Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27733
View
184
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-5-2018 03:51 PM | Show all posts |Read mode
Keletah anak kepada Farah Lee dan Ally Iskandar seringkali menghiburkan pengikut ibunya di laman instagram @farahlee_. Malah tidak keterlaluan jika dikatakan Maream mempunyai peminat sendiri kerana seringkali pengikut Farah Lee meminta video Maream yang terkini kerana rindu mendengar keletah Maream yang bijak berkata-kata.







Beberapa hari yang lepas, Farah Lee telah memuat naik satu video yang menunjukkan Maream terkejut apabila mendapat tahu bahawa ibunya yang mesra dengan panggilan omma dan 'daddy'nya pernah berkahwin.


"Waaa omma kahwin dengan daddy Maream?"



  



Aksi Maream tersebut mengundang gelak tawa netizen yang rata-rata turut terhibur.











Foto: IG Farah Lee




Macam-macam lah Maream ni kan. Habis, kalau mak ayah kamu tak kahwin macam mana nak dapat kamu, Maream? hihi



Foto : IG Farah Lee




Dalam pada itu, ramai juga yang memuji Farah dan Ally kerana boleh berbaik demi kepentingan anak mereka walaupun sudah berpisah.



Foto: IG Farah Lee




Foto : Carian Google



Farah Lee dan personaliti TV3, Ally Iskandar pernah mendirikan rumah tangga namun bercerai pada 17 Ogos 2016. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan pada 7 Ogos 2014 iaitu Maream Isabel.-CARI  
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 03:55 PM | Show all posts
tak move on lagi ke minah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_baby: tak move on lagi ke minah ni?


Selagi tak jumpa #daddybaru
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sayangnya dorg cerai.. anaknya bijak sangat
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kesiannya tak move on lg ke dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm dh move on. Tp mcm belom. Nth. Mcm mls nk lyn.. Attention seeker{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Jelas & nyata tak move on. Ally skali pon xpenah ungkit sedikit pon psal sheol. Kesiann. I vote abg nara ambik sheol jd 2nd wife
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 07:28 PM | Show all posts
apa punca depa bercerai sebenonya?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Merempan tak habis lg kah sis malu lahhhh move on celah mana tah ,,
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 07:47 PM | Show all posts
X tahu..

Ada gossip ally scandal ngan uyaina arshad
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah..dua2nye pun x menikah lain lg...so x salah pun klu FL bagi hint2 nak get back with ally kan.
Obviously they all bkn divorce sbb org ketiga...mungkin salah dhm antra mereka.

Klu dpt bernikah semula lg bagus. Lg satu psangan retis yg aku harap nikah balik adalah eman manan dan ogy...dah tua2 ni apa salah menikah semula...dah lama dua2 ni sunyi...x slh klu nk saling menemani
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 08:06 PM | Show all posts
sheols selalu jugak comment kat ig ally after divorce dulu..
tp ally buat sheol mcm x wujud ..
tak reply apa pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Smg cpt btemu jodoh. Kesian tgk. Merempan cra halus
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols masih lg ada lg rasa simpati. All the best dan moga jumpa jodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 09:05 PM | Show all posts
Sepanjang tempoh single ni... takde sesiapa yg merisik ke? Orgnya cantik... tp...

Lelaki yg baik utk perempuan yg baik.

I rasa myb FL kena tunjukkan spiritual dia ni ke arah keagamaan sikit, baru daddy lama terpikat balik kot? Maaf cakap ye wisdom level dia ni low...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 10:34 PM | Show all posts
lumie replied at 7-5-2018 06:15 PM
Mcm dh move on. Tp mcm belom. Nth. Mcm mls nk lyn.. Attention seeker{:laugh

obvious kot tapi kendian akan buat karangan panjang2 nak defend yg dia dah move on

sesikit daddy baru pastu pangkang org yg kata dia x move on
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
baru2 ni tengok kt tv ally n farah bawak anak gi buat aktvt sama2. ingat dh rujuk
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sukma88 replied at 7-5-2018 10:34 PM
obvious kot tapi kendian akan buat karangan panjang2 nak defend yg dia dah move on

sesikit dadd ...

Kannnnnn.. Dady baru tu mcm meminta sgt... Like janda gatal. Haaaa kn dh kasar bahasa aku..... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak penah suka dia ni.
Tak tau knp.

Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_baby replied at 7-5-2018 08:06 PM
sheols selalu jugak comment kat ig ally after divorce dulu..
tp ally buat sheol mcm x wujud ..
tak ...

Nampak dia sayang.
Tapi ally tak mahu.

Lelaki memanglah kena memilih sendiri. Buat parents jangan la dok gigih paksa anak2 jantan kawin kalau dorang tak 'pilih' sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098499s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list