JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
112368
View
1670
Reply

Kenapa bekas biras Intan Liana bernama Lola kelihatan asyik meroyan kebelakangan ni mengalahkan Izreen Azminda? Dalam masa yg sama Intan happy2 saja bersama mak mentua, kakak ipar dan biras yg lain

  [Copy link]

Author: misslinkpk85       Show all posts   Read mode

Post time 18-7-2018 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Cool je intan jawab. Siap cakap ude tu baik orang nya. Takde pun memaki hamun. Semoga yang baik-baik saja untuk intan dan anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 02:13 PM | Show all posts

omaigod comelnya cara intan jawab. terkekek i hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 02:19 PM | Show all posts
Kalau aku jadi intan,aku tak kuat..

Meroyan kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 02:20 PM | Show all posts
anikarma replied at 18-7-2018 08:45 AM
Sometimes also melambangkan level otak seseorang. Nampak jugak lah Intan pandai tutur bicara....pi ...

Sekor tu minah rempit uolsss.. Tengok bahasa pun tau.. Lagi2 kalau tengah marah,semua dia nak serbu.. cakap pun sampai senget2 mulut dan kepala
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 02:29 PM | Show all posts
mitsui14 replied at 16-7-2018 03:10 PM
Rase mcm nak je dm intan, jangan terpengaruh dgn netizen yg dok padan2kan dgn paksu tu.. Tgk bilik ...

U sama mcm i.. tengok paksu tu semacam kan

Euwww.. sorry fans paksu tak jadi

Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
h
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 02:51 PM | Show all posts
suka part orang tanya camne muka ude masa amek anak...  pastu intan balas : sweet je...  meroyan tak jering tu agak2?  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 04:13 PM | Show all posts
eyansss replied at 18-7-2018 02:51 PM
suka part orang tanya camne muka ude masa amek anak...  pastu intan balas : sweet je...  meroyan tak ...

aku rasa bukan setakat meroyan
siap nangis hentak2 kaki lagi

hati mesti sakit sangat tu

kah
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 18-7-2018 04:13 PM
aku rasa bukan setakat meroyan
siap nangis hentak2 kaki lagi


Mak takut jer bukan takat hentak2 kaki n nangis2....ya Allah ko lindungi lah hamba mu yg bernama Intan Liana sekeluarga....kalau org dah biasa main mak mah ni kannnnnn....
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 04:57 PM | Show all posts
happeningnya hidup bonda
i rasa macam... 1 pergi.... 100,000 mari
itu nama nya ALLAH GANTI DENGAN YANG LEBIH BAIK
rasanya persatuan bini-bini no.2 atau persatuan perampas laki orang pun tiba2 support intan
musykil juga i


cuba compare life sendu yizreen.... tak nampak happening dan takde pun ramai orang keliling dia
mesti sunyi sepi hidup kude ber'suami' kan yizreen
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2018 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
anikarma replied at 18-7-2018 04:26 PM
Mak takut jer bukan takat hentak2 kaki n nangis2....ya Allah ko lindungi lah hamba mu yg bernama I ...

Aminnnn.  Semoga cepat jodoh yg baik utk dia sampai
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 07:47 AM | Show all posts
iols pun suka cara intan jwb soalan. nmpk la jenis org yg matang n bijak

ape la nasib kude  ada bini yg bijak, ko pilih jering yg IQ rendah
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
SLAManya replied at 18-7-2018 04:57 PM
happeningnya hidup bonda
i rasa macam... 1 pergi.... 100,000 mari
itu nama nya ALLAH GANTI DENGAN  ...

Sepi sbb tu jenuh jering heret kude dok tepi dia bila ada iview dgn.press..tp kude x dibenarkan bercakap.tkut salah skrip... walaupun msa awal2 kes ni org tahu.. jering buat statement apa2.kenyataan lpas tu biar kude jer yg bagi..  sbb kude tergagap n dok hapal skrip jer.. ckup lah skdar pegang watak tunggul sebelah jering. Tp kude kena ada gak..bru nmpk mcm.pasangan bahagia n romantik..

Sedangkan intan pda awalnya nmpk berharap pada kude..akhinya dh move on beribu2 langkah dri kude.. dimurahkan rezeki..mjur intan x blas dendam.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 10:26 AM | Show all posts
Bukan main lagi kude masa ada skrip

Masa takde skrip jadi tunggul mati

Penakut dgn bini.. mau tak takut,tengok gigi dia bila senyum kuar taring rupa langsuir weh haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Bonda ni kena belajar jd duta la.. Kena blajar mcm scha alyahya.. Sentiasa promot brg yg  kau wakili. Sbb tu scha jd rebutan pengikln. Bonda Jgn tggu org suh promote je... Kena ade  usaha sendiri.  Skang kau duta mekap si anas tu kn. So promote la.. Ni, keluar muke pucat lesi.. Selekeh2. Padahal kau duta nih. Mcm tak kena kt situ. Hope bonda ambik positive la nasihat aku nih.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
mitsui14 replied at 16-7-2018 03:10 PM
Rase mcm nak je dm intan, jangan terpengaruh dgn netizen yg dok padan2kan dgn paksu tu.. Tgk bilik ...

Sama la. Intan x sesuai ngn paksu tu. Jgn la terpengaruh ngn netizen nk kenen2 kan dorg ni taw, intan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ada soal jwb lagi bersama intan kat ig story. baca separuh mmg kelakar jugak la jawapan dia. hopefully masih ada lagi lepas aku balik kerja. nak sambung baca
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 01:33 PM | Show all posts
hanasensei replied at 19-7-2018 02:14 AM
Sepi sbb tu jenuh jering heret kude dok tepi dia bila ada iview dgn.press..tp kude x dibenarkan be ...

tu sebab i cakap dia 'suami' kepada kude
dah dia kontrol semua....
boringnyaaa hidup yizrenn..... sendu sesendu alam
duduk mereput jelah sorang2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.131567s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list