JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14845
View
96
Reply

Fans kuciwa Vivy Yusof mula berturban macam hajjah, namun ni penjelasan mama valet

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Post time 12-4-2018 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahla V, sebab you kaya je pakai branded kot baru nampak "in" di mata kekipas, if you just marhaen biasa...hmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nexttttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
I just cannot standlah si vivik dgn husband dia. Eeeewwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 11:14 PM | Show all posts
kalau zaman mak sekolah menengah dulu..mula la ustazah pondok pak ya cerita dalam neraka nanti terbakar tengkuk dan telinga nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah je baca komen yg nak boikot duckscarves pastu dah boikot naelofar tu.

Nk boikot,  boikot je.
Lu sape?? Beli tudung pun kut beli borong 3 sepuluh hinggit, eh ada ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuasa pembeli n netizen mmg kuat..terus cakap hanya utk photoshoot je..tau takut. Tapi turban mmg hodoh. Bukan fake news. Fakta.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Pi publika tadi. Ntah ada fashion show. Nampak hanez suraya. Rupa cantik. Bila lalu dekat muka dia menggerutu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 12-4-2018 11:33 PM
Nyampah je baca komen yg nak boikot duckscarves pastu dah boikot naelofar tu.

Nk boikot,  boikot ...

Rm5 selai ade. 3 lai blm jumpe.

On topic. Dia nk pakai mcm mn, dia punye hal. But turban is ugly
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
I like turban
But not evryone suit dat look.
Muka bulat, leher pendek, pls stay away with that style
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 01:53 AM | Show all posts
Edited by merrissa at 13-4-2018 02:01 AM
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

sejibik la fesyen deme ni

2018-04-13 01_51_44-zombie mummy - Google Search.jpg 2018-04-13 01_54_12-Fans kuciwa Vivy Yusof mula berturban macam hajjah , namun n.jpg
aku cadangkan jahzouk tambah lagi aksesori bagi bertambah2 bling2 muke jahzouk yg bercahaya tuh

2018-04-13 01_59_23-zombie mummy - Google Search.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruk..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Masak la kau kena hencap dgn netizen dek vivy. Mengundang
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 13-4-2018 12:58 AM
Rm5 selai ade. 3 lai blm jumpe.

On topic. Dia nk pakai mcm mn, dia punye hal. But turban is ugl ...

Iols pakai tdung bawal rm5 selai
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 08:20 AM | Show all posts
vivy plizzz, turban is soooooo overrated. chuols tahu tak muka chuols sweet habis dah? pakai selendang mcm biasa jer better vivy.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 08:32 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

ketahian apakah ini? huduhnya sama macam perangai
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 08:33 AM | Show all posts
cer jgn membawang sgt pasal Aurat org lain wahai manusia.
Dia ada laki, ayah, abang bagai. kau duduk dendiam enjoy watching IG dah ler.

Bab camni korang (yg kepoh suka membawang jer asek nak memperbetulkan org lain tu)
boleh tak gunakan cara tidak bersetuju melalui lisan hati sahaja.

Cakap tak lawa takper, takyah nak mention dosa pahala sangat.
den pun nak ckp, serius laa Turban bagai ni tak lawa pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 09:07 AM | Show all posts
Ini semua Yuna punya pasal. Huduh...Mek iti pon dulu sama..huduh sehuduh huduhnya. Baik free hair. lawo...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Xcantiknya turban. Tapi lantak dia la. Sebok hal aurat orang ke hulu ke hilir. Bosan ok.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 09:32 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

kenapa kepala dia balut macam mumia

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejak bila si Vivy ni icon muslimah syariah compliance? Plz laa makcik bwg2 ni...ewwww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109778s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list