JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
14843
View
96
Reply

Fans kuciwa Vivy Yusof mula berturban macam hajjah, namun ni penjelasan mama valet

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Post time 13-4-2018 09:50 AM | Show all posts
pada iols hanya wanita barat (yg muka panjang la) ereb dan afrika jer yg sesuai....bangsa lain sori yer tak lawo....lopak tu rasa dia habes lawa ler tu pakai mcm tu....now vivy plak
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 10:08 AM | Show all posts
qoqoelma replied at 12-4-2018 04:08 PM
Turban tak lawa la. Tak faham kenapa hijabista gigih berturban. Mcm buruk je

Shawl biasa ...

betul sgt2
I pun x nampak any nilai2 esthetic yg kata turban tu lawa
nk compare turban dgn tudung gaya ikat itik style kampung tu pun i still kata tudung ikat itik tu lawa

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 10:16 AM | Show all posts
walaupun untuk photoshoot... perlu ker ikut2...
macam takde identiti jer...
adddooiii...

helloooo makcik vivy ko tu lebih dulu dalam bidang fashion ni dari lofa tu...
da tak confident ker sampai nak terikut2 gaya lofa..
adddoiii..
menjatuhkan diri sendiri la makcik vivy weeiii...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 10:37 AM | Show all posts
September14 replied at 12-4-2018 04:55 PM
Ppuan yg konon2 hijabista ni bkn nya nk tutup aurat sgt pun nk bgya je lbh, pkai tudung tp pkaian ke ...

i setuju dengan you part hijabista bukan nak tutup aurat sangat tapi lebih kepada nak bergaya! yes i prefer yang freehair tapi pakaian lebih sopan daripada yang berhijab.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 10:44 AM | Show all posts
makin byk duit, makin singkat tudung.

hujung2 pakai serkop je
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku lah kan, Natasha Hudson yg cantik pakai turban sbb leher jinjang. Leher tak jinjang toksah pakai (termasuk aku). Nampak buruk sangat. Paling rimas bila pakai inner. Inner hitam turban oren. Kelakar kan? Bukannya ke pakai turban ni utk tayang leher jinjang?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 11:37 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

haha.. mata siap ber eye liner.. kening tak pekatkan skali.
nampak janggal di situ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 11:41 AM | Show all posts
hello hajah yang nangis kat mekah pun dah berturban apetah lagi mama valet sheolls kan urban gittew
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 12:46 PM | Show all posts
But, dear mama valets fan, this is juz for a shoot, not her everydays look. Please dont take it too serious ya. Peace yall  meow and love


her everyday's look pun tak tutup ketet..so??
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 12:54 PM | Show all posts
xpaham npe minat na pkai turban??bia je la serban tu Singh je yg pakai..habis kalu neelotop da pakai serban, Singh2 sume nak pakai pe?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 01:03 PM | Show all posts
jenis penunggang agama jugak la ni..baik la free hair terus....agaknya rambut dia hodoh kot...tu yg  buat tudung sbg fesyen....

biarla acik bawang nak membawang....korang lak kesah nak hitung dosa pahala acik2 bawang??? ferlu ker?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 01:53 PM | Show all posts
budak Singh kat opis akak pun dah tak pakai turbon...moden katanyee...

tapi akak mmg selesa sangattt pakai bawal polos rega RM5...senang pakai dan selesa dalam cuaca yang panas terik sekarang nih..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 02:06 PM | Show all posts
plis la jangan jadi kan benda2 sebagai trend..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 02:38 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

ya ampun hodohnyaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaa dah tu kalau photoshoot, leher yg nampak time photoshoot tu tak dikira dosa ke. Ke leher tu bukan aurat bagi puak urban hijabista ni. Bknmain dulu selalu post ss whatsapp dgn bff nak ke syurga sesama kalau aku komen mcm ni kat ig mampos kene serang dgn karats mak itek
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 02:58 PM | Show all posts
diorang bisnes uols..janganlah jual tudung jer, cop muslimah. ramai jer retis x pakai tudung, siap rambut karat lagi tapi jual tudung jugak.. tak nak kecam ker?? fanatik pun sama naik, retis asal bertudung jer terus suci murni ibarat sesuci embun pagi, ahli syurga terus... mende la.. cukup jaga akhlak sendiri sudah ler.. nasihat dulu ahli keluarga yang blm tutup aurat dengan sempurna tu dulu, baru kisahkan tauke tudung2 nih..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka bujur tirus cantik pakai turban. Kalo bulat macam lopa, huhuhu jer la. nama pun marketing utk bisnes. Bior lah deme nak buat apa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 04:05 PM | Show all posts
i agree. turban tak lawoooo
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 04:09 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

euwwwww hodoh nye tudung diee
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2018 02:11 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

turban ni kalau jendul cantiklah.... kalau dahi pendek jdlah cam ladysherot tu.. hilang dahi terus

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105184s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list