JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
10486
View
82
Reply

Haiwan Peliharaan Baru Katanya, King Coco Pegang Anjing Bikin Kecoh

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2018 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
noorhairiahma replied at 19-4-2018 05:48 PM
tak normal macam mana?

baca komen kt ig hatersnya kata anak coco muka sebelah senget. tak igt kiri ke kanan. yg ada word palsy tu sorry tak ingat hehe. jap nak godek komen kt ig kokonek tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
munahminah replied at 19-4-2018 05:10 PM
Tak normal tang mana tuhh

20180419_195856.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
allhaillll replied at 19-4-2018 08:00 PM

Omgg thank u.. ptt la dia x pernah reveal muka matt ek..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 08:36 PM | Show all posts
Setahu iols pegang anjing boleh, tak haram, tapi beringat lah nak samak tu, pastu tak payah upload gambar camtu sebab boleh mengundang fitnah dan kita hendaklah menjauhi fitnah, sebab tu iols nyampah retis2 yang marah netizen busybody blablabla "kita ni tak boleh tutup mulut orang" ..kejadah kalau dah tahu kita tak boleh control mulut orang tak payah lah mengundang mulut orang, pikir la sikit, tahu nak salahkan orang je tu orang dah tegur tu pun mujur
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
allhaillll replied at 19-4-2018 08:00 PM

Kesian ny kt bby tu, dh la mak perangai bohsia bapak xnk ngaku ank.. Ewwww xguna punya jantan masa nk beromen dlu xhingat, sngup curang dgn binik tua..  Dah dpt ank mcm ni plak kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lg ke org amik kisah pasal sheols? Ibarat pedestrian usap anjing jah pon nk di beritakan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 11:49 PM | Show all posts
Wujud lagi rupanya si fake lidah pendek ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
munahminah replied at 19-4-2018 08:11 PM
Omgg thank u.. ptt la dia x pernah reveal muka matt ek..

ye la kot. kalau tak adiknya minum starbucks pun gigih upload igs 40 kali. takkan gambar baby taknak upload ye tak
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry kingcoco, anak chuols albino ke? Klu betul i rasa kasihan dekat anak u.

Bawak2lah berubah kingcoco.. kesian anak tu. Sbb apa meols kata anak dia albino sbb kulit lain macam la putih dia. So klu mcm gosip kata anak dia mulut sgt takkan baby lagi dah kena cerebral palsy?

Kau masa pregnant minum alcohol or smoking ke coco?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
luvemedaa replied at 19-4-2018 04:12 PM
Matts tu nama dog ke anak dia

Nama anak dia.. mateen katanya.. acah2 seHot prince mateen..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 19-4-2018 04:13 PM
yeke??xtahu lak

Baca ni katanya palsy abnormal..
IMG_5484.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 02:02 AM | Show all posts
RooneyMara replied at 19-4-2018 06:13 PM
Eh, I thought yg haram tu air liur dia? Mcm pernah dgr ceramah kalau ikut mazhab tu pegang bulu/ba ...

xde la haram. haram makan sahaja. ko nak pegang ke nak ape..sertu la lepas tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 02:56 AM | Show all posts
kesian kat anak dia yg tak berdosa tu.. yg laki dia tu nk puki je.. dpt anak OKU mula laa tak terima hakikat bagai.. Coco well you deserved it. ada affair dgn laki org, dh laki ko lukakn perasaan ko sbb anak ko plus, berubahlaa bila dh jadi bini org.. pakaian tu senonoh sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya baby dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
allhaillll replied at 19-4-2018 08:00 PM

Ya Allah, kesiannya baby tu. 100% slh mak pak. Apsal malu sgt?? Why not jd icon atau semngat utk org lain yg ada ank istimewa?? Dah alang2 ko tu pemes kan.

Kesian ank tu, dah la mak prangai bitch, bapak scammer, xnormal & xckup kasih syg.

Btw, dri dlu pelik knape laki dia nk kawen dgn dia. Xsgka ada jgk laki gilakan prempuan murahan mcm ni, dah la tmpat asal PPR tu hah
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
L211 replied at 20-4-2018 02:56 AM
kesian kat anak dia yg tak berdosa tu.. yg laki dia tu nk puki je.. dpt anak OKU mula laa tak terima ...

Laki dia pon bodoh. Pussy coco ni boleh dpt free jah sebuk nk kawen jgk. Rasanya heol kawen sb masa tu coco tgh mendonia. N heol mcm ada bisnes MLM gitu so dot publisiti. Skg coco pon dah sendu, lps tu ank xnormal, bg la alasan mcm2. Kesian sgt baby tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 07:42 AM | Show all posts
lepas anak dia lahir, dia dah takde tunjuk gambar laki dia.

sedang bermasalah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Saje je nak nunjuk kamel toe khuenzz
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 09:15 AM | Show all posts
RooneyMara replied at 19-4-2018 06:13 PM
Eh, I thought yg haram tu air liur dia? Mcm pernah dgr ceramah kalau ikut mazhab tu pegang bulu/ba ...

owh..xtau la plak cmtu..nati iolss tnye adik iolss k..yg psti pegang no hal..mkn haromm..

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 09:45 AM | Show all posts
Boleh tp dengan tujuan yg betul. Bukan jugak bole sesuke bawak masuk umah kot. Takat luar laman umah utk menjaga keselamatan. Hmmm. Wallahualam..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115573s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list