JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
10487
View
82
Reply

Haiwan Peliharaan Baru Katanya, King Coco Pegang Anjing Bikin Kecoh

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2018 09:53 AM | Show all posts
grizz replied at 19-4-2018 03:32 PM
kwn adik aku ade sorg tu blaja kt turki..tahfiz..
relax je pegang anjing..bile tanye upenye mazhab  ...

Btul, kalau tengok drama turki mmg openly ada anjing and lifestyle org kt sana, mmg ramai bela anjing as pets. Relax je kat IG gomol2 anjing.

But coco, you ain't no turk.

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni langsung takda improvement bila buat paid review..kadang tu,sebut nama produk pn xbtul,kamera goyang2..blom lagi dgn slang british dia..rasa nak buat starlight je dkt dahi dia..hohihhihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 10:59 AM | Show all posts
semoga terus beristiqmah ya king coco...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 12:54 PM | Show all posts
pjade replied at 20-4-2018 09:53 AM
Btul, kalau tengok drama turki mmg openly ada anjing and lifestyle org kt sana, mmg ramai bela anj ...

nanti kokonet kata dia ada mixed blood turkish jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 01:03 PM | Show all posts
Apa la yang nak diherankan dengan si Coco ni.

Tapi betul ker pasal anak sheols tu? Kesian kat baby
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 02:38 PM | Show all posts
eddlyna replied at 20-4-2018 01:57 AM
Baca ni katanya palsy abnormal..

Ya Allah, sdih plak ksian kat anak dia..tapi kat mak dia meollss xksian langsung..btw, pe citer ex wife si laki coco ea?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 02:39 PM | Show all posts
L211 replied at 20-4-2018 02:56 AM
kesian kat anak dia yg tak berdosa tu.. yg laki dia tu nk puki je.. dpt anak OKU mula laa tak terima ...

sialnye jantan lahanat ni..but padan muka ngan kokok sape soh kawen laki orang..btw, btol ke deyyoollsss skang berantakan??
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sian la kat baby buat gitu...kecik2 dah xnak diiktiraf dahla xnormal..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 20-4-2018 02:38 PM
Ya Allah, sdih plak ksian kat anak dia..tapi kat mak dia meollss xksian langsung..btw, pe citer ex ...

Eh dah cerai ke dengan 1st wife?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 20-4-2018 02:39 PM
sialnye jantan lahanat ni..but padan muka ngan kokok sape soh kawen laki orang..btw, btol ke deyyo ...

Xla elok je begambar dgn madu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2018 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sydasyda replied at 20-4-2018 11:39 PM
Xla elok je begambar dgn madu

Oh,  lm cerai ke? Ingtkn cerai sbab dlu tme gaduh kt ig cm ura2 nk cerai je..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2018 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 21-4-2018 11:47 PM
Oh,  lm cerai ke? Ingtkn cerai sbab dlu tme gaduh kt ig cm ura2 nk cerai je..

Xcerai rasa ny sbb tgk elok je ygk koko g clbret besday ank tiri.. Siap gambar 1 famly lg
Screenshot_20180422_115843.png
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2018 02:30 PM | Show all posts
pegang anjing boleh.tp kena confirm kering. jgn basah.tu yg kena samak.
tu yg i tau sbb penah tny ustaz yg bg ceramah kat masjid i jumpa.kdg kat opis i berlambak stray dogs.i letak makanan dorg baik je x dtg kat i,stakat pandang je.lps i bgerak baru dorg dtg kat makanan tu.
sbb tu hati tgerak nak tny betul2 sbb takut jugak kalau terkena kan.nak pulak ada sekor poodle ni x taulah sape punya comel gila rasa nak curi bawak balik tp nnt tuan dia carik susah pulak.
tp i lg kesian kat anak dia.kalau btl kena palsy maybe mak dia consume alcohol mase ngandung.bdk tu x dosa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2018 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sydasyda replied at 22-4-2018 12:01 PM
Xcerai rasa ny sbb tgk elok je ygk koko g clbret besday ank tiri.. Siap gambar 1 famly lg

