JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
17300
View
160
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-5-2018 12:59 PM | Show all posts
Ok je kot caption die... kalau tk move on nk mention nama pun tk nak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2018 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau xde #misicaridaddybaru, mesti da berduyun2 dtg kat FL.

Kakau aki jadi laki dan tgk #dadybaru tu, aku rasa mcm diburui plk. Takutttt
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm x move on ey.... Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2018 01:48 PM | Show all posts
sian dia..takde ke lelaki yang nk kawin dgn dia..muka cantik
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2018 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Shes trying too hard to show that shes moved on.. dengan caption yg tunjuk how good they are because of the daughter.. tapi, benda2 ni obvious kot.. clearly kalau dah move on, ko takkan cuit2 pun psl ex.. come on girl, show that you can be happy, with or without him.. or with #daddybaru.. show that you have full of life ahead you.. baru you nampak menarik dimata lelaki.. muka lawa, tp personaliti boring .. sorry.. lelaki bimbo je suka..

Dulu aku x suka dik, ko canang2 pendirian ko x nk bercinta sebelum kawin & finally ko kawin & bercinta kemudian..tp ko tengok skrg, sbb kan x penah becinta la ko jatuh terduduk cmni skrg.. aku hormat pendirian ko tu, tp make it so big like org yg bercinta sblm kawin ni mcm x bagus la dik.. hope you learn your lesson, in a hard way pf course.. may you finally find the one who loves you and accept you for who you are
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2018 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Goodluck cari daddy baru
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2018 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Farah ni kalau dia diam diam bela anak buat business sendiri mesti orang nak. Macam atita haris tu. Ni bising sangat. Fynn Jamal in the making.

Tapi i sebagai perempuan bersimpati terhadap dia. Kalau betul la orang cakap Ally taknak dgn dia sebab ada skandal, sedih nya hati ni. Sapa tak sedih, suami yang dah tengok atas bawah kita. Makan mandi semua sekali tapi masih ada skandal perempuan lain, mesti terdetik Apa tak sempurnakah aku.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2018 02:52 PM | Show all posts
siputsedut replied at 8-5-2018 09:27 AM
Of course la x ungkit n cpt move on sbb ally dah ada pengganti time tu..*roll eyes*

omaiii..
yg bener bu @siputsedut ?
siapakah gerangan skandal si ally ni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2018 03:33 PM | Show all posts
maream tu cute...farah cantik tp xtau la kenapa mcm nmpk xmove on lg.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 01:23 PM | Show all posts
FL ni patutnya takyah tunjuk sgt ke'birah'an dia tu dlm nak cari laki baru ni
dahlaa miss J ni selalu digelar mcm2, dia buat birah camni sekaligus membuktikan lg kenyataan itteww
iols terus tak bape suka ngan dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 03:02 PM | Show all posts
maybe dah move on tapi kadang2 terkenang jugak memori lama. nak2 anak muka sepesen bapak, hari2 ngadap pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
jula7 replied at 21-5-2018 02:52 PM
omaiii..
yg bener bu @siputsedut ?
siapakah gerangan skandal si ally ni?

Opppsss..gosip2 dr thread lama...nama pelik sket start ngn huruf u...kt page belakang2 ni ada org tulis
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I simpati dgn FL. semoga she cepat dpt jodoh baru
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 22-5-2018 04:22 PM
Opppsss..gosip2 dr thread lama...nama pelik sket start ngn huruf u...kt page belakang2 ni ada org  ...

Hishh takkan la beliau. Puteri muslimah asia mana mungkin mencaras kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2018 09:14 AM | Show all posts
siputsedut replied at 22-5-2018 04:22 PM
Opppsss..gosip2 dr thread lama...nama pelik sket start ngn huruf u...kt page belakang2 ni ada org  ...

oo..patutlah dibiarnya si FL ni mcm janda gila talak..
rupanya dah adoo pilihan hati lain..
sampai hati ally..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2018 09:37 AM | Show all posts
dia ni kerja apa yer ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2018 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 23-5-2018 09:37 AM
dia ni kerja apa yer ?

Jual baju online sis. Ig @ommaesabel
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2018 11:10 PM | Show all posts
apa la uols ni...

move on ke... tak move on ke... itukan hak dia...

kalau dah move on tak boleh ke nak cerita tentang bekas suami? kan itu ayah kepada anak dia... sampai bebila pun...
diorang still ada kaitan dengan maream... so biarkan je la diorang...

tak perlu pun ada move on...tak move on... tak faham lah korang ni... wateva laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2018 09:35 AM | Show all posts
betul ke tu anak dia yg cakp/tanya dia camtu

ke dia gunakan anak dia utk cakp ape yg ada dlm fikiran hati dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2018 12:27 PM | Show all posts
sejak cerai, cakap ngan ex pasal anak je sebab anak duk ngan dia, sebulan belum tentu wasap.... kalau betul2 terdesak je wasap

walaupun kes kitaorg tengah ON kat court tapi memang takde hati nak berwasap ape2.... ni kire move on ke tak hahaha

Aku pun tak paham konsep move on, tapi kita pernah bersama sebelum ni so kadangkadang mari teringat, gtu je
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2018 12:38 PM | Show all posts
dia nie biler nak move on..dah lama aku rasa deme cerai..asyik duk ungkit benda lama jer..ally mcm tak terus tak mau ungkit pasal si omma nie..ai omma nie plop lain mcm ..jgn terhegeh sangat omma jaga la nilai diri sikit
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 04:41 AM From the mobile phone | Show all posts
telracs replied at 28-5-2018 11:10 PM
apa la uols ni...

move on ke... tak move on ke... itukan hak dia...

True..  Tapi is it important to imply that her ex husband is at fault everytime she post out kat instagram? Puisi2 die yg meletakkan ally xnak berusaha mcm mne die berusaha and all.  Yea we get it its very hard for her to cope,  and by all mean,  sedih la nk sedih,  x nak move on pun xpe.  But once you put it on social medias trying to shout to  people yang your ex husband bersalah,  x nak berusaha utk berbaik,  bergaduh whatever,  then things get very ugly you know.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 31-5-2018 04:41 AM
True..  Tapi is it important to imply that her ex husband is at fault everytime she post out kat i ...

Tapi ramai memuji dia dan terinspirasi dgn kecekalan dia.ehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 31-5-2018 04:56 AM
Tapi ramai memuji dia dan terinspirasi dgn kecekalan dia.ehehe.

Org kite suke feed on imaginary things liddat. Omma cekal,  omma good yada yada.  She's indeed a good mother,  but as an ex wife,  i might have to doubt it. To each his/her own gtu lah.  
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 31-5-2018 05:37 AM
Org kite suke feed on imaginary things liddat. Omma cekal,  omma good yada yada.  She's indeed a g ...

Agreed. Farah boleh memberi inspirasi wanita kt luar ttg kecekalan dia seorang ibu tunggal, muda dan sekarang bt bisnes cuma perlu kurangkan tentang #daddybarumaream #pangkang dan beberapa perkara yg menunjukkan ke tidak matangan dia esp ada satu komen yg dia reply kt ig ttg autisme tu dia reply sume capslock, bagi i macam tak sopan dan beremosi sgt. As instafamous dan so called public figure dia kene lebih berhemah kot. Farah beruntung up gambar ex husband pun org tak ckp apa apa , bonda intan baru tulis je anak rindu baba ribut satu msia kata sheolss merempan buntang2 mata meraih simpati dan mencipta kontroversi.huuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111846s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list