JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
20666
View
176
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 8-5-2018 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Gedik jah nak dedi baru bagai
Diam2 dah laaa..nmpk sgt ko ni birah
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga bejumpa #daddybaru cpt2
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by siputsedut at 22-5-2018 04:23 PM
anony-mous: Jelas & nyata tak move on. Ally skali pon xpenah ungkit sedikit pon psal sheol. Kesiann. I vote abg nara ambik sheol jd 2nd wife


Of course la x ungkit n cpt move on sbb ally maybe dah ada pengganti time tu..*roll eyes*
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 09:49 AM | Show all posts
kesian pun ya dengan sheols ni, moga bertemu #daddybaru la yach
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 12:51 PM | Show all posts
dia ni kat IG meks tgk memang suka merempan. sikit2 ayat daddy baru. mmg deperate btl meks tgk. gi korea tgkp gambar dengan mamat korea pon ayat flirt2. da takde macam muslimah da aku tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 12:59 PM | Show all posts
Ok je kot caption die... kalau tk move on nk mention nama pun tk nak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2018 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau xde #misicaridaddybaru, mesti da berduyun2 dtg kat FL.

Kakau aki jadi laki dan tgk #dadybaru tu, aku rasa mcm diburui plk. Takutttt
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm x move on ey.... Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2018 01:48 PM | Show all posts
sian dia..takde ke lelaki yang nk kawin dgn dia..muka cantik
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2018 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Shes trying too hard to show that shes moved on.. dengan caption yg tunjuk how good they are because of the daughter.. tapi, benda2 ni obvious kot.. clearly kalau dah move on, ko takkan cuit2 pun psl ex.. come on girl, show that you can be happy, with or without him.. or with #daddybaru.. show that you have full of life ahead you.. baru you nampak menarik dimata lelaki.. muka lawa, tp personaliti boring .. sorry.. lelaki bimbo je suka..

Dulu aku x suka dik, ko canang2 pendirian ko x nk bercinta sebelum kawin & finally ko kawin & bercinta kemudian..tp ko tengok skrg, sbb kan x penah becinta la ko jatuh terduduk cmni skrg.. aku hormat pendirian ko tu, tp make it so big like org yg bercinta sblm kawin ni mcm x bagus la dik.. hope you learn your lesson, in a hard way pf course.. may you finally find the one who loves you and accept you for who you are
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2018 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Goodluck cari daddy baru
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2018 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Farah ni kalau dia diam diam bela anak buat business sendiri mesti orang nak. Macam atita haris tu. Ni bising sangat. Fynn Jamal in the making.

Tapi i sebagai perempuan bersimpati terhadap dia. Kalau betul la orang cakap Ally taknak dgn dia sebab ada skandal, sedih nya hati ni. Sapa tak sedih, suami yang dah tengok atas bawah kita. Makan mandi semua sekali tapi masih ada skandal perempuan lain, mesti terdetik Apa tak sempurnakah aku.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2018 02:52 PM | Show all posts
siputsedut replied at 8-5-2018 09:27 AM
Of course la x ungkit n cpt move on sbb ally dah ada pengganti time tu..*roll eyes*

omaiii..
yg bener bu @siputsedut ?
siapakah gerangan skandal si ally ni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2018 03:33 PM | Show all posts
maream tu cute...farah cantik tp xtau la kenapa mcm nmpk xmove on lg.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 01:23 PM | Show all posts
FL ni patutnya takyah tunjuk sgt ke'birah'an dia tu dlm nak cari laki baru ni
dahlaa miss J ni selalu digelar mcm2, dia buat birah camni sekaligus membuktikan lg kenyataan itteww
iols terus tak bape suka ngan dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 03:02 PM | Show all posts
maybe dah move on tapi kadang2 terkenang jugak memori lama. nak2 anak muka sepesen bapak, hari2 ngadap pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
jula7 replied at 21-5-2018 02:52 PM
omaiii..
yg bener bu @siputsedut ?
siapakah gerangan skandal si ally ni?

Opppsss..gosip2 dr thread lama...nama pelik sket start ngn huruf u...kt page belakang2 ni ada org tulis
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I simpati dgn FL. semoga she cepat dpt jodoh baru
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 22-5-2018 04:22 PM
Opppsss..gosip2 dr thread lama...nama pelik sket start ngn huruf u...kt page belakang2 ni ada org  ...

Hishh takkan la beliau. Puteri muslimah asia mana mungkin mencaras kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2018 09:14 AM | Show all posts
siputsedut replied at 22-5-2018 04:22 PM
Opppsss..gosip2 dr thread lama...nama pelik sket start ngn huruf u...kt page belakang2 ni ada org  ...

oo..patutlah dibiarnya si FL ni mcm janda gila talak..
rupanya dah adoo pilihan hati lain..
sampai hati ally..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110000s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list