Ri tu kemain brgaduh sakan tme laki dy ad skandal ngn coco.. Xsgka da aman2 j deyyoollss skg ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2018 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 22-4-2018 05:03 PM
Ri tu kemain brgaduh sakan tme laki dy ad skandal ngn coco.. Xsgka da aman2 j deyyoollss skg ni

Payung emas chuolss, iolss pon ingt laki tu selamat dh bwh ketiak si koko ni.. Rupanya dua2 pompuan ni selamat d bwh ketiak si jantan.. Baik xbaik binik tua tlg ngasuh ank koko ni time koko g berjimba
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2018 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sydasyda replied at 22-4-2018 07:47 PM
Payung emas chuolss, iolss pon ingt laki tu selamat dh bwh ketiak si koko ni.. Rupanya dua2 pompua ...

Cocorex ni meollss rsa spesis xpuas jimba mse bujang pstu acah2 da ckup ilmu di dada nk rembat laki org.. Last2 ank sheollss madu gk tlg jgakn.. Bodo piang
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2018 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 22-4-2018 08:37 PM
Cocorex ni meollss rsa spesis xpuas jimba mse bujang pstu acah2 da ckup ilmu di dada nk rembat lak ...

I xtau la ye ke madu tlg jaga kn, sj je ckp cm tu.. Sbb xkn ada maid plak,mampu ke?? Skrg mcm xberapa nk laku, x mcm dlu.. Ntah2 harap kn duit laki jugak,tp body dia cantik la dgn tinggi cuma muka dgn perangai mmg out, x jga pntang btul2 pon body meletup, masih muda barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2018 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sydasyda replied at 22-4-2018 08:45 PM
I xtau la ye ke madu tlg jaga kn, sj je ckp cm tu.. Sbb xkn ada maid plak,mampu ke?? Skrg mcm xber ...

Die mmg very the extreem jaga body...sebab tu baju2 die pelik2...tu juk body die yg maintain kurus... die klu mcm ni helok lah buat business zumba ka apa ka..berkaitan fitness...dr hadap buat ig reveiw tu yg xpernah helok pon die buat...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2018 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 22-4-2018 09:40 PM
Die mmg very the extreem jaga body...sebab tu baju2 die pelik2...tu juk body die yg maintain kurus ...

I see, i pon rasa baik dia jd pt ke cikgu gelek utk geng omak2 ke xpon pengasas jenama kurus mesti org pecaya dari dok review prodk sambil tegaruk2.. Nagis i tau tgk dia 2 mgu pas besalin no more bby bum siap pai hot pants lg, yg iols ni 2 thn punya bby bum masih teguh begayut melambai2 hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2018 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 22-4-2018 10:02 PM

Saya pernah duduk dekat coco ni.
Body dia seriously cantik bagi seorang ibu. Tak banyak cakap. Kulit badan dia cantik. Suami dia berborak ngan orang2. Dia bercakap sikit sikit je..dia kata ada anak. Org tu terkejut sebab body dia tak mcm org ada anak. tanya mana anak? Dia ckp mak dia jaga. Masa tu i ingat dia nak keluar ngan husband lalu tinggalkan anak bagi mak dia jaga. Suami dia dok ckp pasal perempuan. Coco ni kata husband dia ramai ex gf.


Dari perhatian i coco ni takdelah loud person. Mcm org org biasa. Mungkin cara dia berckp depan video utk tarik perhatian. Tapi bila berdepan mcm biasa2 je..somi dia je yg berckp banyak and quite loud. I mcm kureng sikit bila dengar suami dia berckp.

Ni yg aku dapat dengar dari conversation.

Kalau ye anak koko tu ada kekurangan. I timpang simpati.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.133623s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list