JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14401
View
96
Reply

Fans kuciwa Vivy Yusof mula berturban macam hajjah, namun ni penjelasan mama valet

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Post time 12-4-2018 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 12-4-2018 06:44 PM
Tu sherot ke? Apesal dia pakai turban nmpk pelik?

Aci tukang sapu KUIL uols.... memang laa pelik pakai turban....biasa berkepam dengan minyak bijan...bau keling...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikutkan baik lopak or tinv dedua pakaian tak patuh syariah (so am i)....tapi tinv takde laaa canang ikon muslimah kannn...tinv takde laaa berkontroversi yg bukan2 tak berkesudahan kan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak pakai turban tu dia punya.pasal
Nasehat udah.le..nak.boikot pon senyap senyap
Dia bukan.amek.kira pon statement uols neh
Hahahha
Bisnes tetap berjalan
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy



Eyuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dia bukannya tutup aurat pun selama ni, takde masalah pun klu dia nak berturban
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy



Nightmare
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Turban ni sepesen yang hudoh kat muka sesape pun, apatah lagi bibik
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 08:34 PM | Show all posts
pada akak kan those yg suka pakai turban ni terus nampak tua mcm jahzouk terus akak nmpak dia cam dah nak menopause
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 08:38 PM | Show all posts
hahahahaha !
bertambah nampak tua jah ..
pakai mcm nak gi membawang ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduh je y pakai turban ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Meleis x sesuai pakai turban
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pd aku turban ni family serkup kepala tp ade corak silang2 kat dpn...tak tau kat mane cantiknye pakai togel camtu n obviously kalau dah mcm serkup tu pakai kat dlm tudung/shawl la
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih dakwah kat socmed retis

Konsep netizen busuk, asal bertudung da cukup islam wp perangai haukkk mulut hazabedah

Komen 1st yg laureen ke hape tah lg xleh blah....menempel kat ig retis....

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai kecewa ye fan,,,  idola ke, kawan ke, sedara ke, biarla mereka nk pkai tudung mcm mn pon... Deep down mmg mereka tau hukum.. Yakin saja tuhan menilai seseorang lbh dr tudung
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 10:21 PM | Show all posts
fushimi replied at 12-4-2018 04:11 PM
netizen sekor sekor cam babi je sibuk ajar orang pakai tudung labuh

diri sendiri pun tak tertutu ...

dan babi2 itu juga fail english.sejenis sawan bila beri komen.sudah tertulis just for a shoot.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahla V, sebab you kaya je pakai branded kot baru nampak "in" di mata kekipas, if you just marhaen biasa...hmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nexttttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
I just cannot standlah si vivik dgn husband dia. Eeeewwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 11:14 PM | Show all posts
kalau zaman mak sekolah menengah dulu..mula la ustazah pondok pak ya cerita dalam neraka nanti terbakar tengkuk dan telinga nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah je baca komen yg nak boikot duckscarves pastu dah boikot naelofar tu.

Nk boikot,  boikot je.
Lu sape?? Beli tudung pun kut beli borong 3 sepuluh hinggit, eh ada ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuasa pembeli n netizen mmg kuat..terus cakap hanya utk photoshoot je..tau takut. Tapi turban mmg hodoh. Bukan fake news. Fakta.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Pi publika tadi. Ntah ada fashion show. Nampak hanez suraya. Rupa cantik. Bila lalu dekat muka dia menggerutu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 12-4-2018 11:33 PM
Nyampah je baca komen yg nak boikot duckscarves pastu dah boikot naelofar tu.

Nk boikot,  boikot ...

Rm5 selai ade. 3 lai blm jumpe.

On topic. Dia nk pakai mcm mn, dia punye hal. But turban is ugly
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
I like turban
But not evryone suit dat look.
Muka bulat, leher pendek, pls stay away with that style
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 01:53 AM | Show all posts
Edited by merrissa at 13-4-2018 02:01 AM
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

sejibik la fesyen deme ni

2018-04-13 01_51_44-zombie mummy - Google Search.jpg 2018-04-13 01_54_12-Fans kuciwa Vivy Yusof mula berturban macam hajjah , namun n.jpg
aku cadangkan jahzouk tambah lagi aksesori bagi bertambah2 bling2 muke jahzouk yg bercahaya tuh

2018-04-13 01_59_23-zombie mummy - Google Search.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100597s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list