Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32192
View
231
Reply

Elia Jejari Runcing

[Copy link]

Author: friedfishsoup    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-4-2018 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah elia & pasangan, semoga bertemu kebahagiaan yg dicari
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-4-2018 11:12 AM
ya ampunnn bunga tu mcm bersambung kat kepala Elia pulak

baju nikah boleh buat raya terus, 2 in 1
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Naper iols tgk hubby dia ada iras2 Edry before he messed up his face
Anyway, congratsss pengantin!
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats tu elia and husband. Nampak manis pul dia. Laki beliau rupa macam faizdickie.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2018 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
muka laki Elia.

ada iras Ako Mustapha, iras Edry KRU, iras FaizDickie
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2018 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 8-4-2018 07:55 PM

Screenshot_2018-04-08-19-48-40-013_com.instagram.android.png IMG_20180408_194913.png IMG_20180408_194900.jpg
Screenshot_2018-04-08-19-54-23-869_com.instagram.android.png
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Elia.. Dulu meols khatam jugak blog dia penangan lepas piasa suzuki tu... Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketet diaaA mlm berinai tu. Wawww
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 09:19 PM | Show all posts
babynina30 replied at 8-4-2018 12:12 PM
Ketet diaaA mlm berinai tu. Wawww

Terus i scroll nak tengok sekali lagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkypetal replied at 8-4-2018 10:49 PM
Terus i scroll nak tengok sekali lagi

Samalah
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu dia blog pasal apa yach? Mcm slalu dengar elia jejari runcing walaupun tembam sesari 10 tahun lalu tp lupa lak konsep blog dia apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2018 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
nafham replied at 8-4-2018 09:39 PM
Dulu dia blog pasal apa yach? Mcm slalu dengar elia jejari runcing walaupun tembam sesari 10 tahun l ...

ntah. i tau blog dia banyak pasal Fahmi Apex tu lah dulu. lepas putus tunang, i tak baca
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-4-2018 11:10 PM
ntah. i tau blog dia banyak pasal Fahmi Apex tu lah dulu. lepas putus tunang, i tak baca

Oh dah ingat samar2. Dia ni ex tunang apek gol keeper tu kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2018 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
nafham replied at 8-4-2018 09:54 PM
Oh dah ingat samar2. Dia ni ex tunang apek gol keeper tu kan?


ye. putus tunang dgn Apex (goalkeeper Kelantan) sbb dalia bijuri. and the rest is history.
pernah jadi subjek hencapan acik2 forum masa baru2 putus tunang. ditambah pulak dgn kakak dia, tcher hering. hencap2 Apex. lol the details, i  tak ingat. cuma acik2 forum yg hencap2 mereka bertiga (teacher hering, Elia & apex) boleh explain dgn lebih lanjut. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-4-2018 07:50 PM

Membesar dgn jaya betol elia ni.. padahal mase dgn apek kemain hot gtuhhh.... hahaha

Dah ghupe mak dia dh elia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
She looks pretty.. Dia ni kalau pandai jaga body bg slim mesti cun gila kalah bini apek yg muka botox sengat tebuan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg sejenis suka tema2 bagai ni ye.
Zmn tunang dgn apek kemain konon2 gah tema arabian.

Tp asiklah nmpk trying too hard sahingga kini
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Elia...semoga bertemu kebahagiaan yang dicarik
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 8-4-2018 02:40 PM
Blog dia aktif lagi ke?

Rasanya aktif lg masa dia tunang tu. tp im quite happy for her. Akhirnya ketemu jodoh. Harap elia kurus betul2 b4 preggy. I ckp atas pngalaman sdri. Hukhuk. Tp tgk figure mak dia kne struggle la utk dpt balik mcm dlu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg suka bollywood dari dulu kan. Masa tunang dgn Apek tu ala-ala bollywood ke arab mcm tu juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095973s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list