BF74E9-F325-4CBD-87E9-EC0F130A5AE5.png
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kakaro940 replied at 7-2-2019 09:27 AM
x malu nya mama tini perangai mcm tu..msti c nabila tu stress kan..bhya klu hal rumahtangga anak o ...

Depa lg kuat lah bonding family...sebab harta...pangkat dan darjat... kalau tgkkan keluarga nabila ni mmg nak dipandang tinggi status...nak lebih dari orang.. nak orang tunduk hormat pd depa.... kalau tgk kan mamatini ni mula suci muci ja..tp pandai ooo buat arrangement gitu gini...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 4-2-2019 02:55 PM
Jgn memain keluarga mamatini ni..... ko orang luar xde kuasa....keputusan based on mamatini n ayah ...


Jodoh n arrangement mamatini? Mcm mana mamatini blh bg nabila kawen dgn shanaz ni? Pilihan mamatini? Sharnaaz? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
nurniqk replied at 4-2-2019 04:18 PM
pernah tgk ig nabila yang barang2 keperluan rumah, i.e sabun pencuci dll tu pun mamatini beli byk2 ...

Pelik betul. Anak dia si athisha khan tu boleh pulak duduk sendiri kt london, beli brg sendiri, siap belikan rumah lg kt sana sbb dia sambung belajar kt sana. Takde pulak nampak mcm kena kongkong or kena control dgn mamatini. Masa mamatini gi sana tgk dia pun rilek2 je.. bf sheols pun study kt sana. Anak orka jgk la kot.

Takde pulak nampak control gila mcm dia buat kt nabila ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 4-2-2019 10:22 PM
bagus paktiri nabila ni..sayang anak2 tiri nya apa pun dia bg.. yv adik laki tu blaja obersea pak  ...

Paktiri nabila tu bisnes apa sebenarnya kaya gila2. Belikan apartment lg utk atisha khan tu kt london. Bukan murah london tu. Pastu siap beli perabot mahal2.. mekap collection lagi la..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 5-2-2019 12:45 AM
Rasanye Sharnaz and Bella ok jer...but mayb he can only handle 1 strong woman at a time. Tapi kalau  ...

Annoyingnya jah ni.. sampai dia nk jumpa anak sendiri pun kena tunggu jah takde. Over sgt
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 9-2-2019 10:20 PM
Paktiri nabila tu bisnes apa sebenarnya kaya gila2. Belikan apartment lg utk atisha khan tu kt lon ...

huhu..tu kena tnya @bioessence
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 9-2-2019 10:20 PM
Paktiri nabila tu bisnes apa sebenarnya kaya gila2. Belikan apartment lg utk atisha khan tu kt lon ...

Jual orang..hahaha..kene beli aset kalau tak payah nak simpan cash banyak2...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 9-2-2019 10:18 PM
Pelik betul. Anak dia si athisha khan tu boleh pulak duduk sendiri kt london, beli brg sendiri, si ...

Die control anak2 muhammad nor ja..hahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 8-2-2019 12:01 AM
Iols tak pernah pun kenal bella ni personally. Tp iols mmg sokong bab taknak kalah tu. Bab food pu ...

Kelantan mmg nk menang je bab mkn. Pdhal makanan penang lg best sbb pelbagai. Maknan kelantan klau xde thai yg masuk, biasa2 je. Nabila ni klau dpt lelaki yg lembik & dgr kata sesuai la kot. Sb dia jenis boss babe
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:13 AM | Show all posts
Nham22 replied at 9-2-2019 11:57 PM
Jual orang..hahaha..kene beli aset kalau tak payah nak simpan cash banyak2...

Dgr citer bisnes HR ni sgt lumayan. Ribuan USD jugak satu kepala. Bayangkan kalau bawak masuk 1 juta. Dah billionaire dah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 10-2-2019 12:13 AM
Dgr citer bisnes HR ni sgt lumayan. Ribuan USD jugak satu kepala. Bayangkan kalau bawak masuk 1 ju ...

Yes sgt2 lumayan..demand tinggi kat malaysia esp dr bangla...hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 9-2-2019 11:57 PM
Jual orang..hahaha..kene beli aset kalau tak payah nak simpan cash banyak2...

Apa maksud u jual org? Human trafficking?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:30 AM | Show all posts
armin replied at 9-2-2019 10:20 PM
Paktiri nabila tu bisnes apa sebenarnya kaya gila2. Belikan apartment lg utk atisha khan tu kt lon ...

dgr cite dulu pak tiri dia bisness bwk pekerja bangla masuk mlysia...company ade kene mengena ngn menteri gak...skrg ni bukan stakat pak tiri je kaya, hajah lopa pon kaya raya gak...tu yg nampak family diorg mewah sbb org2 kaya brsatu dlm family
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 10-2-2019 12:27 AM
Apa maksud u jual org? Human trafficking?

Iyooooolah...business ni dah lama dahh...skrg mungkin ade banyak business2 lain...tp mmg paktiri die dok membeli aset aka property je... kat mane2 ayah tiri depa beli..sbb banyak sgt duit kottt jual orang..hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:33 AM | Show all posts
armin replied at 9-2-2019 10:11 PM
Jodoh n arrangement mamatini? Mcm mana mamatini blh bg nabila kawen dgn shanaz ni? Pilihan mamat ...

pilihan nabila sendiri, nabila ni jenis keras kepala skit...apa yg die nak org lin xblh bngkang...sbb tu senang je kawen cerai, shahnaz ni laki ke 2 ke ke3 beliau xpasti la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.628217s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list