Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32190
View
231
Reply

Elia Jejari Runcing

[Copy link]

Author: friedfishsoup    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-4-2018 03:18 PM | Show all posts
babynina30 replied at 8-4-2018 08:12 PM
Ketet diaaA mlm berinai tu. Wawww

hahaha gigih iols scroll balik..selambak
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2018 03:26 PM | Show all posts
Apa-apa pun tahniah. Suka tengok dia senyum
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2018 03:34 PM | Show all posts
tahniah la elia... kaka hering mana..?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2018 03:38 PM | Show all posts
barakallah
moga menjalani rumahtangga dgn penuh kebahagiaan dan rasa kasih syg antara duanya

kisah lama tetaplah org sebut2.abaikan je

in fact sebab meols reg forum pun sbab kes berpenjuru jejari runcing, hering, apek, dalia dan poremer

takpelah masing2 dah bahagia dgn cara masing2 hihik
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2018 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Allthatnana replied at 8-4-2018 11:35 PM
Dia ada ig ke? Mcm lama tak nmpk kewjudan dia..

ada, masih cantik & seksi
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-4-2018 07:50 PM

wow terfokus tang situ dulu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 11:08 AM | Show all posts
babynina30 replied at 8-4-2018 10:38 PM
Dia ni mmg sejenis suka tema2 bagai ni ye.
Zmn tunang dgn apek kemain konon2 gah tema arabian.

...

try hard sangat kan
tp nmpak mcm tak kenakan...mcm biasa2 jer
anyway selamat pengantin baru..semoga bahagia ke anak cucu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
image.png

image.png

meh i tlg tepek gambar tagging sanding dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 12:03 PM | Show all posts
I syak dia ni feveret btol dgn color purple. Dulu tunang dgn apex pun color purple gak. Ni nikah pun ala2 purple maroon. hehe ape2 pun tahniah la ye elia. Slmt pengantin baru!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Eiii ako ensem la..jgn samakan laki dia dgn ako. Huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 03:41 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 8-4-2018 09:59 PM
ye. putus tunang dgn Apex (goalkeeper Kelantan) sbb dalia bijuri. and the rest is history.
pern ...

hahaha...  masih aku teringat zaman forumer bersatu hati menghencap deme2 ni...  ekekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 03:45 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 9-4-2018 02:53 PM
sampai hari ni iols takleh nak hadam kenapa dia merasakan dirinya jejari runcing..boh je lah jejari  ...

dulu sheols memang kurus mulus petite jek...  hence, the jejariruncing...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 04:48 PM | Show all posts
Masa kurus sheols letop. Ingatkan sheols akan lebih kurus bersempena wedding tapi tak nampaknya. Takpelah. Semoga berbahagia Elia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2018 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok la lawa jugak dia masa kawen..tahniah happy for her..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2018 12:08 PM | Show all posts
Congrats la ye
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2018 01:48 PM | Show all posts
oo baru kawin ke. ingat ke dah kawin lama dah. tahniah si runcing.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2018 02:26 PM | Show all posts
xsilap iolls dulu dia ada bgtau dia xkan buang apa2 entry psl kisah dia ngn apex..biar jd kenangan katanyerr...and sampai skrg mmg ada pun entry2 kisah percintaan dia dulu...

http://jejariruncing.blogspot.my ... Elia%20Love%20Story
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2018 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tau pasal dia dgn apex. So sbnrnya apex di caras ke mcmana chuols. Sorry ttgl ketapi. Fuh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2018 05:36 PM | Show all posts
Aku tahu kewujudan JR ni dekat forum Cari lah. Selalu aku kesian baca kisah dia, terus gigih baca blog dia. Sampai skang kalau tengok dia ni macam kasihan aja.

Anyway Paz happy chuolls ketemu kebahagian Dik. Selamat berbahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2018 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 8-4-2018 11:09 PM
Dia mmg suka bollywood dari dulu kan. Masa tunang dgn Apek tu ala-ala bollywood ke arab mcm tu juga

Erab uolss. Dia mmg suka bertema2 ni agaknya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081249s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list