Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13779
View
86
Reply

Haiwan Peliharaan Baru Katanya, King Coco Pegang Anjing Bikin Kecoh

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-4-2018 03:05 PM | Show all posts |Read mode
Dulu setiap hari namanya menjadi bualan, maklumlah ada sahaja kontroversi yang dicetuskannya.

Lama dah berdiam diri sejak bersalin tahun lepas, kini nama King Coco kembali menjadi hangat.

Mana tidaknya, satu gambar yang dimuat naik di Instagram nampaknya telah menyentuh sensitiviti umat Islam.

Dalam gambar tersebut, King Coco dilihat mengusap seekor anjing dan kapsyennya dipetik dari sebuah lagu Joe Flizzow, Sampai Jadi.

Bukan itu sahaja tanda pagarnya juga menunjukkan King Coco adalah seorang yang sayangkan anjing. Haiwan peliharaan terbaru katanya...

  



Walau bagaimanapun ruangan komen dari awal lagi sudah ditutup. Bayangkan kalau netizen boleh komen, sudah pasti penuh dengan kata-kata kejian dan makian.

Bukan King Coco sahaja, malahan sebelum ini ramai juga selebriti memuat naik gambar mereka memegang anjing.



  


  


Walaupun tahu boleh menyebabkan kekecohan, tapi tetaplah nak tayang juga. Apa agaknya dalam fikiran mereka agaknya? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tauu nape dia selalu pakai cap .... Owhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee: Baru tauu nape dia selalu pakai cap .... Owhhh

Sbb nk tutup dahi jet li ke? ;p
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 03:32 PM | Show all posts
kwn adik aku ade sorg tu blaja kt turki..tahfiz..
relax je pegang anjing..bile tanye upenye mazhab hanafi..
anjing pegang xharam..mkn je haram..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 03:50 PM | Show all posts
cantiknya bdan dia... heheh
lama x tengok aksi dia...
anak nya mcm gebus
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ada gosip kata anaknya tak normal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 04:05 PM | Show all posts
putih melepak kulit anak dia hehehe

nape dia hide muka anak dia... comellllll je tgk tgn
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 04:07 PM | Show all posts
bisnes review dah merundum ke?

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 04:10 PM | Show all posts
who d fuck king coco ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 04:12 PM | Show all posts
Matts tu nama dog ke anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 04:13 PM | Show all posts
allhaillll replied at 19-4-2018 04:00 PM
ada gosip kata anaknya tak normal.

yeke??xtahu lak
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 04:25 PM | Show all posts
HAAH ada dengar jugak camtu anak dia tak normal. Kalau tak dah mendoniaaa dok tayang anak sheolls. kan suka mencapub
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 05:03 PM | Show all posts
no of views dah merudum ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
beeeee replied at 19-4-2018 04:25 PM
HAAH ada dengar jugak camtu anak dia tak normal. Kalau tak dah mendoniaaa dok tayang anak sheolls. k ...

Tak normal tang mana tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 05:11 PM | Show all posts
Pegang anjing tu satu la, yang terkangkang mcm tu skali ambik gmbr awatnye?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 05:12 PM | Show all posts
buruknya terkangkang2
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dh sendu takde job
Tu yg desperate sgt smpai ig review pun letak rm50 sajoss semata nk cari duet

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 05:48 PM | Show all posts
allhaillll replied at 19-4-2018 04:00 PM
ada gosip kata anaknya tak normal.

tak normal macam mana?


Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
grizz replied at 19-4-2018 03:32 PM
kwn adik aku ade sorg tu blaja kt turki..tahfiz..
relax je pegang anjing..bile tanye upenye mazhab  ...

Eh, I thought yg haram tu air liur dia? Mcm pernah dgr ceramah kalau ikut mazhab tu pegang bulu/badan mmg tak haram tp air liur dia haram. Since anjing slalu jilat manusia n diri dia, tu yg if pegang kena samak

Kalau salah tolong betul kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
allhaillll replied at 19-4-2018 04:00 PM
ada gosip kata anaknya tak normal.

tak normal mcmana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113560s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list