Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
153552
View
1805
Reply

Makin Melampau2 Bekas Isteri Pemuzik Ude yg Bernama Intan Liana Ni. Tak Cukup Jadi Model, Tawaran IG Review, Kini Jadi Usahawan Tudung Kepunyaanya, Lawa by Bonda

  [Copy link]

Author: misslinkpk85    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-5-2018 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tenang nye benang baru ni....jgn la ada langau yg terlps masuk kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts

Nah utk TT.

Intan, semoga dilimpahkan rezeki n diberikan ketenangan n kebahagian dengan anak-anak. Stay humble n strong n positive, semoga menjadi inspirasi pada ibu tunggal yang turut sama berkongsi situasi.

#bondadahlamabangkit


Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
hanasensei replied at 1-5-2018 09:17 PM
Seronok tgok bonda hepi2 outing dgn anak2 n relatives... rmai yg syg bonda..

Happy sgt tgk bonda g jln genting..best
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Potpouri replied at 1-5-2018 09:28 PM
Yeayyy, intan dh ada rumah baru.. insyaallah nt boleh beli rumah sndiri pulak.. kereta etcs..

Se ...

Amin..rumah, keta dan duit simpanan
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Go go bonda! Semangat!
jangan ada bau jering & taik kuda kat sini ya.  Kang datang langau
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw thanx tt utk benang baru ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai Tak boleh klik link tu tt. Saya Cuba paste pun Tak jadi.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
good job intan..and good luck dgn new life..semoga anak2 tu sihat dan xbyk ragam dan memahami maknye kene keje..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
go go intan. Dari suri rumah dah jadi instafamous sekarang,dah ada benang sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Wehooo.. thread baru! Tq misslink. Sebab thread2 ni lah kude meroyan hari2 tak berkesudahan. Iyannn iye! Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensemnya model tu..lg hensem dari kude.jering pun msti xprnh bgamnar dgn model hensem.huhu. semoga bonda dpt jodoh yg lbh baik.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Full support 120% dari akak untuk tered ni! Keep on going Intan, united we stand!
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
i xsabar nk tgk intan tuntut nafkah dia n anak2 drpd ex husband..tggjwb ttap tggjwb
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
DawnAngeliCa replied at 1-5-2018 10:13 PM
Wehooo.. thread baru! Tq misslink. Sebab thread2 ni lah kude meroyan hari2 tak berkesudahan. Iyannn  ...


Ye ke wak. Ingatkan dah makan Roti Telur Move On tu dah selamat move on.   Sepatutnya kalau dah move on, xkan terkesan pun dengan thread forum ni.



Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread mana ada langau..jering n kuda msk forum kah???i nak g sekodeng...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
harap one day intan dpt peluang masuk tv jadi model iklan. iklan susu, pampers ke,  boleh la dekmok comel tu jadi model sekali.

kalau dpt job iklan mcm trivago lagi best. hari2 keluar tv setiap saat dan waktu, mahunya org sana cabut plug tv
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju ashannas tu mmg cantik. Tp syg iols xboleh beli xsesuai huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
xtahumenahu replied at 1-5-2018 09:37 PM
Teringin nak beli baju ashannas tuh tp xtau ada saiz ke x...almaklumlahh...iols plus size


I pulak rendah.   I baru je try baju raya kurung moden design macam ni yang kainnya kembang beralun di hujung kaki ala floppy hat. Tapi bila pakai tengok cermin terus teringatkan queen HH, nampak katik n kembang sekembang baju n kainnya itu. Patung pakai elok pulak. Kuangasam betoi. I pakai saiz M. Kain pun labuh, siap kena lipat dekat pinggang. Baju ada saiz dari S-XL. Baju ashannas ni x pasti pulak. Sure ada banyak saiz jugak. Kejam sangat sis if hanya ada saiz lebih kurang Intan jer. Baju ashhannas tu I paling suka design aurora.




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-5-2018 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 1-5-2018 09:22 PM
larr tgk thread sebelah ingat TT kata ada bod khas utk Intan Liana. adalah iols tercari2 bod tu. rup ...

Hahah. Dh tukar. kelam kabur td smpai dh konpius perkataan bod n benang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075152s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list