Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17615
View
97
Reply

Fans kuciwa Vivy Yusof mula berturban macam hajjah, namun ni penjelasan mama valet

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-4-2018 04:05 PM | Show all posts |Read mode

  


  


vv.png
vvvvvvv.png


But, dear mama valets fan, this is juz for a shoot, not her everydays look. Please dont take it too serious ya. Peace yall  meow and love

  





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Turban tak lawa la. Tak faham kenapa hijabista gigih berturban. Mcm buruk je

Shawl biasa pun lawa dah
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:11 PM | Show all posts
netizen sekor sekor cam babi je sibuk ajar orang pakai tudung labuh

diri sendiri pun tak tertutup sibuk hal orang lain

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Turban tu buruk la...mcm kepala alien. Nape gigih naw berturban? Tak tgk cermin ke? Kengkawn meolss yg konon urban berturban perasan cantik?? Yuckkkss buruk okay..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Turban nek rossy paling hodoh. Muka dan turban seiring sehodoh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2018 04:34 PM | Show all posts
drivethru replied at 12-4-2018 04:25 PM
Turban nek rossy paling hodoh. Muka dan turban seiring sehodoh.



jahatnya komen ko ni. bulat mata aku baca


Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:35 PM | Show all posts
Dia restisssssss keeeee??????
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sume nak buat konsep turban. kosserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:38 PM | Show all posts
time tak pakai turban pun dia bertudung pun tak semenggah
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:41 PM | Show all posts
dia bukan  nak  jadi Islam sgt


laki mulut  senget tu pekak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
apemende nak heran... lain la kalau tasbih digital sheol xlekang...claim zikir setiap masa, selak tafsir quran selai sehari, hobi masa lapang baca tarannum.. umrah 10x setahun..vv ni pun xpenah ajet2 alim lindungan kaabah..kosser sgt acik2 bwg ig ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:50 PM | Show all posts
ai rasa muslimah pakai shawl n bawal lagi nampak manis
pakai turban ada ciri2 african sikit
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ppuan yg konon2 hijabista ni bkn nya nk tutup aurat sgt pun nk bgya je lbh, pkai tudung tp pkaian ketat.. iol prefer ppuan free hair tp pkaian sopan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2018 05:04 PM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 12-4-2018 04:35 PM
Dia restisssssss keeeee??????



kira selebriti la khennz..kan ada rancangan sendiri kat tv. siap jadi juri lagi




Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
chacon replied at 12-4-2018 05:04 PM
kira selebriti la khennz..kan ada rancangan sendiri kat tv. siap jadi juri lagi

uols. thread tinvy dah ada kat bod Gosip personaliti media. OK?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheolls mmg tak berapa menutup aurat pun iolls rasa. Tgk rancangan sheolls waktu makeup pun buat coverage. Nampak lah rambut depan & leher sheolls. Dia tak heran pun. Seluar pun kadang singkat, baju senteng kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 05:21 PM | Show all posts
indonesian hijabis pun pakai turban, tp tengok dorg pakai inner tutup leher, walaupun kan..
hijabis malaysia nak gak nampak leher tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 05:44 PM | Show all posts
Orang africa jer pompuan dia ramai pakai turban cenggini...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
African pakai turban sbb kebanyakkan rambot ori diaorg mmg pendek, kasar mcm melekat kat kulit kepala. Mcm pengosok periuk tu. Tu sbb berturban or pakai wig. Tapi fashion turban sbb konsep hijab, hodohlah. Mmg nampak cam alien sket
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols paham nape theyols suka pakai turban.. Sebab nak nampak internasionale.. Tapi iols memang x berkenan turban ni x berape lawa la.. Shawl biase dah lawa dan sweet..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101950s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list