JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
97585
View
1503
Reply

RUPANYA HUBUNGAN INTAN DAN IBU PADA BEKAS SUAMINYA BAIK2 AJA. (POST #1281). SAPA TU YG GEMAR BENO MEMBURUKKAN INTAN?

  [Copy link]

Author: misslinkpk85    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-5-2018 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Chuolll cantiknya intan kat igstory dia..berseri sgt
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 2-5-2018 10:08 AM
Jantan ego mcm tu mesti tak boleh move on punya...dlm hsti mendidih je tgk ex wife yg ditinggal te ...


Kot ye pun janganlah ikutkan sangat hasutan syaitonnirrajim tuh. Sudahlah masa jadi isteri dizalimi, dah diceraikan pun still x puas hati ker. Apa lagi yang kamu mahuuuuu... Intan tersungkur? X baik tau. Intan pun doakan yang baik-baik untuk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 2-5-2018 09:38 AM
Jgn kecam sy,tp to me ramai pihak amek kesempatan kt intan ni..dorg taw ramai supporters intan,that' ...

Just tukarkan perkataan kesempatan tu kepada peluang, bunyi lebih positif.

Intan perlukan sumber pendapatan dgn anak yg clingy sbb dah biasa 24/7 dgn dia, mana mungkin intan dapat bekerja macam orang lain secepat yg mungkin.

Seller ambil peluang juga pahala bantu ibu tunggal teraniaya. And intan dalam masa yg sama dapat cari rezeki.

Kalau intan xde rupa and body x cantik pun, dia takkan dpt peluang macam ni, ni lah org kata takdir, the right person, at right time and place
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Wakefield replied at 2-5-2018 10:38 AM
Kot ye pun janganlah ikutkan sangat hasutan syaitonnirrajim tuh. Sudahlah masa jadi isteri dizal ...

Uols jgn x tau ego lelaki...tp iols rasa..bila kifarah datang tegur dia nnt...runtuh la ego tu..time tu toksah lah dok nangis meratap ...ex bini pon dah tak hinginnn gituh
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 10:42 AM | Show all posts
Alhamdullillah, rezeki Intan murah.  Jaga diri, #withyoualltheway  
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 10:53 AM | Show all posts
Wakefield replied at 2-5-2018 10:38 AM
Kot ye pun janganlah ikutkan sangat hasutan syaitonnirrajim tuh. Sudahlah masa jadi isteri dizal ...

sejenis manusia zalim busuk hati

lagi jijik dari loji kumbahan 2 ekor tu

mana leh tengok ex janda makin mendonia sedangkan heshe terus kekuburan
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 10:56 AM | Show all posts
salam to all, please be reminded yang ini open forum

you guys can agree to disagree. so no personal attack dalam this board. i hope i've made myself clear.

should there be another p.a after this post , me and my my co mod wont hesitate to deduct 50 from the post.

tq
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 2-5-2018 09:54 AM
Awww sweet..dah cerai pon still lg berbaik2 dgn ipar duai...untung adik beradik ude..dpt bekas ipa ...

I harap intan jmput gak kak ipar n mntua dia walaupun dorg obviously  side kude jering.. biar org tahu hati intan mulia.. mgkin hubungan dia dgn kudw dh terputus.. tp hubungan nenek -cucu  dn mntua-mnantu masih baik..

Tp msti malu kan..sbb dlu meghadap sgt jering.. skali Allah murahkn rezeki pda intan.
Harap intan dpat sewa kat rumah tu lg..berjiran dgn bekas biras..
Syok tgok dorg makan2..hepi2 cmni..
Intan pun b4 ni pun rjin gak buat makan2 ajak sedara n kwan dtg rumah..
So xda tmbul isu intan berlagak ker hapa yer..
Bukan mcm.kes beruk dpat bunga..dan2 kluar statement kata xpernah dpat bunga..
Memory lost kot.. yg msa gempak superstar dlu..beriya jering sruh wrtwan cover cerita dia dpat bunga dari secret admire+ roti canai lg tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 2-5-2018 10:00 AM
Bunga je pon u..ex laki dia mmg jarang bg bunga ke? I yg marhaen biasa ni pon husband bg bunga onc ...

