JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
10465
View
82
Reply

Haiwan Peliharaan Baru Katanya, King Coco Pegang Anjing Bikin Kecoh

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2018 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 22-4-2018 09:50 PM
Saya pernah duduk dekat coco ni.
Body dia seriously cantik bagi seorang ibu. Tak banyak cakap. Kul ...

Maksud u mmg anak die..mak die jaga..sub terus kat nenek die..so coco xjaga anaklah kat rumah.?? Ke sbb suami die xmo ade anak kecik tu kat rumah...hurmmmm sedeh betol..sian baby tu...(klu betul la baby tu ade prob)
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2018 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sydasyda replied at 22-4-2018 09:50 PM
I see, i pon rasa baik dia jd pt ke cikgu gelek utk geng omak2 ke xpon pengasas jenama kurus mesti ...

Yes..sebab die mmg suke pd fitness...die pakai pon mcm ala2 fitness..haha sbb selalu pakai cap sebab nak tutup jendol die... tp serius klu die buat mcm nana al haleq pon laku keras..dr dok reveiw hari product pemutih A esok product pemutih B lusa pemutih C..xkan die gune semue product pemutih tu...tp gaya review mcm die guna ja semua...haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2018 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 23-4-2018 01:52 AM
Nham22 replied at 22-4-2018 10:54 PM
Maksud u mmg anak die..mak die jaga..sub terus kat nenek die..so coco xjaga anaklah kat rumah.?? K ...


Dia kan mmg ada anak. Bila orang tanya. Dia cakap i ada 1 anak. Orang tanya mana anak you. Dia ckp my mom jaga. Masa ni husband dia senyap je. I pikir mungkin bagi laluan coco berckp sebab masa org lain berbual dia senyap je. Just sampok sikit sikit tapi bersopan cara dia cakap.

Tapi bila org puji puji badan cantik husband dia jawab ye ye mcm happy bangga.  Masa ni she went to the toilet.

I thought mak dia just babysit sekejap. I tak tahu sampai i masuk sini.

This story sapa boleh proof. Just tengok pada org komen kat ig tu je. Entah betul entah tidak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2018 09:40 AM | Show all posts
Nham22 replied at 22-4-2018 09:40 PM
Die mmg very the extreem jaga body...sebab tu baju2 die pelik2...tu juk body die yg maintain kurus ...

khuennnss?dia ikut cm si kinah tu wat fitness msti dpat smbutan..plus sheollss kan reti bab2 joget2 tiang ni leh wat zumba ala2 tiang..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2018 02:27 PM | Show all posts
teringt yang dalam LIpstik Maskara kot yang episod dengan Nisha Izati tu , Coco ni ckp, biar lah I je yang popular, bukan anak I ha gitu lah lebih kurang, tapi rasa macam normal je dia masa IV tu, takde ah beria sgt, maybe yes ape yg kita tgk kt IG tu just for viral n marketing purpose je. Mybe in person Coco ni mmg baik hati? tumpang simpati dekat anak dia kalau betul kena buang dgn bapaknya. huhuhuhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah sheolss ni soerang Attention seeker.. Nti malap dunia klu x create scene yg mencetus sensitivity ummah... Aduhai
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Anjing je...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak sheolls normal sajo . Ada dlm latest post wish mothers day
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
netizen tengah melaga-lagakan king coco dengan madu dia. kesian gak kat madunya, kesian lagi dekat king coco yang taktahu apa-apa kena tuduh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 08:08 AM | Show all posts
Amalinarazi replied at 14-5-2018 12:54 PM
Anak sheolls normal sajo . Ada dlm latest post wish mothers day

baru tengok tadi, elok je chubby siap
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 02:09 PM | Show all posts
Honestly I dah lama tak stalk sheols ni. Sendu sangat. Tapi tergerak la nak view her IG lepas bukak thread ni, nak tengok pasal her baby.

Tengok macam baby normal je? Judging from the photo she uploaded recently la, yang cover mata baby tu. Elok je takde senget2 pun.

Walaupun I tak berkenan dengan sheols, I harap anak sheols elok2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2018 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tnya laki dia azrin xde upload gmbo zura asyik gmbo coco je... Cerai dah ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2018 01:35 PM | Show all posts
tempayanretak replied at 23-6-2018 08:20 PM
Nak tnya laki dia azrin xde upload gmbo zura asyik gmbo coco je... Cerai dah ke

iols pun baru tergerak hati tanya soalan ni tapi dlm hati je la...sbb lately ni mmg azrin dok up pics coco aje
tapi kalau diperhatikan betul2.... Raya 1, tema derang kaler putih

Azrin pakai putih...Coco pakai putih
Zura anak beranak pun putih

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2018 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols stalk la ig suami dato fake koko ni. Iols tgk gmbr bini 1st lenyap langsung yg ada hnya koko. Sumting fishy2 hereeee
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2018 11:05 AM | Show all posts
attention seeker..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 02:38 PM | Show all posts
CurangLagi replied at 26-6-2018 11:03 PM
Uols stalk la ig suami dato fake koko ni. Iols tgk gmbr bini 1st lenyap langsung yg ada hnya koko. S ...

ig zura pun da xde gambo dato fake. rasanya last week mcm zura ada buat ig story psl kecewa ke apa ntah

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
SeriBunga replied at 10-7-2018 02:38 PM
ig zura pun da xde gambo dato fake. rasanya last week mcm zura ada buat ig story psl kecewa ke apa ...

Hari ni igs zura post psl pindah rumah kan. Another sad ending utk 1st wife kot.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Or just pindah ruma gitu2 jer?
2199B886-5ED4-4661-A194-F08869ECE4B0.png
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2018 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
CurangLagi replied at 11-7-2018 09:08 PM
Or just pindah ruma gitu2 jer?

Confirm dah cerai. Tengok igs dia lately. Berkawan pula dgn bonda intan. Kesian dorang, anak kecil lagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2018 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Membercaribaru replied at 13-11-2018 01:48 AM
Confirm dah cerai. Tengok igs dia lately. Berkawan pula dgn bonda intan. Kesian dorang, anak kecil ...

seriously dh cerai?
masuk sini sbb nk baca semula spaa yg ckp anak coco ni cacat sbb tadi tertengok ig dia pjnyalah comel anak dia..

tp cerai ke dgn first wife.. alahai...


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.137878s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list