Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25418
View
184
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-4-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Since tajuk benang ni ada nama maream kan iols nak komen pasal maream la. Macam most of uols kata la.. kesian kat anak kena ikut emaknya sampai ke lain benua. Emaknya tu pernah tulis macam (ikut yang iols paham) kesian kat anak sheols sebab famili tak lengkap.

Dah yang ngko tergamak pi sambung belajar jauh-jauh tu kenapa??

Uni kat Malaysia tak layak ke untuk ngko??

Tak bleh ke korban demi anak??

At least sambung kat Malaysia bleh la sekali sekala anak tu luang masa lepak dengan apaknya!!

Iols teringat post IG apaknya masa hantar theyols.. caption: haila anak (lebih kurang). Iols tumpang sedih tau!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
CikDaNdeLi0n replied at 9-4-2019 11:45 AM
Since tajuk benang ni ada nama maream kan iols nak komen pasal maream la. Macam most of uols kata la ...

Kalau kt malaysia pun apaknye bz noks... Kalau kt uk pun.. Salah ke fly kejap nak tgk anak? Bukan dia miskin papa kedana pun smpi x bole fly tgk kejap. Nak dgn tak jelah. Walau pun boleh kol or video kol skali pun. Tak rindu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MrsKobis replied at 9-4-2019 05:16 PM
Kalau kt malaysia pun apaknye bz noks... Kalau kt uk pun.. Salah ke fly kejap nak tgk anak? Bukan  ...

Iye.. tp kenapa UK at the first place kan? Kalau dah kat Malaysia pun apaknya busy nak spend time dgn anak, takkanlah semudah abc heols nak terbang tengok anak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
CikDaNdeLi0n replied at 9-4-2019 06:59 PM
Iye.. tp kenapa UK at the first place kan? Kalau dah kat Malaysia pun apaknya busy nak spend time  ...

Kalau ada peluang dan duit apo salahnya. Maybe topik master dia tu takde kat Malaysia. Dah rejekinya di situ. Setahun je pun kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 17-3-2019 07:36 PM
Jenis pembersih tak kene tempat...terlalu bersih sampai brg2x semue kene ade kat tempat asal...xbo ...

pergh sejenis penyakit tu.betol ke infonya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086854s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list