JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
113821
View
1684
Reply

Murahnya rezeki ibu tunggal sorang ni. Intan bekas madu izreen pergi menunaikan umrah sementara anaknya Aish dan Dik Mok dijaga kakak sulong intan

  [Copy link]

Author: misslinkpk85    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-7-2018 11:35 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 16-7-2018 12:50 PM
Agaknye klu jering nmpak gambar ude memandang intan tu dia akan ugut nak cederakan diri dia tak? Ata ...

rasanya balik rumah kena sembur si ude tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Bace ig story intan, si jering tu nampaknye belom puas hati.. Masih juge nak buruk2kan intan konon acah2 suci. Nmpak mcm intan dah delete status tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2018 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
mitsui14 replied at 17-7-2018 11:39 AM
Bace ig story intan, si jering tu nampaknye belom puas hati.. Masih juge nak buruk2kan intan konon a ...

Yeke chuols. Ingt x apa intan tulis tu. Meols x tgk ig stry dia smlm
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
misslinkpk85 replied at 17-7-2018 11:49 AM
Yeke chuols. Ingt x apa intan tulis tu. Meols x tgk ig stry dia smlm

Yg iols ingat mcm intan ade sebut aku tak perlu nak dm2 org utk burukkan kau.. Kau tak abes2 cakap aku acah2 suci.tgk cermin pndang diri sendiri ke. Lebih kurang gitu, sape yg bace boleh betolkan.. Maklumlan bce sgn mamai
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 12:30 PM | Show all posts
mitsui14 replied at 17-7-2018 12:27 PM
Yg iols ingat mcm intan ade sebut aku tak perlu nak dm2 org utk burukkan kau.. Kau tak abes2 cakap ...

Betul la tu uolls. Lebih kurg mcm tulah. Pastu next status tu dia cakap SUDAH!

Ntah2 yude g serang intan plak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 02:12 PM | Show all posts
knp dua ekor berok tak habis2 lagi nak kacau intan ya? sapa tak move on lagi nih....aku tgk intan takderpun heran hidup berok dua ekor tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 02:28 PM | Show all posts
Intan nak cri calon suami dah..Hahahaha..Camne kuda terus puas hati ke or tiba mengimbau? Mungkin sblm ni nampak intan tak move on. Now Intan dah bg green light gituuu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2018 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara soal jwb yg mnaarik prhatian meols ari tu kt ig story. Sat. Ada lg nk uplod ni. Pada sapa2 yg tlepas..
Screenshot_2018-07-15-09-17-49.png Screenshot_2018-07-15-09-18-34.png Screenshot_2018-07-15-09-18-42.png Screenshot_2018-07-15-09-18-56.png Screenshot_2018-07-15-09-19-17.png Screenshot_2018-07-15-09-19-43.png Screenshot_2018-07-15-09-19-50.png Screenshot_2018-07-15-09-20-04.png Screenshot_2018-07-15-09-20-25.png Screenshot_2018-07-15-09-20-36.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2018 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagii

Screenshot_2018-07-15-09-20-55.png Screenshot_2018-07-15-09-21-00.png Screenshot_2018-07-15-09-21-35.png Screenshot_2018-07-15-09-21-59.png Screenshot_2018-07-15-09-22-15.png Screenshot_2018-07-15-09-22-39.png Screenshot_2018-07-15-09-23-48.png Screenshot_2018-07-15-09-24-03.png Screenshot_2018-07-15-09-24-11.png Screenshot_2018-07-15-09-24-26.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2018 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagii

Screenshot_2018-07-15-09-24-36.png Screenshot_2018-07-15-09-25-17.png Screenshot_2018-07-15-09-25-43.png Screenshot_2018-07-15-09-25-47.png Screenshot_2018-07-15-09-24-26.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2018 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mitsui14 replied at 17-7-2018 12:27 PM
Yg iols ingat mcm intan ade sebut aku tak perlu nak dm2 org utk burukkan kau.. Kau tak abes2 cakap ...

Ntahnya. Dia yg dok dm org cerita buruk intan. Bukannya org x screenshot
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
misslinkpk85 replied at 17-7-2018 03:25 PM
Ntahnya. Dia yg dok dm org cerita buruk intan. Bukannya org x screenshot

ade sesape screenshot x dm tu? nk jugak tgk ape jering ckp
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 04:48 PM | Show all posts

as for me, apa si Intan reply tu ala2 melawak walaupun ada sinis. lg pn netizen pn satu hal gak, tnye soalan yg agak provoke tp relaks je Intan reply. Ude and Jering kata happy together, patut buat cm Memey and Norman dulu. regardless org kecam ke apa dorang diam buat bodo je. lama2 org behenti la, sama mcm kes Aidil and Zarema. punya org teruk serang Zarema pasal presiden Ritrud tu, ada ke Zarema nak serang balik sbb dia tau no point pn. syukur je la Intan jenis x melenting walaupun dia yg makan hati and sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari cara intan jawab tu npk yg dia dah lepaskan  ude dari hatinya. Intan dah berjaya melepasi fasa2 yg kritikal. Tempoh edah, hari ibu, birthday ude, bulan ramadan, hari raya dan latest birthday intan sendiri. mesti byk memori masa dia jadi isteri ude tapi intan dah lalui. Dan paling penting family intan langsung x biarkan intan terus larut dlm kesedihan. Untung intan dikelilingi org2 yg baik2. Betul kata DawnAngelica intan dah jauh tinggalkan ude.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 16-7-2018 09:18 AM
boleh nampak sisi baik nyer intan...jering bnyk sisi jahat..beza la kalu hati hitam n hati baik..

Sometimes also melambangkan level otak seseorang. Nampak jugak lah Intan pandai tutur bicara....pikir dulu sebelum jawab....kalau sekor tu main cuuuurrrrrr jer otak belum sempat tapis mulut dah start creeeetttt.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 09:47 AM | Show all posts

cool jer bonda jawab..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 10:06 AM | Show all posts
suka cara intan menjawab..cool je
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 10:42 AM | Show all posts
kalau aku pon x jamin leh jawab sebaik intan jwb soklan2 netizen tuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 12:21 PM | Show all posts
cool je dia jawab soalan.suke plk kite baca
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 01:01 PM | Show all posts
Aku pun suka cara intan jwp...ringkas..padat..mengena sasaran...
takde nak emo2 bagai...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118762s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list