Sonoknya u..hsben i xpernah bagi bunga..  dia ckap baik dia blnja makan.. cehh..
Lgpun i faham suami i tgah struggle dgn bisnes dia..
Tp slalu gak i bg hint kawan dpat bunga la..dpat suprise kat tmpat kerja la..
(Suami ku x romantik)
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:06 AM | Show all posts
alhamdulillah.. moga dipermudahkan urusan intan and anak2.

tp harapnya intan pilih2 juga lah utk ig review ni. kadang ada benda merepek2 yg dijual tu. esp nak tinggi, nak putih, nak kurus ekspress
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:08 AM | Show all posts
murah rezeki intan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:09 AM | Show all posts
hanasensei replied at 2-5-2018 11:02 AM
I harap intan jmput gak kak ipar n mntua dia walaupun dorg obviously  side kude jering.. biar org  ...

orang kelas belakang dengan kebodohan berpisah teda kekdahnya

hidup dorang ngan roti pun berpisah teda

masa membirah kuda bagi roti canai bila dah dapat puki bagi roti telur move on
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:10 AM | Show all posts
sebelum ni SR Ja...
alhamdulillah..murah rezeki intan...
go go intan..... kami sokong dari belakang...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:10 AM | Show all posts
hanasensei replied at 2-5-2018 11:02 AM
I harap intan jmput gak kak ipar n mntua dia walaupun dorg obviously  side kude jering.. biar org  ...

kalau i takdenya nak hadap mak mertua macam tu

lalu sebelah i ludah je atas muka
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:12 AM | Show all posts
model lelaki tu sangat nutella ok
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in jugak.kihkih.semoga terus maju jaya Intan liana
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Goodluck intan. Cek in jugak lah. Kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 1-5-2018 10:43 PM
harap one day intan dpt peluang masuk tv jadi model iklan. iklan susu, pampers ke,  boleh la dekmok  ...

Aku pun terbayangkan intan dekat iklan trivago macam sesuai jugak. Dahlia kan tgh rehat cuti bersalin.. Tapi kalau ada 2 jurucakap pun apa salahnya...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
hanasensei replied at 2-5-2018 11:02 AM
I harap intan jmput gak kak ipar n mntua dia walaupun dorg obviously  side kude jering.. biar org  ...

Kan..elok jemput skali makcik tu...biar pandai sikit jaga hati cucu2 tu..takyah la nk hadap sgt menantu poyo dia tu..bangga plak ye makcik tu spt mrnantu kaki sondol mcm tu...kalu mak org lain..siap la anak nya kene basuh...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:23 AM | Show all posts
go intan gooo good luck to u intan...biar kuda n jering meroyan...pedulikan jer dorang tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
hanasensei replied at 2-5-2018 11:05 AM
Sonoknya u..hsben i xpernah bagi bunga..  dia ckap baik dia blnja makan.. cehh..
Lgpun i faham su ...

Hehe takpe..nnt bisnes okay mintak la uols..husband iols dlu pon camtu...kata baik beli makanan..tp dah stabil sikit...ada duit lebih selalu beli bunga..sampai anak pon dh tau bapaknya bwk masuk kedai bunga...jerit2 beli utk mama ekkk...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:33 AM | Show all posts
Check in!

Happy ade benang baru utk intan.. tq misslink

Bleh laa tau perkembangan intan dr pelbagai sumber..

Apepon, iolls akan sentiasa side intan.GO Intan GO!
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 11:58 AM | Show all posts
Registering and checking in to support Intan even though I'm not even Malaysian ^^

Kepada Intan Liana: Dua orang itu sedang menunggu your moment of weakness to escape their sendu-ness. Please stay strong and humble always.

Terima kasih misslinkpk85 untuk benang baru ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
hanasensei replied at 2-5-2018 11:05 AM
Sonoknya u..hsben i xpernah bagi bunga..  dia ckap baik dia blnja makan.. cehh..
Lgpun i faham su ...

My hubs pun x romantik dan ai pun teringin nk dpt bunga...but deep inside my heart klu dia beli pun ai sndiri akan rse mmbazir...btw jering dok rumah tunggu bunga jer kew? Hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
jureencute replied at 2-5-2018 06:53 AM
kan..cantik2 baju dia dan tak risau nak beli sebab mmg berkualiti..cuma part harga tu saya setuju. ...

Ok i nak simpan duitlah..beli 1 je...hehe..buasa i plg mahal pn rm170 je baju raya i...huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113271s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list