JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
14391
View
96
Reply

Fans kuciwa Vivy Yusof mula berturban macam hajjah, namun ni penjelasan mama valet

[Copy link]

Author: chacon    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-4-2018 02:58 PM | Show all posts
diorang bisnes uols..janganlah jual tudung jer, cop muslimah. ramai jer retis x pakai tudung, siap rambut karat lagi tapi jual tudung jugak.. tak nak kecam ker?? fanatik pun sama naik, retis asal bertudung jer terus suci murni ibarat sesuci embun pagi, ahli syurga terus... mende la.. cukup jaga akhlak sendiri sudah ler.. nasihat dulu ahli keluarga yang blm tutup aurat dengan sempurna tu dulu, baru kisahkan tauke tudung2 nih..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka bujur tirus cantik pakai turban. Kalo bulat macam lopa, huhuhu jer la. nama pun marketing utk bisnes. Bior lah deme nak buat apa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 04:05 PM | Show all posts
i agree. turban tak lawoooo
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2018 04:09 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

euwwwww hodoh nye tudung diee
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2018 02:11 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

turban ni kalau jendul cantiklah.... kalau dahi pendek jdlah cam ladysherot tu.. hilang dahi terus

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2018 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mak replied at 13-4-2018 01:53 PM
budak Singh kat opis akak pun dah tak pakai turbon...moden katanyee...

tapi akak mmg selesa sanga ...

Hahahaha... singh tu kelakor eh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2018 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
goss79 replied at 17-4-2018 02:11 PM
turban ni kalau jendul cantiklah.... kalau dahi pendek jdlah cam ladysherot tu.. hilang dahi terus ...

Kingcoco sesuai la kot eh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2018 10:17 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

kak sherot, mana ada orang pakai turban tutup dahi kak... adeh... ni sampai ke kening akak tutup...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2018 11:54 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 13-4-2018 12:32 AM
ketahian apakah ini? huduhnya sama macam perangai

iols kalo nampak jer avvy chuols tergelak berdekah hokay
comel lagi jakpa on dr ladyserotserot hokay
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2018 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
She have changed so much
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2018 04:36 PM | Show all posts
Lawa or not. Beauty is in the eye of the beholder..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread naik sbb para newbies tak dapat masok v6 tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2018 08:41 PM | Show all posts
Ermmm. Nampak tak lawa la.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2018 02:23 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 12-4-2018 07:11 PM
Aci tukang sapu KUIL uols.... memang laa pelik pakai turban....biasa berkepam dengan minyak bijan. ...

baahahahhahahahahahaha..aci tukang cuci kuil..cam hanat!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2018 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa kenapa dh tak boleh masok thread vivy tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 12-7-2018 11:28 PM
Thread naik sbb para newbies tak dapat masok v6 tu ke

Tulaa pagar tinggi sangat dulu iols silent reader je..terpakse la terjah banglo mana yg tak kunci ni haa
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 05:19 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy

owh my.. kalau muka mcm tu, pakai turban lofa mcm mana pon tak boleh nak hide kebatakan muka nyaa :facepalm:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2018 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-4-2018 05:56 PM
The leader ..... illuminati conspiracy



Bukan semua yg retisz pakai, kite pakai jadi molek..tapi kalau dia kasi kebelakang sikit cekup dia tu, okay kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2018 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 13-4-2018 12:05 AM
Pi publika tadi. Ntah ada fashion show. Nampak hanez suraya. Rupa cantik. Bila lalu dekat muka dia m ...

Yeke...tgk dlm ig flawless gitew
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2018 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kukabelly replied at 17-11-2018 10:55 AM
Yeke...tgk dlm ig flawless gitew

Ye betul. Tapi sejak dia pakai cream apa ntah nampak kat resto italian ampang. Dari jauh now nampak flawless. Tapi tipikal kulit flawless krim timbang kilo malas aku nak sebut ingredients kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 17-11-2018 04:38 PM
Ye betul. Tapi sejak dia pakai cream apa ntah nampak kat resto italian ampang. Dari jauh now nampa ...

Oo rase tau product yg mana satu..pernah pakai gak..tepengaruh...tapi skrg x pakai..sbb muke naik jerawat
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2018 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
burukjjjjjjj
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099882s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list