Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27365
View
184
Reply

"Omma Kahwin Dengan Daddy Maream?"- Aksi Anak Farah Lee Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2018 09:37 AM | Show all posts
dia ni kerja apa yer ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2018 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 23-5-2018 09:37 AM
dia ni kerja apa yer ?

Jual baju online sis. Ig @ommaesabel
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2018 11:10 PM | Show all posts
apa la uols ni...

move on ke... tak move on ke... itukan hak dia...

kalau dah move on tak boleh ke nak cerita tentang bekas suami? kan itu ayah kepada anak dia... sampai bebila pun...
diorang still ada kaitan dengan maream... so biarkan je la diorang...

tak perlu pun ada move on...tak move on... tak faham lah korang ni... wateva laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2018 09:35 AM | Show all posts
betul ke tu anak dia yg cakp/tanya dia camtu

ke dia gunakan anak dia utk cakp ape yg ada dlm fikiran hati dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2018 12:27 PM | Show all posts
sejak cerai, cakap ngan ex pasal anak je sebab anak duk ngan dia, sebulan belum tentu wasap.... kalau betul2 terdesak je wasap

walaupun kes kitaorg tengah ON kat court tapi memang takde hati nak berwasap ape2.... ni kire move on ke tak hahaha

Aku pun tak paham konsep move on, tapi kita pernah bersama sebelum ni so kadangkadang mari teringat, gtu je
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2018 12:38 PM | Show all posts
dia nie biler nak move on..dah lama aku rasa deme cerai..asyik duk ungkit benda lama jer..ally mcm tak terus tak mau ungkit pasal si omma nie..ai omma nie plop lain mcm ..jgn terhegeh sangat omma jaga la nilai diri sikit
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 04:41 AM From the mobile phone | Show all posts
telracs replied at 28-5-2018 11:10 PM
apa la uols ni...

move on ke... tak move on ke... itukan hak dia...

True..  Tapi is it important to imply that her ex husband is at fault everytime she post out kat instagram? Puisi2 die yg meletakkan ally xnak berusaha mcm mne die berusaha and all.  Yea we get it its very hard for her to cope,  and by all mean,  sedih la nk sedih,  x nak move on pun xpe.  But once you put it on social medias trying to shout to  people yang your ex husband bersalah,  x nak berusaha utk berbaik,  bergaduh whatever,  then things get very ugly you know.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 04:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 31-5-2018 04:41 AM
True..  Tapi is it important to imply that her ex husband is at fault everytime she post out kat i ...

Tapi ramai memuji dia dan terinspirasi dgn kecekalan dia.ehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 31-5-2018 04:56 AM
Tapi ramai memuji dia dan terinspirasi dgn kecekalan dia.ehehe.

Org kite suke feed on imaginary things liddat. Omma cekal,  omma good yada yada.  She's indeed a good mother,  but as an ex wife,  i might have to doubt it. To each his/her own gtu lah.  
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 31-5-2018 05:37 AM
Org kite suke feed on imaginary things liddat. Omma cekal,  omma good yada yada.  She's indeed a g ...

Agreed. Farah boleh memberi inspirasi wanita kt luar ttg kecekalan dia seorang ibu tunggal, muda dan sekarang bt bisnes cuma perlu kurangkan tentang #daddybarumaream #pangkang dan beberapa perkara yg menunjukkan ke tidak matangan dia esp ada satu komen yg dia reply kt ig ttg autisme tu dia reply sume capslock, bagi i macam tak sopan dan beremosi sgt. As instafamous dan so called public figure dia kene lebih berhemah kot. Farah beruntung up gambar ex husband pun org tak ckp apa apa , bonda intan baru tulis je anak rindu baba ribut satu msia kata sheolss merempan buntang2 mata meraih simpati dan mencipta kontroversi.huuuu
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
#misicaridaddybaru
#pangkang
#guraupontakboleh

Hashtag2 dia ni buat aku rasa meluat plk. Dia nak potray diri dia kepada public camana sebenarnye? Muslimah gangster sedang cari calonkah?

Hashtag2 tu memang spoil imej dia la..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2018 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Haritu ally bg statement tak serik kawen lagi. Beliau merempan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2018 04:02 PM | Show all posts
airmineral replied at 31-5-2018 08:04 PM
#misicaridaddybaru
#pangkang
#guraupontakboleh

pangkang tu ape?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2018 08:53 PM | Show all posts

pang kang, lebih kurang mcm tampar nak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2018 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
aloyah89 replied at 10-6-2018 04:02 PM
pangkang tu ape?

Shortform utk "lempang kang..."
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 07:16 PM | Show all posts
ape kes ally ceraikan dia ek
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2018 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Farah lee ni kalu org doakan dia bersatu dgn ally, kemain marah lg, padahal dok counting bape lama dah dia cerai..

Aku nak je jwbkan.. Mana dia tak marah.. Si ally yg dah xnak dgn si farah ni..

Bukti ally yg dah x hendakkan si farah.. Kan farah ada story.. masa dlm eddah tu si farah ni dok merayu dan berusaha smpkn kalu org tengok mcm x ada maruah.. Tp ally tetap lah nak cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2018 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 31-5-2018 08:04 PM
#misicaridaddybaru
#pangkang
#guraupontakboleh

Konon nak ckp dah move on sgt la...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2018 12:14 PM | Show all posts
Mamaperdana replied at 20-6-2018 05:06 PM
Farah lee ni kalu org doakan dia bersatu dgn ally, kemain marah lg, padahal dok counting bape lama d ...

khannn..aku pun kadang2 rasa..nak #pangkang... dah ko duk merempan...share gambo maream ngan daddy..or gambo ko ber3..pastu bila org doakan yg baik2.. meroyan la pulak.. siap sound pulak org yg komen..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2018 02:52 PM | Show all posts
airmineral replied at 10-6-2018 11:13 PM
Shortform utk "lempang kang..."

Oh thanks. hihi

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095856s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list